Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Κοκκινοτρίχης detected. Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 αυτή είναι η διαφήμιση.. αυτό το κούρεμα.. η μυτόνγκα του τύπου δεν έχει σχέση με εμένα
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι Δεν είπε κανείς το αντίθετο, ξεχωρίζεις απ' την πλέμπα. are you jealous? Το αντίθετο, τονεκαμαρώνω!
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα πραγματικα δε μπορω να το φανταστω! οχι τιποτα αλλο,απλα δε νομιζω να ταιριαζει και σε πολλους αυτο το κουρεμα (μαλλον η απουσια κουρεματος ) παντως γενικα αγαπαμε μακρυ μαλλι !
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τώρα για τρίχες θα λέμε; Ξεφύγατε πάλι! Μόνο έρωτας. 1
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τώρα για τρίχες θα λέμε; Ξεφύγατε πάλι! Μόνο έρωτας. μηπως εισαι γλομπος και ταραζεσαι? :P
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Από μικρό παιδί έχω αυτό το κούρεμα, η φράντζα βοηθούσε και στην αντιγραφή Γενικά μου αρέσει πολύ το μαλλί μου και μου πάει, κάποιοι μου λένε μη το πειράξω γιατί αν ποτέ μου πέσουν θα τονοσταλγώ.. το θέμα είναι ότι μου πέφτει λίγο μπροστά στα μάτια μου κάποιες φορές και το τρελάινω στον πηλό να μένει σταθερό και να βλέπω τι κάνω στο ιατρείο και άμα φυσάει άστα να πάνε
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 μηπως εισαι γλομπος και ταραζεσαι? :P Η λεγάμενη τι μαλλί έχει ρε φλάου; Για δώσε μια περιγραφή
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 οχι ρε συ μη βαζεις τετοια στο μαλλι σου! (καλα δε χρειαζεται να σου πεσουν για να τα νοσταλγησεις! --> στρατος )
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Η λεγάμενη τι μαλλί έχει ρε φλάου; Για δώσε μια περιγραφή Ξανθιά είναι, ανοιχτό χρώμα (φυσικό), ίσιο μακρύ όλο πίσω περίπου μέχρι τη μέση της πλάτης. 1
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Η λεγάμενη τι μαλλί έχει ρε φλάου; Για δώσε μια περιγραφή οπ! μεσα επεσα?? χαχαχαχα!!! ελα ελα και οι γλομποι καλοι ειναι καποιοι βρισκουν και τους καραφλους πολυ γοητευτικους!
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 οπ! μεσα επεσα?? χαχαχαχα!!! ελα ελα και οι γλομποι καλοι ειναι καποιοι βρισκουν και τους καραφλους πολυ γοητευτικους! Θα σε δείρω α. Ανάλογα τα κέφια, άμα λάχει πατάω και καμιά ξούρα. 1
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Θα σε δείρω α. Ανάλογα τα κέφια, άμα λάχει πατάω και καμιά ξούρα. Ήξερα ένα spray που έκανε τις τρίχες να απωθούνται μεταξύ τους και φαινόταν πιο πυκνό 1
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 η φορας για κανα 5 λεπτο ενα μαλλινο σκουφι την ιδια δουλεια θα κανει ας επανελθουμε! που λες φλαουτιστα πολυ ομορφη κοπελα φαινεται ετσι πως την περιγραφεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις