TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν το βλεπω ομως Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Όμως.
somebody(: Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ρε μη το πας στο πονηρό! πωωωωω!!! εγω δεν ειπα τιποτα νταξει?? να τη φερεις πισω!!!
censOred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ένα ήταν το ξενυχτάτε και δε θα υπάρξει άλλο. Τώρα καταντήσαμε να μιλάμε στα φλάουτα και στους μούφα έρωτες. Εκεί υπήρχαν τραγούδια, χαρές, συζητήσεις και όλα on topic. Κανονικα το ξενυχτατε θα πρεπε να ναι pinned σε ενα φορουμ με το ονομα ινσομνια!Αλλά δεν σκεφτονται μπροστα οι της διοικησεως.. 4
hliastsek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Κανονικα το ξενυχτατε θα πρεπε να ναι pinned σε ενα φορουμ με το ονομα ινσομνια! Αλλά δεν σκεφτονται μπροστα οι της διοικησεως.. Αληθεια παντως δεν εχω καταλαβει γιατι εκλεισε, απλα μπαιναμε ολοι οι ξενυχτηδες και τα λεγαμε 1
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Κανονικα το ξενυχτατε θα πρεπε να ναι pinned σε ενα φορουμ με το ονομα ινσομνια! Αλλά δεν σκεφτονται μπροστα οι της διοικησεως.. Ισχύει. Και άμα δεν τους άρεσε το OOT επειδή έλεγε ο καθένας τα δικά του, θα μπορούσε να υπάρχει ένα thread που θα γινόντουσαν συζητήσεις από 00:00 μέχρι το ξημέρωμα, σαν αληθινοί Insomniacs. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 βασικα κατσε με σκαλωσες τωρα! το bitte δε κολλαει Μου έχει μείνει απ΄ τα γερμανικά η έκφραση Εntschuldigung Sie bitte. εγω δεν ειπα τιποτα νταξει?? να τη φερεις πισω!!! Ποια να φέρω οεο;
somebody(: Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μου έχει μείνει απ΄ τα γερμανικά η έκφραση Εntschuldigung Sie bitte. Ποια να φέρω οεο; δε πειραζει σχωρεμενος τη μυγα ντε!
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 τη μυγα ντε! Xωρίς πλάκα μόλις έπιασα μία. Τελικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να την επιστρέψω.
censOred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και τωρα μαζευομαστε εδω στο ξενο θεμα με τον ουρανοκατεβατο ερωτα του φλαου και παρακολουθουμε το αλλο ειδυλλιο που γεννιεται μεταξυ τριλο και καποιας.. 2
somebody(: Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 χαχχαχαχα! ε ναι αστη τοτε κριμα ειναι! Και τωρα μαζευομαστε εδω στο ξενο θεμα με τον ουρανοκατεβατο ερωτα του φλαου και παρακολουθουμε το αλλο ειδυλλιο που γεννιεται μεταξυ τριλο και καποιας.. ρε μαν ειμαι λογοδωσμενη μη τα ξαναλεμε! *ουτε εσυ παρακολουθεις
censOred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 χαχχαχαχα! ε ναι αστη τοτε κριμα ειναι! ρε μαν ειμαι λογοδωσμενη μη τα ξαναλεμε! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα suuureee
somebody(: Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα suuureee με τον φλαου!! αληθεια σου λεω!!! τριλο πες!
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ο φλάου είναι αδερφός. Και λογοδοσμένος. Και παίζει σε διπλό ταμπλό. Ε ρε βρεγμένη σανίδα που τη θέλει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις