Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ότι κάθομαι και το αναλύω τόσο πάντως.. και στο πρώτο μου ραντεβού έτσι δεν έκανα :P

Εδώ θα τα ξεπεράσεις όλα!

Το insomnia σου λύνει όλα τα προβλήματα.

Άμα έχεις το yaris μετά το 05 πήγαινε με yaris. :P

Πες μας και χρωματάκι. xDD

• Like 2
Δημοσ.

να σας πάω όλους και μια βόλτα να μου πείτε αν εγκρίνετε; :P θα βάλω καρότσα πίσω, όλοι θα χορέσετε.. άμα είναι και κανένασ σπαστικος στο πορτμπαγκάζ

Δημοσ.

Tέλεια ιδέα!!!!!  :P

Δες τον χαρά.

Να τον προσέχεις αυτόν φίλε.

Μάλλον να στην φάει θα θέλει.

Δημοσ.

να σας πάω όλους και μια βόλτα να μου πείτε αν εγκρίνετε; :P θα βάλω καρότσα πίσω, όλοι θα χορέσετε.. άμα είναι και κανένασ σπαστικος στο πορτμπαγκάζ

μα να σου πω και κατι η δεσποινις τοσο κοσμο θα φερει να τσεκαρουν! να μην ερθουμε και εμεις να τσεκαρουμε? ετσι παει! δικαια πραγματα!!  :P

και μετά όλοι μαζί στο ιατρείο για τσάμπα απονευρώσεις.. θα το κάψουμε :P

λευκανση μη τα ξαναλεμε :P

• Like 2
Δημοσ.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙ.

Γιατί εγώ?

Να βάλουμε τον φλαουτίτσα.

Δημοσ.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙ.

όοοοχι εσύ θα μπεις γιατί μου την μπαίνεις.. αλλά αν είσαι καλό παιδί θα σου βάλω και τη Δόνα Τερηδόνα να χεις παρέα :P

• Like 1
Δημοσ.

Να βάλουμε τον φλαουτίτσα.

Αυτή είναι η πιο σίγουρη λύση για να μη βρεθούμε σε καναγκρεμό

• Like 1
Δημοσ.

μα να σου πω και κατι η δεσποινις τοσο κοσμο θα φερει να τσεκαρουν! να μην ερθουμε και εμεις να τσεκαρουμε? ετσι παει! δικαια πραγματα!!  :P

λευκανση μη τα ξαναλεμε :P

Σιγά μην κάνω τσάμπα λεύκανση... μέχρι απονεύρωση χαρίζω.. η αναισθησία δεν είναι στην προσφορά :P

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην κάνω τσάμπα λεύκανση... μέχρι απονεύρωση χαρίζω.. η αναισθησία δεν είναι στην προσφορά :P

χαχαχχα ουτε εναν τονο?? αν ειναι δυνατον! εμεις τοσες τζαμπα συμβουλες δινουμε αχαριστε! :P

Δημοσ.

χαχαχχα ουτε εναν τονο?? αν ειναι δυνατον! εμεις τοσες τζαμπα συμβουλες δινουμε αχαριστε! :P

Τονε βλέπω στο πορτμπαγκαζ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αυτόνε

Δημοσ.

Η λεύκανση σου δίνει το μέγιστο λευκό που έχουν τα δόντια σου.. δεν είναι φάση βάζω παραπάνω χλωρίνη να ασπρίσει.. αυτοί που έχουν δόντια κατασπρα είναι ρητίνες, πορσελάνες κ άλλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...