Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχουν γράψει σε αυτο το νήμα για τα προιόντα Herbalife, είναι παντελώς άσχετοι και γράφουν για χαβαλέ. Όσοι θέλουν να μάθουν για τα ευεργετικά αποτελέσματα της διατροφής Herbalife, θα πρέπει να μιλήσουν με κάποιον ειδικό αντιπρόσωπο της εταιρείας ή ακόμη καλύτερα να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα σεμινάρεια που κατά καιρούς οργανώνει η εταιρεία με δωρεάν είσοδο. ναι για πες και αλλα μαστερ! πες μας ποσο καλο ειναι να πινεις την τροφη σου! μπορω να σου πω και γω μια διαιτα για να αδυνατισεις! μην τρως! θα χασεις κιλα μπαμ μπαμ 4
Gtr34 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα!! Θα ηθελα να ρωτησω αν ειχε δοκιμασει κανεις να κανει διαιτα με τα ροφηματα της Herbalife και τι αποτελεσματα ειχε? Σωστή διατροφή και άσκηση είναι το μόνο πού φέρνει αποτέλεσμα.Τα υπόλοιπα, είναι φρούδες ελπίδες που δημιούργησε το τμήμα μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας . 2
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε έναν κόπο και δες την σελίδα με τα προιόντα Herbalife Site: http://products.herbalife.gr/protein-bar Αν βρεις τρόπο να πιεις την σοκολάτα πρωτείνης, να μας τον πεις κι εδώ. Όσο για την δίαιτα που προτείνεις, φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Όπως έγραψα και προηγουμένως, άτομα που δεν έχουν επαφή με το θέμα, θα γράψουν μόνο ανακρίβειες και μην πω τίποτε χειρότερο.
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε έναν κόπο και δες την σελίδα με τα προιόντα Herbalife Site: http://products.herbalife.gr/protein-bar Αν βρεις τρόπο να πιεις την σοκολάτα πρωτείνης, να μας τον πεις κι εδώ. Όσο για την δίαιτα που προτείνεις, φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Όπως έγραψα και προηγουμένως, άτομα που δεν έχουν επαφή με το θέμα, θα γράψουν μόνο ανακρίβειες και μην πω τίποτε χειρότερο. Και για πες Νότη, τι πρέπει να κανω για να βρω αυτά τα προϊόντα. Εχουν πολύ ωραία συσκευασία, με ψήνουν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε έναν κόπο και δες την σελίδα με τα προιόντα Herbalife Site: http://products.herbalife.gr/protein-bar Αν βρεις τρόπο να πιεις την σοκολάτα πρωτείνης, να μας τον πεις κι εδώ. Όσο για την δίαιτα που προτείνεις, φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Όπως έγραψα και προηγουμένως, άτομα που δεν έχουν επαφή με το θέμα, θα γράψουν μόνο ανακρίβειες και μην πω τίποτε χειρότερο. και εγω αυτο λεω οποτε σταματα να γραφεις! οσο για αυτο με τη σοκολατα οφειλω να ομολογησω οτι δεν ηξερα οτι εβγαλαν και σοκολατες! την τελευταια φορα θυμαμαι ειχαν μεινει μονο στα ροφηματα! Αλλα για πες μου πια ειναι η διατροφη που ειναι σοκολατες και ροφηματα? 1 1
liakjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα ο τύπος κάνει διαφήμιση , είναι φανερό. Υπερτιμολογημένο συμπλήρωμα διατροφής ( μάλιστα έχασα κ φίλο που προσπάθησε επίμονα να με εντάξει ) . 3
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλα για πες μου πια ειναι η διατροφη που ειναι σοκολατες και ροφηματα? Να επισκευφθείς κάποιον φιλόλογο, για να σου διδάξει συντακτικό κι ορθογραφία. Όταν αρχίσουν να βγάζουν νόημα οι ειρωνικές ερωτήσεις σου, θα απαντήσω. 1
raid_av Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε έναν κόπο και δες την σελίδα με τα προιόντα Herbalife Site: http://products.herbalife.gr/protein-bar Αν βρεις τρόπο να πιεις την σοκολάτα πρωτείνης, να μας τον πεις κι εδώ. Όσο για την δίαιτα που προτείνεις, φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Όπως έγραψα και προηγουμένως, άτομα που δεν έχουν επαφή με το θέμα, θα γράψουν μόνο ανακρίβειες και μην πω τίποτε χειρότερο. Υπαρχει τροπος να πιεις την σοκολατα πρωτεινης Ατομα εδω μεσα εχουν μεγαλη επαφη με τον θεμα , που ασχολουνται με γυμναστικη και διατροφη. Πανω απο ολα ειναι η σωστη διατροφη και οχι τα διαφορα σκευασματα αδυνατισματος που υποσχονται θαυματα. Δηλαδη αν τρως τον πατο σου και μετα περνεις το καθε herbalife νομιζοντας οτι θα χασεις κιλα τοτε εισαι πολυ γελασμενος. Τα πιο πολλα απο αυτα τα σκευμασματα απλα περιεχουν μεγαλο ποσοστο καφεινης και πρασινο τσαι και υποσχονται παπαδες. Αν ηταν κατι που εκανε δουλεια ηταν η εφεδρινη που εχει απαγορευτει και σε συνδυασμο με ασπιρινη και καφεινη εκανε τρελη δουλεια (ECA). Μαλον εσυ δεν εχεις επαφη με το θεμα η απλα δουλευεις σε καποιες απο αυτες τις εταιρειες.
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να πιεις την σοκολατα πρωτεινης Ατομα εδω μεσα εχουν μεγαλη επαφη με τον θεμα , που ασχολουνται με γυμναστηστικη και διατροφη. Πανω απο ολα ειναι η σωστη διατροφη και οχι τα διαφορα σκευασματα αδυνατισματος που υποσχονται θαυματα. Δηλαδη αν τρως τον πατο σου και μετα περνεις το καθε herbalife νομιζοντας οτι θα χασεις κιλα τοτε εισαι πολυ γελασμενος. Τα πιο πολλα απο αυτα τα σκευμασματα απλα περιεχουν μεγαλο ποσοστο καφεινης και πρασινο τσαι και υποσχονται παπαδες. Αν ηταν κατι που εκανε δουλεια ηταν η εφεδρινη που εχει απαγορευτει και σε συνδυασμο με ασπιρινη και καφεινη εκανε τρελη δουλεια (ECA). Μαλον εσυ δεν εχεις επαφη με το θεμα η απλα δουλευεις σε καποιες απο αυτες τις εταιρειες. Από τις απαντήσεις των ατόμων που έχουν "μεγάλη επαφή" με διατροφή, είναι ξεκάθαρο πως δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Αν εσύ βγάζεις άλλο συμπέρασμα, μαγκιά σου. Όσο για το επιχείρημα "αν τρως τον πάτο σου", μπορεί να εφαρμοστεί όπου θέλεις. Αν τρως τον πάτο σου, όση γυμναστική κι αν κάνεις, χοντρός θα παραμείνεις. Οπότε άχρηστη κι η γυμναστική. Φιλε raid_av, φοβερό το επιχειρημά σου, να είσαι καλά.
raid_av Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Από τις απαντήσεις των ατόμων που έχουν "μεγάλη επαφή" με διατροφή, είναι ξεκάθαρο πως δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Αν εσύ βγάζεις άλλο συμπέρασμα, μαγκιά σου. Όσο για το επιχείρημα "αν τρως τον πάτο σου", μπορεί να εφαρμοστεί όπου θέλεις. Αν τρως τον πάτο σου, όση γυμναστική κι αν κάνεις, χοντρός θα παραμείνεις. Οπότε άχρηστη κι η γυμναστική. Φιλε raid_av, φοβερό το επιχειρημά σου, να είσαι καλά. Ναι φιλε μου αχρηστη ειναι και η γυμναστικη αν τρως το πατο σου, γιατι το 70% ειναι η διατροφη που κανεις.Το σωμα μας ειναι μια μηχανη και οτι θα της βαλεις μεσα αναλογα θα λειτουργησει. Οποτε μια χαρα επιχειρημα εχω και ναι ειμαι καλα. Τωρα επειδη το Insomnia ειναι ενα site που εχει τεραστια επισκεψιμοτητα και μερικοι το θεωρουν εξυπνη ιδεα να ανοιγουν topic με συγκεκριμενα προιοντα "διαφημιζοντας" τα τοτε να ειναι και ετοιμοι σε κριτικες. Αλλιως αμα δεν τους αρεσουν οι κριτικες να πληρωσουν το site να βαλουν ενα banner και να τελειωνει η ιστορια εκει. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το πιο που επρεπε να ηταν ποιο ηταν τυπογραφικο λογο ταχυτητας. Μπορει να μην ξερω ορθογραφια και συντακτικο -απο την εμπειρια σου γιατι με ξερεις και παρα πολυ- αλλα τουλαχιστον εχω αποψη μονο σε θεματα που εχω γνωση και δεν το παιζω εξυπνος. και να σε ρωτησω επειδη εχεις επαφη με το θεμα για πες μου τι παραπανω θα μου προσφερουν τα προιντα αυτα αν κανω σωστη διατροφη και γυμναστικη τα οποια θα με οδηγησουν ετσι και αλλιως στην απωλεια λιπους και αυξηση της μυικης μαζας! ΥΓ: τουλαχιστον εγω το ποσα ξερω, τι κανω και ποιος ειμαι το εχω δειξει εδω μεσα και οι περισσοτεροι το ξερουν εσυ εισαι απλα ενας ακομη περαστικος που ηρθε για διαφημηση απο οτι φαινεται! 2
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Προς raid: Μπράβο, οπότε συμφωνούμε πως το να γράφεις "αν τρως τον πάτο σου" για να βγάλεις άχρηστα τα συμπληρώματα διατροφής, δεν έχει νόημα. Αν έχεις τώρα να γράψεις κάτι παραπάνω από τη χαζομάρα γενικότητα αυτή, για τα προιόντα Herbalife, που ρώτησε κι ο φίλος, περιμένω να δω την αποψή σου. Δεν υποστήριξε κανείς (εκτός από εσένα), "φάε σαν γουρούνι κάθε μέρα, μην κάνεις καθόλου άσκηση, και τα προιοντα Herbalife θα σε σώσουν". Προς Spect (τον διάσημο): Τα προιόντα Herbalife είναι μέρος της σωστής διατροφής. Τα προτείνουν κορυφαίοι διατροφολόγοι. Μην ξεχνάς πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την δυνατότητα και τον χρόνο να ασκούν το σώμα τους καθημερινά.
redhotstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα παει για συνεντευξη στο νεο κοσμο νομιζω για την Herbalife.. Και εκει που καθομασταν οι υποψηφιοι και ακουγαμε την παρουσιαση του "αρχηγου", διαπιστωσαμε οτι τα μισα ατομα που καθοντουσαν αναμεσα μας, μαζι με τα υποψηφια κοροιδα δηλαδη, ηταν ηδη αντιπροσωποι της εταιριας, και σηκωνοταν ενας ενας να μας πει για την διαιτα του που πετυχε με τα προιοντα της εταιριας! Και το καλο ειναι οτι εβλεπες ολες τις ηλικιες. Να βλεπεις τωρα τη γιαγια να σου λεει ποσο καλα προιοντα εχουν.. Χαχα. Ευτυχως, η μαλλον εξεπητηδες, ειχαν και μια πανεμορφη κοπελα αναμεσα τους.. Πραγμα που θα ελεγες σε ολα ναι..! Ειχα ακουσει για συνεδρια που κανει η εταιρια, αλλα αυτη η συνεντευξη ηταν το κατι αλλο. Τα προιοντα δεν εχω δοκιμασει για να ξερω αν ειναι καλα, η γευστικα, η αδυνατιζουν. Προσωπικα ουτε τις καλες μαρκες δεν εμπιστευομαι, θελω να τρωω οτιδηποτε φυσικο και οχι συμπληρωματα. Αν δεν κανεις γυμναστικη ο μεταβολισμος δεν αλλαζει. Τα προιοντα της herbalife ειναι αναγκαιο κακο, για τους αντιπροσωπους ωστε να βγαλουν λεφτα.. 5
raid_av Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Προς raid: Μπράβο, οπότε συμφωνούμε πως το να γράφεις "αν τρως τον πάτο σου" για να βγάλεις άχρηστα τα συμπληρώματα διατροφής, δεν έχει νόημα. Αν έχεις τώρα να γράψεις κάτι παραπάνω από τη χαζομάρα γενικότητα αυτή, για τα προιόντα Herbalife, που ρώτησε κι ο φίλος, περιμένω να δω την αποψή σου. Δεν υποστήριξε κανείς (εκτός από εσένα), "φάε σαν γουρούνι κάθε μέρα, μην κάνεις καθόλου άσκηση, και τα προιοντα Herbalife θα σε σώσουν". Του παιδιου του απαντησαν κανε σωστη διατροφη και γυμναστικη και οτι αυτα ειναι αχρηστα και πεταμενα λεφτα αυτη ειναι η αποψη μου. Οπως ολων εδω μεσα εκτος απο την δικια σου λογο το οτι εχεις παρε δωσε με την συγκεκριμενη μαρκα. 1
splash18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως ! και εγω ειχα παει σε και καλα μια ''συνεντευξη'' παρουσιαση των προιοντων πριν 10 χρονια στους αμπελοκηπους και μαντεψτε, πριν το τελος πηγαν να μας πεισουν κ καλα κ οσοι ψαρωσαν επρεπε για να πιστεψουν αυτό που πρεπει να πουλησουν να το αγορασουν αυτοι με 100,00 ευρω τοτε....τραγικοι απλως..... μιλαμε ηταν τοσο γελοια η παρουσιαση που μου ρθε να φυγω από την πρωτη στιγμη από την αιθουσα.... κλασσικη περιπτωση εταιριας πυραμίδας.... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις