Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.60.. ενταξει.. νομιζω δε θα ξαναβγω απ το σπιτι :ph34r:

No offence..αλλά επειδή δεν έχει αναφερθεί.. αγόρι ή κορίτσι είσαι; Απότι κατάλαβα από εκείνο το τόπικ με την "εγκυμοσύνη, κορίτσι μάλλον;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:shock:  χαχαχαχα!!!

νομιζα οτι ηταν προφανες αλλα αφου δεν ειναι δε θα αναφερθω επι του θεματος για να γελασω λιγο ακομα :P

Από την κουκουβάγια είναι προφανές; :P

Δημοσ.

εχεις ενα point εδω! και μιας που αναφερθηκες στη γιουλα να τονισω οτι ειναι δικο μου δημιουργημα svg, δεν ειναι φοβερη??? χαχαχαχα!!

προφανες απο τον τροπο γραφης(?!) οχι? να αρχισω να προβληματιζομαι? :P

Δημοσ.

εχεις ενα point εδω! και μιας που αναφερθηκες στη γιουλα να τονισω οτι ειναι δικο μου δημιουργημα svg, δεν ειναι φοβερη??? χαχαχαχα!!

προφανες απο τον τροπο γραφης(?!) οχι? να αρχισω να προβληματιζομαι? :P

Δηλαδή τι έχει ο τρόπος γραφής; Εγώ για κορίτσι σε έχω :P

• Like 1
Δημοσ.

Η καντάδα θέλει τραγούδι όχι φλάουτο.. εξάλλου μουσικός είναι αυτή θα με κρίνει αυστηρά :P

Τοτε δωσ'της το φλαουτο να παιξει αυτη...! 

maxresdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως κάποιες στιγμές ο έτερος αδελφός Αntwni με επηρεάζει ως προς αυτά που λέω για τον αδελφό φλαουτίτσα αλλά η αγάπη προς τον φλάου ήταν, είναι και θα παραμείνει εκεί.  :-)

263.gif

Ένα βλέμμα έριξα δεν έκανα και κάτι.. και αυτό φευγαλέα.. αντανακλαστικά είναι αυτά τι να κάνω :P

Γενικά με το κορίτσι όλο παίζουμε φλάουτο και πιάνο.. από τη μια για κάποιον ίσως ακουστεί ξενέρωτο, να πει κοίτα τον ηλίθιο τι κάνει με την άλλη.. αλλά νιώθω ότι επικοινωνούμε και γνωριζόμαστε έτσι ακόμα και αν είναι εξωλεκτική η φάση. Ήθελε και να τραγουδίσουμε της λέω δεν έχω καλή φωνή αλλά μου είπε ότι της αρέσει η χροιά μου. Ο έρωτας τυφλώνει αλλά μάλλον αυτή κουφάθηκε. Είχα στο μυαλό μου ότι αν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ μας να πάμε διακοπές τα χριστούγεννα.. και εντελώς πάνω στην κουβέντα (εννοείται δεν της το είπα) μου λέει ότι καημό το έχει να πάει διακοπές τα χριστούγεννα γενικά γιατί όλο δουλεύει.. κάτι έκανε κρακ μέσα μου εκείνη την ώρα :P

14 χρονών ή η stavi παίζει πιάνο...δεν εξηγείται αλλιώς...

Όλο το ινσομνια περιμένει να ζμπρώξεις και κάτι μου λέει ότι σήμερα-αύριο θα γίνει η φάση.

• Like 2
Δημοσ.

Όλο το ινσομνια περιμένει να ζμπρώξεις και κάτι μου λέει ότι σήμερα-αύριο θα γίνει η φάση.

Ε όχι και όλο το ινσομνια. Αν θέλουμε fiction,βρίσκουμε και καλύτερο, χωρίς μιξοπαρθενες πιανιστες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...