Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι... γονείς της;

Άσε αυτό το έπαθα εγώ απόψε. Πέρνω θάρρος, μπουκάρω στο μαγαζί και ήταν οι γονείς της εκεί.

Κατέβασα μια μη αλκοολούχα* μπύρα και έφυγα. Επόμενη προσπάθεια Παρασκευή βράδυ.

Με βλέπω να καίω ενα £50 σε καύσημα μόνο για το ditto αυτή την εβδομάδα. (συν άλλα £40 για την δουλειά)

*γιατί έπρεπε οδηγήσω

• Moderators
Δημοσ.

Άσε αυτό το έπαθα εγώ απόψε. Πέρνω θάρρος, μπουκάρω στο μαγαζί και ήταν οι γονείς της εκεί.

Κατέβασα μια μη αλκοολούχα* μπύρα και έφυγα. Επόμενη προσπάθεια Παρασκευή βράδυ.

Με βλέπω να καίω ενα £50 σε καύσημα μόνο για το ditto αυτή την εβδομάδα. (συν άλλα £40 για την δουλειά)

*γιατί έπρεπε οδηγήσω

Διαφορετικό context, αλλά μου το έφερε στο μυαλό. :P

Twitch+plays+pokemon+sorry+if+repost+saw

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορετικό context, αλλά μου το έφερε στο μυαλό. :P

Twitch+plays+pokemon+sorry+if+repost+saw

Κάπως έτσι δυστυχώς......

Και τί να κάνω ντου στους γονείς της και να τους ζητήσω την μικρή (30) τους κόρη για ραντεβού;

Δημοσ.

Άλλο ένα νήμα που παρεκτράπηκε.. κοίτα φίλε αν η γκόμενα είναι 30 χρονών και βγαίνεις ραντεβού και είναι και οι γονείς της.. στρίβε.. η πεθερά θα σου κάτσει μέχρι και στο κρεβάτι μετά :P

Δημοσ.

Άλλο ένα νήμα που παρεκτράπηκε.. κοίτα φίλε αν η γκόμενα είναι 30 χρονών και βγαίνεις ραντεβού και είναι και οι γονείς της.. στρίβε.. η πεθερά θα σου κάτσει μέχρι και στο κρεβάτι μετά :P

Καμμία σχέση.

Απλά εσένα είναι η πελάτης, εμένα είναι η landlady στην pub 40 μίλια μακρυά από το σπίτι.

Δημοσ.

Καμμία σχέση.

Απλά εσένα είναι η πελάτης, εμένα είναι η landlady στην pub 40 μίλια μακρυά από το σπίτι.

Μια χαρά δεν είσαι ελεύθερος εσύ; Πάλι μπλεξίματα θες; :P :D

Δημοσ.

Μια χαρά δεν είσαι ελεύθερος εσύ; Πάλι μπλεξίματα θες; :P :D

Δυστυχώς υποσυνείδητα ναι :(

Άλλωστε το ρολόι χτυπά πλεόν στα 39....

• Like 1
Δημοσ.

Μπα καμμία σχέση με παιδιά δεν θέλω να έχω.....

Νιώθεις την αντίστροφη μέτρηση?

Έχεις ακόμα καμιά 15-αριά καλά χρόνια μπροστά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...