TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εχει χαλασει το χιουμορ σου να ξες :P To δουλεύω don't worry be happy 1
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν το πιστεύω ότι κάθομαι και το αναλύω τόσο πάντως.. και στο πρώτο μου ραντεβού έτσι δεν έκανα Εδώ θα τα ξεπεράσεις όλα! Το insomnia σου λύνει όλα τα προβλήματα. Άμα έχεις το yaris μετά το 05 πήγαινε με yaris. Πες μας και χρωματάκι. xDD 2
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 να σας πάω όλους και μια βόλτα να μου πείτε αν εγκρίνετε; θα βάλω καρότσα πίσω, όλοι θα χορέσετε.. άμα είναι και κανένασ σπαστικος στο πορτμπαγκάζ
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 να σας πάω όλους και μια βόλτα να μου πείτε αν εγκρίνετε; Tέλεια ιδέα!!!!!
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και μετά όλοι μαζί στο ιατρείο για τσάμπα απονευρώσεις.. θα το κάψουμε
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙ. 1
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Tέλεια ιδέα!!!!! Δες τον χαρά. Να τον προσέχεις αυτόν φίλε. Μάλλον να στην φάει θα θέλει.
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 να σας πάω όλους και μια βόλτα να μου πείτε αν εγκρίνετε; θα βάλω καρότσα πίσω, όλοι θα χορέσετε.. άμα είναι και κανένασ σπαστικος στο πορτμπαγκάζ μα να σου πω και κατι η δεσποινις τοσο κοσμο θα φερει να τσεκαρουν! να μην ερθουμε και εμεις να τσεκαρουμε? ετσι παει! δικαια πραγματα!! και μετά όλοι μαζί στο ιατρείο για τσάμπα απονευρώσεις.. θα το κάψουμε λευκανση μη τα ξαναλεμε 2
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙ. Γιατί εγώ? Να βάλουμε τον φλαουτίτσα.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙ. όοοοχι εσύ θα μπεις γιατί μου την μπαίνεις.. αλλά αν είσαι καλό παιδί θα σου βάλω και τη Δόνα Τερηδόνα να χεις παρέα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να βάλουμε τον φλαουτίτσα. Αυτή είναι η πιο σίγουρη λύση για να μη βρεθούμε σε καναγκρεμό 1
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μα να σου πω και κατι η δεσποινις τοσο κοσμο θα φερει να τσεκαρουν! να μην ερθουμε και εμεις να τσεκαρουμε? ετσι παει! δικαια πραγματα!! λευκανση μη τα ξαναλεμε Σιγά μην κάνω τσάμπα λεύκανση... μέχρι απονεύρωση χαρίζω.. η αναισθησία δεν είναι στην προσφορά 1
somebody(: Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σιγά μην κάνω τσάμπα λεύκανση... μέχρι απονεύρωση χαρίζω.. η αναισθησία δεν είναι στην προσφορά χαχαχχα ουτε εναν τονο?? αν ειναι δυνατον! εμεις τοσες τζαμπα συμβουλες δινουμε αχαριστε!
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 χαχαχχα ουτε εναν τονο?? αν ειναι δυνατον! εμεις τοσες τζαμπα συμβουλες δινουμε αχαριστε! Τονε βλέπω στο πορτμπαγκαζ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αυτόνε
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 χαχαχχα ουτε εναν τονο?? αν ειναι δυνατον! εμεις τοσες τζαμπα συμβουλες δινουμε αχαριστε! Η λεύκανση σου δίνει το μέγιστο λευκό που έχουν τα δόντια σου.. δεν είναι φάση βάζω παραπάνω χλωρίνη να ασπρίσει.. αυτοί που έχουν δόντια κατασπρα είναι ρητίνες, πορσελάνες κ άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις