giotis_77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλο το forum. Παιδιά μια ερώτηση. Με το paypal τι γίνεται? Πριν μια εβδομάδα περίπου έκανα παραγγελία από το ebay. Εχθες δεν μπορώ. Μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει ή μεταφορά. Μας μπλοκαραν πάλι?
someone- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δε μπορεσα ποτε ολο το διαστημα των καπιταλ κοντρολς. μιλαω για τον κανονικο τροπο.
giotis_77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τότε πως έγινε και παραγγελία εγώ? Λες να είχαν ανοίξει για μία μέρα? Τότε πως έγινε και παραγγειλα εγώ? Λες να είχαν ανοίξει για μία μέρα?
Baator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τότε πως έγινε και παραγγελία εγώ? Λες να είχαν ανοίξει για μία μέρα? Τότε πως έγινε και παραγγειλα εγώ? Λες να είχαν ανοίξει για μία μέρα? Είναι χύμα εντελώς η κατάσταση αυτή την στιγμή. Κάποιοι (λίγοι) αναφέρουν ότι μπόρεσαν και έκαναν κάποιες συναλλαγές. Ακόμα και οι ίδιοι, ξαναπροσπάθησαν και την 2η, 3η φορά φάγαν πόρτα. Είναι ΛΟΤΤΟ τελείως η φάση, παίζει τι ώρα θα κάνεις την συναλλαγή, τι ακριβώς θα αγοράσεις, από που, αν είναι ανάδρομος ο Ερμής κτλ. Κάποιες φορές δουλεύει, τις περισσότερες όχι. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα παραμένουν τρομερά δύσκολα, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το Paypal ξαναδουλεύει κανονικά. Μπορεί να σταθείς τυχερός και να μπορέσεις να αγοράσεις κάτι από κάπου, αλλά όλοι από παντού σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει.
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν έχω πρόβλημα εδώ και καιρό πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις