TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ο φλαου που ειναι? Θα πήγε να κοιμηθεί, μην ξεχνάς ότι ανοίγει και Κυριακή! 1
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μένω με την οικογένεια οπότε λίγο δύσκολο.. γενικά δεν μπαίνουν στο δωμάτιο μου όταν έχω κόσμο και είναι διακριτικοί αλλά φοβάμαι μη μπουκάρει καμία μάνα μου με τίποτα γλυκα φάση πάρτε να φάτε κάτι.. και με δει όπως με γέννησε 1)η μανα σου αν σε δει με κοπελα, δεν θα μπουκαρει. 2)γιατι δε κλειδωνεις??? και στην τελικη διωξτους μια φορα!! πωωωω ολα του γαμου δυσκολα
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ε μα πραγματικα!!! (σορρυ φλαου <3 αλλα αμαν βρε παιδακι μου και συ )
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να σε δω αν η φλαουμάδερ μπαίνει κι αυτή στο ινσο (όπως o stephant που είναι γιος και πατέρας 2 σε 1) τι θα κάνεις!!!!! Φλαουμάμα εκ μέρους όσων έχουν πιει λίγο παραπάνω απόψε χίλια συγνώμη.. Κανείς δε θα σας διώξει 3
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φλαουμάμα εκ μέρους όσων έχουν πιει λίγο παραπάνω απόψε χίλια συγνώμη.. Κανείς δε θα σας διώξει χαχαχχαχαχ!!! μετα θα περασουμε και απο το μεθατε
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ,οδοντίατρος είσαι,βγάζεις 1 σωρό λεφτά και μένεις με τους γονείς σου?Αποταμίευση για την επόμενη ζωή κάνεις? 1
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το επάγγελμα το ασκώ λιγότερο από ένα χρόνο, ανανέωσα όλο τον εξοπλισμό, τώρα φτιάχνω το σαλόνι υποδοχής.. πόσα λεφτία πια να χαλάσω; Πρέπει να περιμένω να κάνω απόσβεση και μετά.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Για αρχή νοίκιασε.Εκτός και αν κάνεις το ιατρείο ερωτική φωλιά.Αλλά δεν λέει γιατί δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά. Επίσης πρέπει να τηρούνται και οι κανόνες υγιεινής.
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 θυμιστε μου να μη ξαναπατησω σε ιατρειο αντρα <25 ... ποτε!
Antwni Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ναι, θα είναι κανένας κούκλος (σαν τον φλαου) και δεν θα ξαναπατήσεις... Οοοοοοκ. Επίσης, δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Επίσης επίσης βγαίνετε εκτός θέματος παιδιά. Εδώ περιμένουμε να ζμπρώξει ο ασσασσιν πριν τους 3 μήνες... 1
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εδώ περιμένουμε να ζμπρώξει ο ασσασσιν πριν τους 3 μήνες... χαχαχαχαχαχα!!!! εχεις ορισει και deadline βλεπω! φλαουτιστα το νου σου λοιπον 1
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Και που ξέρεις ότι η γυναίκα δεν κάνει κάτι; Ή ότι δεν κάνει κάποιος μετά τα 25 φάση; Επίσης έχω δει ταινία ερωτικού περιεχομένου σε οδοντιατρείο.... χαχαχα.. όταν η δόνα τερηδόνα δε σου αφήσει αδαμαντίνη για αδαμντίνη θα πέσεις στην ανάγκη μας μια μέρα
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα ωραια ας επιχειρηματολογησω λοιπον! 25 ειναι ενας μεσος ορος (κατ'εμε παντα) ωστε ενας επαγγελματικα ανεξαρτητος ανθρωπος να εχει δικο του προσωπικο χωρο.. οσο για το φυλο εμ... μαλλον στερεοτυπο τι να πω *και τα δοντακια μου ειναι μια χαρα!! λυυυυυσαξες!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις