risch72004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ιδιωτικά parking. Εάν θέλω να ενοικιάσω το parking του σπιτιού μου σε κάποιον έναντι αμοιβής, η αμοιβή φορολογείται? πρέπει να κόβω απόδειξη? υπάρχει κάποιος νόμος σχετικά με την ενοικίαση ιδιωτικού parking?
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να το πούμε πιο απλά. Αν θέλεις να νοικιάσεις το σπίτι σου, που είναι και αυτό ακίνητο, θα συντάξεις συμφωνητικό με το νοικάρη, θα δηλώσεις το συμφωνητικό στην Εφορία, θα δηλώσεις το εισόδημα από το νοίκι στη δήλωση του επόμενου χρόνου; Γιατί να μην κάνεις το ίδιο και για το parking, που είναι παρακολούθημα του διαμερίσματος, αν είναι νόμιμο, και είναι και αυτό ακίνητο;
splash18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα παντως που νοικιάζω 2 θεσεις στάθμευσης σε ένα υπογειο πολυκατοικίας ο ιδιοκτητης δεν μου εχει κανει συμφωνητικο.. δινω για την κάθε θεση 80,00 το μηνα, αν μου εκανε συμφωνητικο η τιμη θα ηταν 120 για την μια θεση
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Περιγράφεις την κλασική περίπτωση διακίνησης μαύρου χρήματος που γίνεται, βέβαια, σε όλες τις πράξεις που κάνουμε καθημερινά και μπορεί να έχει κάποιο χρηματικό όφελος για σένα και για τον ιδιοκτήτη, αλλά στην περίπτωση ενός κακόβουλου νοικάρη, ο ιδιοκτήτης γίνεται όμηρος σε κάθε απαίτηση του νοικάρη του.
risch72004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να το πούμε πιο απλά. Αν θέλεις να νοικιάσεις το σπίτι σου, που είναι και αυτό ακίνητο, θα συντάξεις συμφωνητικό με το νοικάρη, θα δηλώσεις το συμφωνητικό στην Εφορία, θα δηλώσεις το εισόδημα από το νοίκι στη δήλωση του επόμενου χρόνου; Γιατί να μην κάνεις το ίδιο και για το parking, που είναι παρακολούθημα του διαμερίσματος, αν είναι νόμιμο, και είναι και αυτό ακίνητο; Τι φόρος υπάρχει για την ενοικίαση parking?
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Περιγράφεις την κλασική περίπτωση διακίνησης μαύρου χρήματος που γίνεται, βέβαια, σε όλες τις πράξεις που κάνουμε καθημερινά και μπορεί να έχει κάποιο χρηματικό όφελος για σένα και για τον ιδιοκτήτη, αλλά στην περίπτωση ενός κακόβουλου νοικάρη, ο ιδιοκτήτης γίνεται όμηρος σε κάθε απαίτηση του νοικάρη του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι μπορεί να του κάνει ο ενοικιαστής; Ίσα ίσα νομίζω ότι είναι και πιο εκτεθειμένος από τον ιδιοκτήτη!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 works both ways, μπορειτε να φανταστειτε τι ειδους πουστιες μπορουν να παιχτουν...
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι φόρος υπάρχει για την ενοικίαση parking? Το εισόδημα από νοίκια ήταν 15% για σύνολο μέχρι 12.000 και 33% για πάνω απ' αυτό. Τώρα λένε ότι θα τα αυξήσουν.
efo355 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα παντως που νοικιάζω 2 θεσεις στάθμευσης σε ένα υπογειο πολυκατοικίας ο ιδιοκτητης δεν μου εχει κανει συμφωνητικο.. δινω για την κάθε θεση 80,00 το μηνα, αν μου εκανε συμφωνητικο η τιμη θα ηταν 120 για την μια θεση80 για να παρκάρω 2 αμαξια; εφιάλτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα