Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμεις σε ειχαμε προηδοποιηση παντως

ασε ασε τα ξερα εγω αλλα..... :P

φλαου εγω στο γυμνασιο κοιμομουν 12+ (ελπιζω να σε καλυψα ηταν 2 σε 1 :P)

Δημοσ.

ασε ασε τα ξερα εγω αλλα..... :P

φλαου εγω στο γυμνασιο κοιμομουν 12+ (ελπιζω να σε καλυψα ηταν 2 σε 1 :P)

Επίσης αν δε κοιμάσαι μεταξύ 11-1 δε λειτουργούν ορισμένοι επιδιορθωτικοί μηχανισμοί και προκαλείται πρόωρη γήρανση :P

Δημοσ.

To έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, κακίες για τον αδερφόμ εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ. Το νου σας ρεμάλια

γαμωτο με εχουν περασει οντως για 16 fuck :P

Επίσης αν δε κοιμάσαι μεταξύ 11-1 δε λειτουργούν ορισμένοι επιδιορθωτικοί μηχανισμοί και προκαλείται πρόωρη γήρανση :P

ξυπναω μεσημερι ομως δε το σωζω καπως??   :P

Δημοσ.

γαμωτο με εχουν περασει οντως για 16 fuck :P

αχ τέκνον.. Όπως λέει και μια παλιά παροιμία.. να 'χα τα χρόνια σου να χόρταινα ύπνο.

Δημοσ.

Όχι τα ένζυμα αυτά λειτουργούν συγκεκριμένες ώρες :P

ααα χαχαχαχα κριμα κριμα!! δε πειραζει και οι ρυτιδες ειναι γοητεια της ηλικιας :P θα λεω οτι ειναι επειδη ειμαι χαρουμενος ανθρωπος και κανω γκριματσες! see! problem solved :P

Δημοσ.

αχ τέκνον.. Όπως λέει και μια παλιά παροιμία.. να 'χα τα χρόνια σου να χόρταινα ύπνο.

Μια φορά που με είχε πιάσει μια τρελή νύστα, λέω δε μπορώ ούτε να οδηγήσω και κοιμήθηκα στο γραφείο μου στο ιατρείο

Δημοσ.

61 ελα υπομονη σε 4 χρονακια θα βγεις στη συνταξη θα κοιμασαι οσο θες ;)

Δημοσ.

Απλα μπορει να χορταινει πιο πολυ υπνο απο εμας και να το λεει ετσι τωρα αυτο :P

Δημοσ.

Tι έκπληξη ήταν αυτή, νόμιζα πως είχες κοιμηθεί. :shock:   Όταν είχε βγει ο Τσούπραμαν, ήμουν νέος.. στα ντουζένια μου!

Αν και οι γονείς μου, μού φωνάζουν να κοιμηθώ, εγώ επειδή είμαι στην εφηβεία τους πάω κόντρα!

Δημοσ.

Σε ακούει ο Αλέκος και γελάει.  :D

Αν και οι γονείς μου, μού φωνάζουν να κοιμηθώ, εγώ επειδή είμαι στην εφηβεία τους πάω κόντρα!

Πνεύμα επαναστατικό ανέκαθεν!  :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...