TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ο έρωτας τυφλώνει αλλά μάλλον αυτή κουφάθηκε. Κρατώ αυτό. Και συμπληρώνω: θα μας κουφάνει όλους η τύπισσα.
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ψησου να ρθετε μαζι στην επομενη συναντηση του insomnia! οχι τιποτα αλλο κοντα 50 σελιδες φτασαμε για χαρη της, να μη τη δουμε κι ολας?
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ψησου να ρθετε μαζι στην επομενη συναντηση του insomnia! οχι τιποτα αλλο κοντα 50 σελιδες φτασαμε για χαρη της, να μη τη δουμε κι ολας? Μόνο αυτή να δείτε; Εμένα δε θέλετε να με δείτε; ;Ο
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 εσυ εχεις μια νυν και μια πρωην που πεταει ποτηρια τι να σε κανουμε
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 αχου ειναι ερωτευμενα μωρε ❤ -και για να σε προλαβω τριλο οχι δε το λεω ειρωνικα!!! - Ε όχι δα εδώ δε χωράει ειρωνεία. Μόνο έρωτας... τυφλός, κουφός αλλά ΕΡΩΤΑΣ.
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ε όχι δα εδώ δε χωράει ειρωνεία. Μόνο έρωτας... τυφλός, κουφός αλλά ΕΡΩΤΑΣ. χαχαχαχα και για πρωτη φορα ειμαστε και μεσα στο θεμα!!!
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ήθελα και να κουρευτώ αλλά το σκέφτομαι τώρα
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ήθελα και να κουρευτώ αλλά το σκέφτομαι τώρα α?
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα και για πρωτη φορα ειμαστε και μεσα στο θεμα!!! Καημό το είχα να εισχωρήσουμε κι απόψε, έστω κι επιδερμικά. 1
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ήθελα να τα κουρέψω πολύ κοντά, τώρα έχω μέτριο μαλλί φοβάμαι μην της πέσει απότομο.. άσε που όλο παίζει με τα μαλλιά μου αυτή Το μαλλί μου είναι ίδιο με εκείνον από μια διαφήμιση του ίντερνετ που λέει φίλεψε τους και ταίζουν έναν ξανθό μια τυρόπιτα; Ίδιο κούρεμα και σχεδόν ίδιο χρώμα αλλά στο πιο κόκκινο
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 αχ δε τη θυμαμαι αν παιζει κανα λινκ στειλε! χαχαχχα ε αστα τοτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις