Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παει για συνεντευξη στο νεο κοσμο νομιζω για την Herbalife.. Και εκει που καθομασταν οι υποψηφιοι και ακουγαμε την παρουσιαση του "αρχηγου", διαπιστωσαμε οτι τα μισα ατομα που καθοντουσαν αναμεσα μας, μαζι με τα υποψηφια κοροιδα δηλαδη, ηταν ηδη αντιπροσωποι της εταιριας, και σηκωνοταν ενας ενας να μας πει για την διαιτα του που πετυχε με τα προιοντα της εταιριας! Και το καλο ειναι οτι εβλεπες ολες τις ηλικιες. Να βλεπεις τωρα τη γιαγια να σου λεει ποσο καλα προιοντα εχουν.. Χαχα. Ευτυχως, η μαλλον εξεπητηδες, ειχαν και μια πανεμορφη κοπελα αναμεσα τους.. Πραγμα που θα ελεγες σε ολα ναι..!

Ειχα ακουσει για συνεδρια που κανει η εταιρια, αλλα αυτη η συνεντευξη ηταν το κατι αλλο.

Τα προιοντα δεν εχω δοκιμασει για να ξερω αν ειναι καλα, η γευστικα, η αδυνατιζουν. Προσωπικα ουτε τις καλες μαρκες δεν εμπιστευομαι, θελω να τρωω οτιδηποτε φυσικο και οχι συμπληρωματα.

Αν δεν κανεις γυμναστικη ο μεταβολισμος δεν αλλαζει. Τα προιοντα της herbalife ειναι αναγκαιο κακο, για τους αντιπροσωπους ωστε να βγαλουν λεφτα..

Δηλαδή το πρόβλημα είναι πως ένα πελάτης μεγάλης ηλικίας κατέθεσε την εμπειρία του ή επειδή μία όμορφη κοπέλα ήταν ανάμεσα στους πελάτες. Το γυμναστήριο που πας, είναι φίσκα στις άσχημες φάνταζομαι, οπότε είναι αξιοπιστο.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

O Skeptic2015, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι έχει μπει πολύ δυνατά στο ρινγκ και ασυναίσθητα μου ήρθε αυτός ο ύμνος- τραγούδι!

Νότης Σφακιανάκης - Οι σκιές

• Like 2
Δημοσ.

o skeptic τρολλαρει εδω και καιρο μην του δινεται σημασια . τον πηρα πρεφα απο το αλλο thread με τον στρατο , αλλα τωρα πλεον σιγουρευτηκα . 

• Like 4
Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο και δες την σελίδα με τα προιόντα Herbalife Link.png Site: http://products.herbalife.gr/protein-bar">http://products.herbalife.gr/protein-bar  

Αν βρεις τρόπο να πιεις την σοκολάτα πρωτείνης, να μας τον πεις κι εδώ. Όσο για την δίαιτα που προτείνεις, φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει.

Όπως έγραψα και προηγουμένως, άτομα που δεν έχουν επαφή με το θέμα, θα γράψουν μόνο ανακρίβειες και μην πω τίποτε χειρότερο.

Ξεχασες να μας ρωτησεις αν τρωμε πρωινο.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την δυνατότητα και τον χρόνο να ασκούν το σώμα τους καθημερινά.

Άλλος μύθος και αυτός.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι κάποιος δεν έχει ούτε 8 λεπτά την ημέρα να κάνει αυτή την άσκηση; Μια το πρωί και μια το βράδυ.

Απλά είναι δικαιολογία για τους τεμπέληδες και αυτούς που έχουν βολευτεί σε αυτή τη κατάσταση και δεν θέλουν να αλλάξουν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

παντως βλεπω στο τελευταιο μηνυμα μου αποφευγεις να παντησεις! μαλλον δεν θα καταλαβες τι γραφω και τι ρωταω λογο ορθογραφιας και συντακτικου

• Like 2
Δημοσ.

αν η herbal life ηταν αυτό που δηλωνει, ο κοσμος από μονος του θα πηγαινε τρεχοντας σε αυτην...θα ειχε ξεπερασει κ τη VW σε μέγεθος, θα ηταν εταιρια κολοσσος και δεν θα επαιρνε ατομα να γλυφουν αλλους για να πουλησει τα σουπερ προιοντα της...... φυσικα δεν θα υπηρχαν τοτε κ διαιτολογοι γυμναστες κλπ κλπ κλπ

• Like 2
Δημοσ.

παντως βλεπω στο τελευταιο μηνυμα μου αποφευγεις να παντησεις! μαλλον δεν θα καταλαβες τι γραφω και τι ρωταω λογο ορθογραφιας και συντακτικου

Spect γρήγορα διορθωσε το λογω σε παρακαλώ για να σου απαντησει ο skeptic

• Like 2
Δημοσ.

Απάντησα. Έγραψες για σωστή διατροφή κι αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως τα προιόντα Herbalife είναι μέρος της σωστής διατροφής. Τι δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

αφηστε αυτα τα βοτανα και ρωτηστε τον skeptic πως να βγαλετε γρηγορα και ευκολα χρηματα χωρις κοπο .ξερει αυτος . 

επισης ξερει διαφορα φυτικα προιντα που σας την μεγαλωνουν 2 ιντσες σε μια βδομαδα . 100 % αποτελεσματα 

Δημοσ.

η καλυτερη και πιο υγειης διαιτα ειναι να τρως 25% λιγοτερες θερμιδες απ'αυτες που χρειαζεσε για να παραμεινεις στο βαρος που εισαι.  Βασικα ουτε ασκηση δε θελει αλλα βοηθαει.  90% ειναι διαιτα και 10% ειναι ασκηση.   Εχω χασει 7 κιλα σ'ενα μηνα.

Δημοσ.

η καλυτερη και πιο υγειης διαιτα ειναι να τρως 25% λιγοτερες θερμιδες απ'αυτες που χρειαζεσε για να παραμεινεις στο βαρος που εισαι.  Βασικα ουτε ασκηση δε θελει αλλα βοηθαει.  90% ειναι διαιτα και 10% ειναι ασκηση.   Εχω χασει 7 κιλα σ'ενα μηνα.

αλλο χανω κιλα και αλλο εχω ενα ωραιο και υγιες σωμα . το δευτερο μονο με διατροφη δεν γινεται . ειναι 50% γυμναστικη και 50 % διατροφη 

• Moderators
Δημοσ.

Απάντησα. Έγραψες για σωστή διατροφή κι αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως τα προιόντα Herbalife είναι μέρος της σωστής διατροφής. Τι δεν καταλαβαίνεις.

τωρα το ειδα γιατι εκεανες εντιτ 

1) ποιοι ειναι οι διασημοι διατροφολογοι

2)αν κανεις σωστη διατροφη γιατι χρειαζεσαι συμπληρωμα?

3)εστω οτι χρειαζεσαι γιατι να επιλεξεις την χερμπαλ λαιφ οταν υπαρχουν ποιοτικοτερα, φτηνοτερα και πιο εξειδικευεμενα

4)ποιος σου ειπε οτι χρειαζεσαι καθημερινη ασκηση?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...