vsl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φλαουτίστα σε προσκαλώ στο thread μου, όταν σου έρθει η ανάγκη... Θέλω να δω τις σκέψεις σου όταν βρίσκεσαι και σ' αυτό το χώρο. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μπα χτες δε βγήκαμε καν.. σήμερα πήγαμε για φαγητό και αυτό ήταν όλο Δεν ... έπιασες τίποτα; oύτε μπούτι;; 1
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν ... έπιασες τίποτα; oύτε μπούτι;; Ε κάτι έπιασα και εγώ μωρέ... αυτή από την άλλη είναι πολύ ντροπαλή.. αντί να πει καμία ωραία κουβέντα προσπαθεί να μου πει γλυκόλογα και λέει αηδίες.. σήμερα μου είπε ότι έχω πολύ μαλακά χέρια.. την άλλη φορά είπε της αρέσει το χρώμα των μαλλιών μου.. πόσο κατρακύλα πια
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σε κρατάει σε (πολύ μεγάλη) απόσταση. Δε σε βλέπω καλά ως προς τον τελικό στόχο.. 2
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θέλει το χρόνο της από ότι έχω καταλάβει. Δεν είναι από τις αλανιάρες Λίγο με ανησυχεί που όλοι μου λένε ότι οι καλλιτέχνες είναι περίεργοι.. έχω γνωρίσει πολλούς στο ωδείο που πήγαινα, αλλά σε τόσο προσωπική επαφή όχι.
censOred Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πετα εξω το φλαουτο ρε αγορινα,να ησυχασουμε και εμεις και εσυ! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πετα εξω το φλαουτο ρε αγορινα,να ησυχασουμε και εμεις και εσυ! Toυ το είπα και δεν με άκουε.. Κάνει του κεφαλιού του! 1
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Toυ το είπα και δεν με άκουε.. Κάνει του κεφαλιού του! Ρε πάτε καλά εγκεφαλικό θα πάθει αυτή άμα το κάνω αυτό
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα σίγουρα το σεξ παίζει ρόλο.. και θα έρθει δεν μπορεί.. αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πιο χαρούμενος από ότι πριν τη γνωρίσω οπότε αυτό μετράει για εμένα, 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα σίγουρα το σεξ παίζει ρόλο.. και θα έρθει δεν μπορεί.. Το βλέπεις δηλαδή!
censOred Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε τρελιαρη πετα εξω το φλαουτο να απογειωθει η συναυλια.. Εγκεφαλικο δεν θα παθει,ακομη κι αν τον εχεις τεραστιο! Και παλι χαρουμενος θα εισαι,αφου τον πεταξεις.
vsl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα σίγουρα το σεξ παίζει ρόλο.. και θα έρθει δεν μπορεί.. αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πιο χαρούμενος από ότι πριν τη γνωρίσω οπότε αυτό μετράει για εμένα, Το σεξ έρχεται... με χελώνα που κουτσαίνει και έχει και άσθμα 2
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε τρελιαρη πετα εξω το φλαουτο να απογειωθει η συναυλια.. Εγκεφαλικο δεν θα παθει,ακομη κι αν τον εχεις τεραστιο! Και παλι χαρουμενος θα εισαι,αφου τον πεταξεις. Η έλλεψη χώρου είναι λίγο ισοπεδωτική όμως
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε καβλιάρη πετα εξω το φλαουτο να απογειωθει η συναυλια... φιξντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις