Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο φαρμακειο υπαρχουν αυτα? Όχι, τα προιόντα Herbalife θα τα βρεις μόνο από εξιδεικευμένους αντιπροσώπους ή μπορείς να τα παραγγείλεις από την επίσημη ιστοσελίδα: Site: http://products.herbalife.gr/get-herbalife 1
redhotstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σκεπτικ, οχι δεν πηγαινω γυμναστηριο. Η ομορφη κοπελα που ειδα ηταν μια ναρα με κατι ξοβυζα αλλα ντραπηκα να το γραψω εδω μεσα. Οκ ειναι τακτικη ολων των εταιριων να βαζουν γυναικες για να αγορασεις προιοντα τους. Αλλα ηταν ξενερα να βλεπεις τους μισους που καθομασταν μαζι να σου παιζουν θεατρο μετα.. Απ την αλλη καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 τωρα το ειδα γιατι εκεανες εντιτ 1) ποιοι ειναι οι διασημοι διατροφολογοι 2)αν κανεις σωστη διατροφη γιατι χρειαζεσαι συμπληρωμα? 3)εστω οτι χρειαζεσαι γιατι να επιλεξεις την χερμπαλ λαιφ οταν υπαρχουν ποιοτικοτερα, φτηνοτερα και πιο εξειδικευεμενα 4)ποιος σου ειπε οτι χρειαζεσαι καθημερινη ασκηση? 1. Αν ψάξεις στο Χ.Ο "Herbalife - Διατροφολόγος", θα βρεις πολλούς. Δεν θα τους αναφέρω για να μην κάνω διαφήμιση. Επίσης τα προιόντα είναι αναγνωρισμένα από την αμερικάνική F.D.A. 2. Γιατί σχεδόν κανείς δεν κάνει σωστή διατροφή. Μεταλλαγμένα, χημικά σκευάσματα, κι άλλες αηδίες. Αυτή είναι η διατροφή μας κι αυτό δεν αλλάζει. 3. Μεγάλη συζήτηση, χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου σιγά σιγά. 4. Οι γιατροί το λένε, οι φυσιοθεραπευτές, μέχρι κι η αγράμματη θεία μου στο χωριό το γνωρίζει. 5. Bonus απάντηση: Τα Herbalife πωλούνται μόνο από εξιδεικευμένους αντιπροσώπους, διότι απαιτείται ειδική εκπαίδευση για να δωθούν οι απαραίτητες οδηγίες για τη χρήση τους και τα αποτελεσματά τους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 1. Αν ψάξεις στο Χ.Ο "Herbalife - Διατροφολόγος", θα βρεις πολλούς. Δεν θα τους αναφέρω για να μην κάνω διαφήμιση. Επίσης τα προιόντα είναι αναγνωρισμένα από την αμερικάνική F.D.A. 2. Γιατί σχεδόν κανείς δεν κάνει σωστή διατροφή. Μεταλλαγμένα, χημικά σκευάσματα, κι άλλες αηδίες. Αυτή είναι η διατροφή μας κι αυτό δεν αλλάζει. 3. Μεγάλη συζήτηση, χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου σιγά σιγά. 4. Οι γιατροί το λένε, οι φυσιοθεραπευτές, μέχρι κι η αγράμματη θεία μου στο χωριό το γνωρίζει. 1)ασχολιαστο 2)μιλας για μεταλλαγμενα και χημικα σκευασματα και προσπαθεις να πουλησεις σκονες! ΣΥγκεντρωσου! 3)Ηταν ερωτηση και περιμενα απαντηση οχι να πεις κατι ασχετο 4)Οι γιατροι και οι φυσιοθεραπευτες λενε οτι δεν χρειαζεσαι καθε μερα προπονηση και 3 φορες τη βδομαδα αρκει. Τωρα για την αγραμματη θεια σου δεν ξερω οποτε δεν εχω αποψη 2
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 1)ασχολιαστο 2)μιλας για μεταλλαγμενα και χημικα σκευασματα και προσπαθεις να πουλησεις σκονες! ΣΥγκεντρωσου! 3)Ηταν ερωτηση και περιμενα απαντηση οχι να πεις κατι ασχετο 4)Οι γιατροι και οι φυσιοθεραπευτες λενε οτι δεν χρειαζεσαι καθε μερα προπονηση και 3 φορες τη βδομαδα αρκει. Τωρα για την αγραμματη θεια σου δεν ξερω οποτε δεν εχω αποψη 1. Αλίμονο αν είχες κάτι να πεις. 2. Όταν κάνεις τον κόπο να δεις τα προιόντα, τότε να εκφέρεις γνώμη αν πρόκειται για σκόνες ή όχι. Όπως έχω πει εδώ από την αρχή, σχολιάζεις πράγματα που δεν έχεις ιδέα για το τι πρόκειται. 3. Το να κάτσω να συγκρίνω τα προιόντα σε ένα συγκεκριμένο τομέα της αγοράς, δεν είναι ερώτηση, είναι θέμα για εκτενή συζήτηση. Ειδικά στα συμπληρώματα διατροφής που υπάρχει τεράστια άγνοια και παραπληροφόρησης. Απάντηση δύο γραμμών σε αυτό το θέμα δεν θα λάβεις. 4. Οι γιατροί κι οι φυσιοθεραπευτές συνιστούν καθημερινή άσκηση. Το τι πιστεύεις εσύ και μόνο εσύ, δεν έχει καμία απολύτως αξία. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως ξερεις οτι δεν εχω δει τα προιντα? Και αν δεν ειναι σκονες τοτε τι ειναι? Οπως ειπα και πριν δεν ξερεις το υποβαθρο μου οποτε δεν ξερεις τι ξερω και τι οχι Δεν σου ειπα να συγκρινεις αλλα να μου δωσεις μερικους λογους για τους οποιους τα δικα σου ειναι καλυτερα Θελω να μου δειξεις ερευνες οι οποιες υποστηριζουν οτι ο ανθρωπος χρειαζεται καθημερινη ασκηση. (Η απαντηση σε αυτο το να σου παραθεσω ερευνες που υποστηριζουν το αντιθετο δεν θα γινει δεκτη γιατι εσυ εισια αυτος που υποστηριζει κατι που ειναι αντιθετο σε ολους) 1
king2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μείνετε μακρια από τέτοια σκευάσματα. Σηκωθειτε από τον καναπέ και πάτε τρέξτε καμία ώρα στην εξοχή και θα νιωσετε άλλοι άνθρωποι. Φάτε την πίτσα σας και τον γύρο σας αλλά όχι καθημερινά. Τα αθλια προϊόντα της herbalife τα πουλάνε οποιοι να ναι και περνουν ανάλογα ποσοστά. Καφεΐνη πρωτεινη και τσάι είναι βασικά. Εδώ μια κοπέλα πήγε να μας πείσει ότι η άλλη έπερνε μόνο τέτοια σκευάσματα και χωρίς καθόλου άσκηση πήρε 4 κιλά μυς σε λίγους μήνες. Μακριά ξυπνατε. 2
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως ξερεις οτι δεν εχω δει τα προιντα? Και αν δεν ειναι σκονες τοτε τι ειναι? Οπως ειπα και πριν δεν ξερεις το υποβαθρο μου οποτε δεν ξερεις τι ξερω και τι οχι Δεν σου ειπα να συγκρινεις αλλα να μου δωσεις μερικους λογους για τους οποιους τα δικα σου ειναι καλυτερα Θελω να μου δειξεις ερευνες οι οποιες υποστηριζουν οτι ο ανθρωπος χρειαζεται καθημερινη ασκηση. (Η απαντηση σε αυτο το να σου παραθεσω ερευνες που υποστηριζουν το αντιθετο δεν θα γινει δεκτη γιατι εσυ εισια αυτος που υποστηριζει κατι που ειναι αντιθετο σε ολους) Γράφεις για το υποβαθρό σου, κι οτι δεν σε γνωρίζουμε ποιος είσαι κι ένα σωρό άλλα. Το τι γνωρίζεις και τι όχι, φαίνεται από αυτά που γράφεις. Το καταλαβαίνεις αυτό ή το υψηλό υπόβαθρο σε εμποδίζει να δεις τι αραδιάζεις δημόσια? Δεν θα απαντήσω σε άλλα ερωτηματά σου, παίρνεις απαντήσεις, τις αγνοείς και μετά μιλάς για το υποβαθρό σου. Κουράζεις τον κόσμο. 1
liakjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αγόρια τσάμπα χάνετε χρόνο. Απέχετε και αφήστε το νήμα και την έμμεση διαφήμιση που περιέχει, να πεθάνει. Η απάντηση έχει δωθεί στο post#46. Δεν είναι η πρώτη φορά, που κάποιος θα πλουτίσει εκμεταλευόμενος την ματαιοδοξία του μέσου δυτικού. Υπάρχουν πλείστα παραδείγματα : υγρό κολλαγόνο, βραχιολάκια καρμπού, συσκευές γύμνασης στον καναπέ, καλλυντικά, συμπληρώματα κ.α. Αγορά δισεκατομμυρίων. Το λυπηρό είναι ότι εν έτη 2015 και ενώ η πληροφορία απέχει μόνο ένα κλικ μακριά μας, είμαστε πιο αμόρφωτοι από ποτέ. 3
thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως ξερεις οτι δεν εχω δει τα προιντα? Και αν δεν ειναι σκονες τοτε τι ειναι? Οπως ειπα και πριν δεν ξερεις το υποβαθρο μου οποτε δεν ξερεις τι ξερω και τι οχι Δεν σου ειπα να συγκρινεις αλλα να μου δωσεις μερικους λογους για τους οποιους τα δικα σου ειναι καλυτερα Θελω να μου δειξεις ερευνες οι οποιες υποστηριζουν οτι ο ανθρωπος χρειαζεται καθημερινη ασκηση. (Η απαντηση σε αυτο το να σου παραθεσω ερευνες που υποστηριζουν το αντιθετο δεν θα γινει δεκτη γιατι εσυ εισια αυτος που υποστηριζει κατι που ειναι αντιθετο σε ολους) Spect, όσον αφορά την άσκηση νομίζω εννοεί χαμηλής έντασης άσκηση όπως το περπάτημα. Το συγκεκριμένο συνίσταται απο όλους να γίνεται καθημερινά. Τώρα η υψηλής έντασης (βάρη, τρέξιμο κλπ) πρέπει να είναι όπως λες εκει γύρω. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γράφεις για το υποβαθρό σου, κι οτι δεν σε γνωρίζουμε ποιος είσαι κι ένα σωρό άλλα. Το τι γνωρίζεις και τι όχι, φαίνεται από αυτά που γράφεις. Το καταλαβαίνεις αυτό ή το υψηλό υπόβαθρο σε εμποδίζει να δεις τι αραδιάζεις δημόσια? Δεν θα απαντήσω σε άλλα ερωτηματά σου, παίρνεις απαντήσεις, τις αγνοείς και μετά μιλάς για το υποβαθρό σου. Κουράζεις τον κόσμο. και καπου εδω εχουν τελειωσει τα επιχειρηματα σου και απλα σταματας τη συζητηση! +1 Spect, όσον αφορά την άσκηση νομίζω εννοεί χαμηλής έντασης άσκηση όπως το περπάτημα. Το συγκεκριμένο συνίσταται απο όλους να γίνεται καθημερινά. Τώρα η υψηλής έντασης (βάρη, τρέξιμο κλπ) πρέπει να είναι όπως λες εκει γύρω. το περπατημα δεν ειναι ασκηση ειναι καθημερινοτητα! Ασκηση εννοουμε τρεξιμο,γυμναστηριο,ποδηλατο κτλ! 1
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και καπου εδω εχουν τελειωσει τα επιχειρηματα σου και απλα σταματας τη συζητηση! +1 το περπατημα δεν ειναι ασκηση ειναι καθημερινοτητα! Ασκηση εννοουμε τρεξιμο,γυμναστηριο,ποδηλατο κτλ! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!! Υψηλό επίπεδο, όχι αστεία. Και θες να συνεχίσω και τη συζήτηση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 για καποιον ο οποιος εχει μια σωστη καθημερινοτητα και δεν ειναι ολη μερα με αμαξι,περπατανε και δεν ειναι ολη μερα στον καναπε ναι το περπατημα δεν ειναι τιποτα. ΑΝ θες ανεβασε μας και μια φωτογραφια σου να δουμε και ποσο τουμπανο σε εκαναν τα συμπληρωματα της χερπαλ παρολα αυτα ακομη περιμενω να μου πεις τι παραπανω εχουν απο τα αλλα συμπληρωματα 2
raid_av Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 για καποιον ο οποιος εχει μια σωστη καθημερινοτητα και δεν ειναι ολη μερα με αμαξι,περπατανε και δεν ειναι ολη μερα στον καναπε ναι το περπατημα δεν ειναι τιποτα. ΑΝ θες ανεβασε μας και μια φωτογραφια σου να δουμε και ποσο τουμπανο σε εκαναν τα συμπληρωματα της χερπαλ παρολα αυτα ακομη περιμενω να μου πεις τι παραπανω εχουν απο τα αλλα συμπληρωματα Χαχαχα αυτο σκεφτομουνα γιατι δεν μας ανεβαζει μια φωτο να τον δουμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις