georg3b Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ασχετο αλλά 2ν εεις περιθωριο</p> άσχετο αλλά καταργήθηκε ...ευτυχώς γιατί για κάποιες σχολές ο χρόνος είναι σχετικός Γιατρέ, κάνε κίνησή! Στην χειρότερη θα είναι σαν εξαγωγή χωρίς αναισθησία
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 άσχετο αλλά καταργήθηκε ...ευτυχώς γιατί για κάποιες σχολές ο χρόνος είναι σχετικός Γιατρέ, κάνε κίνησή! Στην χειρότερη θα είναι σαν εξαγωγή χωρίς αναισθησία Για τους εισακτέους απο ποια χρονιά και έπειτα ; λινκ πληζ , δεν το γνωρίζω Πριν τις προηγούμενες εκλογές είχε αλλάξει πάλι και για τους εισακτέους μέχρι το 2011 ήταν 2ν, για τους 2011 και μετά ν+2
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ναι υπάρχει αλλά δεν εγγυώμαι πόσο κρατάει το peak είναι πολυ νωρίς συνήθως και μετά η πτώση κάθετη (γαμάτο peak όμως)
Big Boss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δε τα πιστεύω αυτά όλα οφείλονται σε χημικά/ορμόνες του εγκέφαλου σε συνδυασμό με μια γερή δόση αυθυποβολής Άνετα μπορείς να "πείσεις" τον εαυτό σου να "ερωτευθεί" το Χ πρόσωπο και πολλές φορές συμβαίνει και ασυνείδητα.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Προβλέπω αποκαλύψεις α λα κεραυνούλης/λα Προβλέπω κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ Κεραυνούλη και Φλαουτίστα. Ο Κεραυνούλης θα βρει το γιατρό του. 3
Flaoutistas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δε τα πιστεύω αυτά όλα οφείλονται σε χημικά/ορμόνες του εγκέφαλου σε συνδυασμό με μια γερή δόση αυθυποβολής Άνετα μπορείς να "πείσεις" τον εαυτό σου να "ερωτευθεί" το Χ πρόσωπο και πολλές φορές συμβαίνει και ασυνείδητα. Δε βρίσκω καμία ανθυποβολή να δεις κάποιον/ κάποια και να σκαλώσεις επιτόπου. Τώρα από εκεί και πέρα η χημεία του εγκεφάλου και οι ουσίες που εκλύονται από ένα ερωτευμένο άτομο στην κυκλοφορία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Προβλέπω κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ Κεραυνούλη και Φλαουτίστα. Ο Κεραυνούλης θα βρει το γιατρό του. Κι ο τοξογκέι στην απ'εξω;
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ πάλι προβλέπω κλασικές λύσεις
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με πήρε τηλ να ρωτήσει αν πειράζει να πιει αλκοόλ.. αντί να πίνει μαζί μου πίνει με άλλους αχχ
somebody(: Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με πήρε τηλ να ρωτήσει αν πειράζει να πιει αλκοόλ.. αντί να πίνει μαζί μου πίνει με άλλους αχχ αχαχαχα αν ειναι δυνατον!! πιο ακυρη δικαιολογια δε μπορουσε να βρει
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μπα άκουγα και μουσική από πίσω.. με τόσα φάρμακα που της έχω δώσει πίστευα θα ήταν σε λήθαργο
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με πήρε τηλ να ρωτήσει αν πειράζει να πιει αλκοόλ.. αντί να πίνει μαζί μου πίνει με άλλους αχχ Είναι καλό κορίτσι; Πες της να ρθει από δω να την κεράσουμε κανα σφηνάκι. 1
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι καλό κορίτσι; Πες της να ρθει από δω να την κεράσουμε κανα σφηνάκι. Δε λέμε τέτοια σε άνθρωπο που κρατάει τροχό.. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις