somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ε μα 3 μήνες και δεν κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει άλλη κουβέντα η γλυκόλογο ή όπως θες πες το να ανταλάξουν και οχι τιπολα αλλο δεν θα εχει πεσει ζμπρώξιμο παιδια γιατι σας εχει κολλησει οτι τραβιουνται 3 μηνες? 29 του μηνα ανοιχτηκε το θεμα
soteras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παιδια γιατι σας εχει κολλησει οτι τραβιουνται 3 μηνες? 29 του μηνα ανοιχτηκε το θεμα Α κάτι τέτιοι ειδα χτες στης πρώτες σελίδες ήταν ο τίτλος που με τράβηξε να πάρω ποπ κορν και να διαβάσω μέχρι τέλους
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για τις άλλες περιπτώσεις.. προτιμώ να επιστρέω στον πατέρα μου τα χρήματα που μου δάνεισε για την ανακαίνιση και τον εξοπλισμό παρά να το παίξω δεν πληρώνω και να πάω σε δικό μου σπίτι. Ούτε βγάζω τόσα λεφτά ώστε να έχω και δικό μου σπίτι και να τον πληρώνω. Εξάλλου αυτή η κατάσταση μέχρι 2 χρόνια υπολογίζω να κρατήσει. Όσο για το πλύσιμο πιάτων που λες κάθε μέρα κάνω περίπου 2 ώρες αποστείρωση δε φοβάμαι τα πιάτα. Αυτό ακριβώς είναι η διαφορά ενός ενήλικου με έναν που έχει την ασφάλεια των δικών του. Ένας ενήλικος θα χρεωθεί ΜΟΝΟΣ του για να κάνει την ζωή του και δεν θα ζητάει από τον πατέρα του. Πόσο μάλλον δε, όταν έχει ένα επάγγελμα που θα του φέρει έσοδα ακόμα και στις μέρες μας. Επίσης, ενοίκια παίζουν και από 200€. Αλλά.. ξέρω.. "σιγά μην ζήσω εγώ εκεί". Και μετά αναρωτιούνται μερικοί τι πάει στραβά στην ελληνική κοινωνία με τους νέους και τις σχέσεις... Τεσ'πα.. μάλλον σε αυτό το thread δεν τα αντέχετε αυτά. Καλή συνέχεια
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 WTF; Ούτε και τα παιδιά σου θα τα έχεις για πάντα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα τα κρατάς δέσμια στο σπίτι σου μέχρι να πεθάνεις; Η συμπεριφορά έχει άμεση σχέση με το πότε φεύγεις από το σπίτι. Από το πιο μικρό (π.χ. που αφήνεις τις βρεγμένες πετσέτες ή την οδοντόβουρτσα) μέχρι τα μεγάλα (π.χ. λογαριασμοί, ασφάλεια μέσα στο σπίτι κτλ). Εάν δεν μπορεί κανείς να είναι άξιος να καταφέρει να ζει μόνος του, τότε δεν είναι ενήλικος ποτέ. Sorry, αλλά έτσι είναι. Όσο εξαρτάσαι από τους γονείς σου, είσαι παιδί. Ψυχολογικά και κοινωνικά. Όλα τα άλλα (π.χ. "δεν τους έχουμε για πάντα") είναι εντελώς ψεύτικα. κοιτα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου και οι αποψεις μας δεν ταιριαζουν γενικοτερα ας μη το συνεχισουμε γιατι δεν εχω σκοπο να σου αλλαξω γνωμη οποτε δεν ωφελει πουθενα..
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παιδια γιατι σας εχει κολλησει οτι τραβιουνται 3 μηνες? 29 του μηνα ανοιχτηκε το θεμα Κατάλοιπο του τριμήνου που είχε κάποτε επικαλεστεί η stavi. Αυτό το τρίμηνο θα μείνει για πάντα στην ιστορία. 1
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 κοιτα επειδη εχω δει και αλλα ποστ σου και οι αποψεις μας δεν ταιριαζουν γενικοτερα ας μη το συνεχισουμε γιατι δεν εχω σκοπο να σου αλλαξω γνωμη οποτε δεν ωφελει πουθενα.. Αχμ.. δεν είναι θέμα άποψης αλλά γεγονότων. Εάν κανείς πιστεύει ότι "οι γονείς δεν είναι για πάντα, για αυτό κάθομαι μαζί τους" τότε είναι γεγονός ότι θα είναι καταπιεστικός στα παιδιά του.
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αχμ.. δεν είναι θέμα άποψης αλλά γεγονότων. Εάν κανείς πιστεύει ότι "οι γονείς δεν είναι για πάντα, για αυτό κάθομαι μαζί τους" τότε είναι γεγονός ότι θα είναι καταπιεστικός στα παιδιά του. ψυχολογια σπουδαζεις? χαχαχα τεσπα καλη σου συνεχεια Κατάλοιπο του τριμήνου που είχε κάποτε επικαλεστεί η stavi. Αυτό το τρίμηνο θα μείνει για πάντα στην ιστορία. εγω συμφωνουσα παντως
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ακριβώς είναι η διαφορά ενός ενήλικου με έναν που έχει την ασφάλεια των δικών του. Ένας ενήλικος θα χρεωθεί ΜΟΝΟΣ του για να κάνει την ζωή του και δεν θα ζητάει από τον πατέρα του. Πόσο μάλλον δε, όταν έχει ένα επάγγελμα που θα του φέρει έσοδα ακόμα και στις μέρες μας. Επίσης, ενοίκια παίζουν και από 200€. Αλλά.. ξέρω.. "σιγά μην ζήσω εγώ εκεί". Και μετά αναρωτιούνται μερικοί τι πάει στραβά στην ελληνική κοινωνία με τους νέους και τις σχέσεις... Τεσ'πα.. μάλλον σε αυτό το thread δεν τα αντέχετε αυτά. Καλή συνέχεια Δηλαδή κατά τη γνώμη σου δεν έπρεπε να με βοηθήσει ο πατέρας μου και ταυτόχρονα συνάδελφος με το ιατρείο που στο κάτω κάτω αυτός μου παραχώρησε.. οπότε τώρα που το σκέφτομαι ούτε το ιατρείο έπρεπε να μου είχε δώσει γιατί είμαι ανήλικος όπως λες... το ότι έχω ορισμένες ανάγκες που πρέπει να καλύψω δεν παίζει ρόλο.. πρέπει να μείνω σε μια γκαρσονιέρα μάλλον ενώ με λίγη υπομονή θα μπορούσα να μείνω σε ένα καλύτερο σπίτι. Αλήθεια δε μπορώ να κατλαάβω που βρίσκεις το κακό σε όλο αυτό. Είμαστε 3 γενιές οδοντίατροι και από πατέρα σε γιο συνηθίζουμε να αλλάζουμε το ιατρείο για να μην είναι απαρχεωμένο. Και ο πατέρας του πατέρα μου έκανε το ίδιο και ο πατέρας μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα να έχει μια ζωή "ενήλικου".
sadako-san Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Η somebody καραδοκεί μήπως δεν τη ρίξει ο φλάουτιστας την ξανθιά και της κάτσει εκείνης κάνα ψιχουλο Ρέ που φτασαμε Αλλά νταξ δε μπειράζει την κόβω για 16 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 εγω συμφωνουσα παντως Ωστε ήσουν κι εσύ εκεί?!? Congratulations, you have entered the stavi fan club.
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Η somebody καραδοκεί μήπως δεν τη ρίξει ο φλάουτιστας την ξανθιά και της κάτσει εκείνης κάνα ψιχουλο Ρέ που φτασαμε Αλλά νταξ δε μπειράζει την κόβω για 16 ρε συ σε μενα θα γυρισει, απλα τον αφηνω λιγο να τσιλιμπουρδισει! ποια πιανιστρια και βλακειες 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ποια πιανιστρια και βλακειες Μην πυροβολείτε την πιανίστα.
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σταματήστε να με γλωσσοτρώτε με την πιανίστα μου
soteras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Λεπτή η πιανίστα ή τοφαλίτσα; Τι λεπτη η τοφαλιτσα ας βαλει μια φωτο να του πουμε γνωμη πρεπει να περασει απο επιτροπη πρωτα μην τον δωσουμε ετσι απλα σε οποια οποια
Προτεινόμενες αναρτήσεις