Προς το περιεχόμενο

Θέματα σχετικά με το Xbox One χειριστήριο [Xbox One Controller]


LivEviL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Xbox one controller περίεργος ήχος στην δόνηση

Καλημέρα παιδιά

εχω προφανως ενα μικρό προβληματακι με την δόνηση απο το χειριστήριο του Xbox one! Έκανα πρόσφατα update ( μόνο την κονσόλα ) και εχω παρατηρήσει οτι ο δόνηση απο το χειριστήριο εχει αλλάξει! Κάνει ενα περίεργο θορύβων στην δεξιά λαβή σαν να ακούς ενα μικρό κομπρεσέρ να δουλεβει... Ακούγετε μόνο απο τα δεξιά, σαν κάτι να χτυπάει μέσα!! Δεν μου εχει πέσει ποτε κατο δεν το εχω κακοδουλεμενο! ( δεν εχω κάνει ποτε update το χειριστήριο ο λόγος δεν εχω καλοδιο να το συνδέσω με την κονσόλα ) έκανα μόνο τα update της κονσόλας!! Θα σας δείξω ενα μικρό βίντεο ώστε να καταλάβετε πανό κάτω πως ακούγεται.. Εχω ακόμη εγγύηση μπορώ να ζητήσω αλλαγή με καινούριο !! Ειναι κάτι που συμβαίνει και σε εσάς η πάω για νέο χειριστήριο ;

Αυτό ειναι το βίντεο μόλις το δείτε θα καταλάβετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τηλέφωνο στην Microsoft και αποστολή για επισκευή. Μου φαίνεται αδύνατο να φταίει ένα update για να χαλάσει η δόνηση στο χειριστήριο. Κάτι χαλάρωσε/έσπασε και κάνει αυτό το θόρυβο όποτε είτε το ανοίγεις και προσπαθείς να το φτιάξεις ή το στέλνεις στην Microsoft. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Xbox Elite Wireless Controller Gears of War 4 Limited Edition - Παρουσίαση

Πρόλογος

Σαν λίγο καμμένος με την σειρά Gears of War και κολλημένος γενικά με το οτιδήποτε Limited Edition, δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη, για να γίνει η προπαραγγελία (21.08.2016) του παραπάνω περιφερειακού. Η προπαραγγελία έγινε απευθείας στο Microsoft Store Ιρλανδίας και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η ημερομηνία διάθεσης ήταν στις 04.10.2016 και χθες το είχα στα χέρια μου, αφού χρειάστηκε μια εβδομάδα για να έρθει με UPS απο τα κεντρικά της MS.

Κουτί

Χοντρή και στιβαρή κατασκευή από πεπιεσμένο χαρτόνι. Στην πρόσοψη δεσπόζει η εικόνα του χειριστηρίου, το λογότυπο ΧΒΟΧ ELITE και το λογότυπο του Gears of War 4. Δεξιά και αριστερά έχουμε πληροφορίες για τα περιεχόμενα της συσκευασίας και στην πίσω πλευρά διάφορες πληροφορίες για τις έξτρα δυνατότητες του Elite Controller.

Spoiler

htiqlg.jpg

Spoiler

2125mk2.jpg

Spoiler

2ecf09t.jpg

Spoiler

1pggts.jpg

Spoiler

15fpr8m.jpg

Περιεχόμενα

Ανοίγοντας το κουτί, το πρώτο που βλέπουμε, είναι το τσαντάκι με το χειριστήριο (θα επανέλθω πιο αναλυτικά παρακάτω). Κάτω από τσαντάκι υπάρχει ένα κάλυμμα, το οποίο αφαιρώντας το, μας αποκαλύπτει ένα κουτάκι με το καλώδιο και τις μπαταρίες και ένα δεύτερο χώρο όπου βρίσκουμε διάφορα βιβλιαράκια με οδηγίες (σε διάφορες γλώσσες συμπεριλαβανομένου και την Ελληνική) και μια κάρτα με κωδικό για Αdd-on του παιχνιδιού (In-game Unique Lobby Emblem & 3 Gear Packs). Η λεπτομέρεια και προσοχή στην συσκευασία φαίνεται ακόμη και στο κουτί που περιέχει το καλώδιο, όπου δεσπόζει το Lancer.

Spoiler

v33a5j.jpg

Spoiler

w7fono.jpg

Spoiler

2d27ju9.jpg

Spoiler

vid40h.jpg

Spoiler

10y0tg3.jpg

Spoiler

124c9wh.jpg

Spoiler

28wm58n.jpg

Χειριστήριο

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανοίξουμε το φερμουάρ απο το τσαντάκι, όπου και εδώ δεσπόζει το Lancer, όπλο "Σήμα Κατατεθέν" της σειράς και να γνωρίσουμε το χειριστήριο. Με την πρώτη ματιά, με παραξένεψε το γεγονός ότι ήρθε συναρμολογημένο με τα έξτρα πίσω "Paddles", τα οποία περίμενα να είναι φυσικά στην θήκη τους. Στο αριστερό Thumb Stick υπάρχει η φράση "Welcome Home" η οποία είναι "χαραγμένη" με Laser. Στο κέντρο του χειριστηρίου υπάρχουν πραγματικές χαρακιές, από υποτιθέμενα νύχια, τις οποίες η Microsoft έχει δείξει ότι γίνονται και πάλι με Laser (υπάρχει σχετικό βίντεο όπου γίνεται το ίδιο χάραγμα στo case του GOW 4 Limited Edition Xbox One S). Στην πίσω μεριά βλέπουμε τα Paddles τα οποία είναι εναλλάξιμα ώστε να βολεύουν όλους τους τύπους χεριών / δαχτύλων και τους διακόπτες όπου μειώνουν την διαδρομή των Triggers. Στο καπάκι των μπαταριών δεσπόζει το "Phoenix Omen", το έμβλημα της φατρίας του J.D. Fenix, πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Tο χειριστήριο έχει αντιολισθητική επιφάνεια στα σημεία όπου κάνει επαφή με τις χούφτες των χεριών. Τα χρώματα και η βαφή στα υπόλοιπα σημεία είναι ματ. Στα Paddles υπάρχουν λεπτομέρειες δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος το D-Pad όπως και τα Thumb Sticks είναι εναλλάξιμα. Όλα τα παρελκόμενα κουμπώνουν μαγνητικά.

Spoiler

14l0umg.jpg

Spoiler

1z5oktf.jpg

Spoiler

2rlyss5.jpg

Spoiler

2s91z74.jpg

Spoiler

173hhl.jpg

Spoiler

1qjw4z.jpg

Spoiler

jjseb4.jpg

Spoiler

avwwm.jpg

Spoiler

fapg8n.jpg

D-Pad - Thumb Sticks

Στην συσκευασία υπάρχουν 2 D-Pads, ο κλασικός σταυρός και ένα τύπου Reverse Domed που έχει σχεδιασμένα τα όπλα του GOW και βοηθάει στο να θυμάται κάποιος τις θέσεις τους για την γρήγορη εναλλαγή. Επίσης, υπάρχουν 3 σετ από Thumb Sticks. Τα δύο είναι Reverse Domed, με διαφορετικό ύψος και το ένα είναι Domed που θυμίζει τα Thumb Sticks του PlayStation. Οπότε και εδώ θα βολευτούν όλοι.

Spoiler

20r0ewg.jpg

Spoiler

fxz8ee.jpg

Spoiler

20go8aw.jpg

Spoiler

jh8nd2.jpg

Σύγκριση με απλό χειριστήριο

Συγκριτικά με το άλλο μου χειριστήριο, που είχε έρθει μαζί με το Xbox One Limited Edition Call of Duty: Advanced Warfare Bundle, να πω πως το καινούριο, έχει φυσικά την θύρα ακουστικών που προστέθηκε στα νέα χειριστήρια και είναι επίσης πιο βαρύ.

Spoiler

2e5ijrn.jpg

Spoiler

125ngh4.jpg

Σύνδεση - Εμπειρία Χρήσης

Αφού το χειριστήριο συγχρονίστηκε πολύ εύκολα με την κονσόλα, έγινε το απαραίτητο Firmware Update με το καλώδιο, ήρθε η ώρα να προγραμματίσουμε τα πλήκτρα και τα προφίλ (1 & 2) μέσω της εφαρμογής "Accessories". Στην εφαρμογή υπάρχουν κάποια προρυθμισμένα προφίλ (π.χ. Forza 6 Manual /w clutch) και φυσικά μπορεί κάποιος, να κάνει ότι reassign θέλει στα πλήκτρα. Η αρχική επαφή ξενίζει λίγο, αλλά η καμπύλη εκμάθησης είναι γρήγορη και μετά από λίγη ώρα χρήσης, το χειριστήριο γίνεται πλέον, "ένα" με τα χέρια. Τις λίγες ώρες που πρόλαβα και ασχολήθηκα, δεν με κούρασε καθόλου και ήταν σαν να χρησιμοποιώ το απλό χειριστήριο του XBOX ONE.

Τιμή - Εγγύηση

Η τιμή στο συγκεκριμένο χειριστήριο είναι ίσως το μελανό του σημείο. Στα 199,99€ προφανώς είναι πολύ πάνω από οτιδήποτε στην αγορά, αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει και το τελευταίο cent. Η εγγύηση της MS για τα παρελκόμενα / αξεσουάρ ανέρχεται στους 3 μήνες βάση του ιστότοπού της αλλά υπάρχει αστεράκι για κάποιες χώρες (πιθανώς να καλύπτεται για 2 χρόνια στην Ευρώπη). Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να στείλω παρελκόμενο σε εγγύηση οπότε δεν το έχω ψάξει περισσότερο.

Επίλογος (υπέρ - κατά)

Στα υπέρ, συγκαταλέγονται η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η γενική αίσθηση που αφήνει το χειριστήριο κατά την χρήση, η προσοχή και η λεπτομέρεια σε ότι έχει να κάνει με την συσκευασία και φυσικά η μοναδικότητα ενός Limited Edition περιφερειακού.

Στα κατά, συγκαταλέγονται η τιμή του φυσικά, η απουσία "Rechargeable Battery Pack" (ειδικά με τέτοια τιμή θα έπρεπε να είναι αυτονόητο), η εγγύηση των 3 μηνών (εφόσον ισχύει και στην Ευρώπη).

Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι...

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν παρουσιαση δεν μπορει καποιος να πει κατι γιατι μιλαμε για gamepad προφανως.

 

Στο μονο που ειμαι καθετος ειναι αυτο που γραφεις παραπανω

 

 

Η τιμή στο συγκεκριμένο χειριστήριο είναι ίσως το μελανό του σημείο. Στα 199,99€ προφανώς είναι πολύ πάνω από οτιδήποτε στην αγορά, αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει και το τελευταίο cent

Μεχρι πριν λιγο καιρο στα χρηματα αυτα επαιζε ολοκληρη η κονσολα.Αλλα ακομα και το απλο elite κοστιζει πολυ φθηνοτερα.https://www.skroutz.gr/s/7028132/Microsoft-Xbox-One-Elite-Wireless-Controller.html?from=catspan&keyphrase=xbox+one+elite

 

Ειδικα αν αγορασεις και δεκτη για να παιζεις ασυρματα για το pc αλλα και το charge kit η τιμη του ανεβαινει στα 250ευρω.

 

Ενταξυ ειπαμε αψογο το controller αλλα μην μας απαυτωσει κιολας η MS..

 

Βεβαια θα μου πει καποιος οτι ειναι limited εκδοση του controller και ειναι λογικο να κοστιζει λιγο παραπανω.Ισχυει οπως και στις αλλες εκδοσεις του απλου xboxOne αλλα οι διαφορες χρηματικα ηταν μικροτερες(βλεπω τα αντιστοιχα του gears of war 5-10ευρω ακριβοτερα απο το κανονικο ξερω γω)

https://www.skroutz.gr/c/663/Gamepads/f/483976/Xbox-One.html?keyphrase=xbox+one&order_by=pricevat&order_dir=asc

 

Αρα νομιζω οτι επρεπε τουλαχιστον να δινανε το charge kit μαζι.Απαραδεκτα ακριβο αν και μαρεσει εμφανησιακα αρκετα.

 

Για την εγγυηση επισης αν ισχυει ειναι κυριολεκτικα για γελια,αλλα μου φενεται υπερβολικα λιγη εγγυηση οι 3 μηνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

saFis να σου ζήσει η controlαρα και να χάρεις kill kills στο Gears και αλλού. Έχω το απλό elite controller για το οποίο έχω μόνο τα καλύτερα λόγια να πω για την ποιότητά του και την εργονομία του. Η αλήθεια είναι ότι σκέτο δεν θα το έπαιρνα αφού τα 150 ευρώ που κόστιζε είναι πολλά για controller αλλά σε συσκευασία με το Xbox One Elite Hybrid console σε περίοδο προσφοράς μου έκατσε κουτί. Νομίζω ακόμα στα 350 παίζει το πακέτο στα μεγάλα καταστήματα. Η όλη ειρωνία είναι ότι στην αρχή πήγαινα για PS 4 για να μπω λίγο και στα χωράφια της Sony αλλά μόλις έπιασα στα χέρια μου το Dual Shock 4 στα public εμμμ δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για το Elite. Μακάρι να κάνουν καμιά τέτοια πατεντούλα και για το Scorpio και ευελπιστώ σε λίγο πιο λογική τιμή διότι εξαιρετικό το Elite controller αλλά το 1/3 της αξίας του πάει σε υπεραξία, brand και δεν ξέρω τι άλλο βάζουνε στο marketing.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευτυχώς που υπάρχουν και οι υπερασπιστές της τσέπης μας ώστε να μας γλυτώσουν από τέτοιες παγίδες

 

καλορίζικο Safis τα σπάει το controller...έχω το απλό το elite εγώ και πραγματικά δεν μπορώ να ακουμπήσω άλλο controller πλέον

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Η έκδοση αυτή του Elite Xbone gamepad υποστηρίζει bluetooth;

 

Επίσης τα paddles στην πλάτη μπορείς να τα κάνεις map σε λειτουργίες διαφορετικές από τα AXYB;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η έκδοση αυτή του Elite Xbone gamepad υποστηρίζει bluetooth;

 

Επίσης τα paddles στην πλάτη μπορείς να τα κάνεις map σε λειτουργίες διαφορετικές από τα AXYB;

 

αν ισχύει ότι και στο απλό ELITE, ναι μπορείς να τα κάνεις mapped

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ισχύει ότι και στο απλό ELITE, ναι μπορείς να τα κάνεις mapped

Αυτή η εφαρμογή με το mapped τι θεϊλα. Μα να μπορείς να βάλεις μέχρι και το πίου πίου στο σταυρό κατεύθυνσης και ότι άλλο button θες είναι μεγάλη μαγκιά. Ακόμα και το  απλό controller χωρίς τα extra πλήκτρα μπορείς να το προσαρμόσεις για να παίζεις πιο βολικά. Αυτή η πατέντα στις νέες κονσόλες μαζί με το backward compatibility (που πλέον ότι έχει βγει το παίζει νεράκι) είναι όλα τα λεφτά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ακόμα και το  απλό controller χωρίς τα extra πλήκτρα μπορείς να το προσαρμόσεις για να παίζεις πιο βολικά.

 

Δεν ισχύει αυτό. Μόνο στο elite gamepad υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...