Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για καποιον ο οποιος εχει μια σωστη καθημερινοτητα και δεν ειναι ολη μερα με αμαξι,περπατανε και δεν ειναι ολη μερα στον καναπε ναι το περπατημα δεν ειναι τιποτα.

ΑΝ θες ανεβασε μας και μια φωτογραφια σου να δουμε και ποσο τουμπανο σε εκαναν τα συμπληρωματα της χερπαλ

παρολα αυτα ακομη περιμενω να μου πεις τι παραπανω εχουν απο τα αλλα συμπληρωματα

Spect εχεις διαστρεβλωμενη αποψη για το περπατημα,παντως!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εταιρία που βγάζει χρήματα με τον γνωστό τρόπο της πυραμίδας. Τα προϊόντα είναι στα πλαίσια των προϊόντων του είδους και προφανώς υπερτιμημένα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Spect εχεις διαστρεβλωμενη αποψη για το περπατημα,παντως!

δεν λεω οτι δεν κανει καλο το περπατημα αλλα νταξει δεν ειναι και ασκηση με την εννοια της ασκησης!

Δημοσ.

1. Δεν πωλούνται σε φαρμακεία γιατί ... οι αντιπρόσωποι της εταιρίας σας είναι πιο εξειδικευμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι από φαρμακοποιούς, οι οποίοι έχουν βγάλει και ένα ρημαδοπανεπιστημιο;

2. Κανείς γιατρός δε θα σου πει ότι ή καθημερινή έντονη άσκηση είναι απαραίτητη για το σύνολο του πληθυσμού. Πιθανότερο δε, να σου πει πως είναι επιβλαβής.

3. Το περπάτημα είναι η πιο καλή άσκηση για τον μέσο άνθρωπο. Το ανθρώπινο σώμα δεν έχει φτιαχτεί ούτε για να τρέχει, ούτε για να πηδά (σε σύγκριση με το ουπολοιπο ζωικό βασίλειο). Τώρα αν σκοπός είναι οι κοιλιακοι και όχι το καρδιαγγειακό, όντως δεν είναι ή κατάλληλη άσκηση.

• Like 2
Δημοσ.

1. Δεν πωλούνται σε φαρμακεία γιατί ... οι αντιπρόσωποι της εταιρίας σας είναι πιο εξειδικευμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι από φαρμακοποιούς, οι οποίοι έχουν βγάλει και ένα ρημαδοπανεπιστημιο;

2. Κανείς γιατρός δε θα σου πει ότι ή καθημερινή έντονη άσκηση είναι απαραίτητη για το σύνολο του πληθυσμού. Πιθανότερο δε, να σου πει πως είναι επιβλαβής.

1. Δηλαδή όποιος έχει βγάλει ένα ρημαδοπανεπιστήμιο, μπορεί να ενημερώσει κατάλληλα για κάθε προιόν της αγοράς.

2. Δεν μίλησε κανείς για καθημερινή έντονη άσκηση. Αλλά για απλή άσκηση όπως περπάτημα. Αλλά ξέχασα σύμφωνα με κάποιους "ειδικούς" εδω μέσα, άσκηση είναι μόνο όταν λιώνεις το κορμί σου στα βάρη, τρέχεις μαραθωνιο ή κανεις τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας.

Δημοσ.

Νομίζω χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο κατάρτισης των εξειδικευμένων αντιπροσώπων, αλλά και της σύστασης των προϊόντων herbalife καθώς και του αναλυτικού τρόπου που ενεργούν ευεργετικά στον οργανισμό μας.

• Like 4
Δημοσ.

1. Το προϊόν δεν είναι ουρανοκατέβατο, αποτελείται από κάποιες δραστικές ουσίες. Το επιστημονικό υπόβαθρο για να τις κρίνουν το έχουν οι φαρμακοποιοί και φυσικά, όχι οι αντιπρόσωποι της εκάστοτε εταιρίας.

2. Το ίδιο σου είπα.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο κατάρτισης των εξειδικευμένων αντιπροσώπων, αλλά και της σύστασης των προϊόντων herbalife καθώς και του αναλυτικού τρόπου που ενεργούν ευεργετικά στον οργανισμό μας.

Αν μένεις Αττική, γιατί δεν έρχεσαι στο προσεχές σεμινάριο που θα λάβει χώρα πολύ σύντομα. Εκεί θα σου λυθεί κάθε απορία, και θα μάθεις τις προοπτικές για κάτι μοναδικό.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αδύνατο με τα ωράρια που έχω, δεν έχω και μεταφορικό μέσο οπότε δεν γίνεται...Πως αλλιώς μπορούμε να πληροφορηθούμε λεπτομερώς?

• Like 2
Δημοσ.

Είναι αδύνατο με τα ωράρια που έχω, δεν έχω και μεταφορικό μέσο οπότε δεν γίνεται...Πως αλλιώς μπορούμε να πληροφορηθούμε λεπτομερώς?

αν πας στο σεμινάριο θα αλλάξει η ζωή σου!

θα γίνεις πλούσιος και με τα λεφτά θα πάρεις μεταφορικό μέσο

Το οράριο σου θα είναι ελεύθερο και θα μπορείς να πας όπου θες

και θα κάνεις και σοματάρα και θα σε θέλουν όλες.

Σαν χαρακτήρας θα γίνεις λογικά σαν τον σκεπτικ που τους εκνευρίζει όλους γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι να βρει νέους πελάτες. Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

αν πας στο σεμινάριο θα αλλάξει η ζωή σου!

θα γίνεις πλούσιος και με τα λεφτά θα πάρεις μεταφορικό μέσο

Το οράριο σου θα είναι ελεύθερο και θα μπορείς να πας όπου θες

και θα κάνεις και σοματάρα και θα σε θέλουν όλες.

Σαν χαρακτήρας θα γίνεις λογικά σαν τον σκεπτικ που τους εκνευρίζει όλους γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι να βρει νέους πελάτες. Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

Εκλαψα

• Like 1
Δημοσ.

Skeptic-2015

Ηρθες να κανεις την διαφημιση σου εδω, το θεμα ειναι οτι δεν εχεις ιδεα απο διατροφη και ασκηση ο ιδιος. Να ακουσει κανενας συμβουλες απο καποιον που δεν ξερει να τα εμφαρμοσει ο ιδιος δεν εχει κανενα νοημα. Αν πηγαινω στο gym και ρωταω τον γυμναστη τι να κανω και εγω εχω καλυτερο σωμα απο αυτον, κατι παει στραβα...

Επισης αλλος ο διατροφολος για τους μπαμπαδες, μαμαδες κτλ που θελουν να χασουν 2 κιλα επειδη εφαγαν πολυ το πασχα και αλλο οι αθλητικοι διατροφολογοι. Υπαρχουν ακομα και διατροφολογοι bodybuilding (ειδικα στο εξωτερικο) που είναι ξεχωριστο πραγμα, μην τα συγχεεις..

Εκτος του οτι πουλας ασημι για χρυσο, ας το αφησουμε στην ακρη αυτο...

Αυτο που συμβουλευετε εσεις ειναι να πινεις τα ροφηματα και ετσι ο αλλος που εχει κοιλια να ξεφουσκωσει τελικα... Αυτο ομως συνεπαγεται οτι μαζι με το πρηξιμο,χασιμο υγρων και λιπους θα χασεις και μυικη μαζα, αυτο ειναι νομος μην πεις το αντιθετο. Και το χερι σου θα γινει καλαμακι 20εκ περιμετρο χερι. Οπως και στο υπολοιπο σωμα.

Ενω αν κανεις την γυμναστικουλα σου,κανεις μια σωστη διατροφη και το αεροβιο σου θα χασεις λιπος κτλ με την ελαχιστη απωλεια μυικης μαζας. Οποτε σταματηστε να δινετε στον κοσμο λαθος συμβουλες.

• Like 2
Δημοσ.

Skeptic-2015

Ηρθες να κανεις την διαφημιση σου εδω (αποψή σου, δεν έκανα καμία διαφήμιση, απάντησα σε μία ερώτηση), το θεμα ειναι οτι δεν εχεις ιδεα (αποψή σου, είδα ποιοι έχουν ιδέα εδω μέσα, εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το περπάτημα δεν είναι άσκηση) απο διατροφη και ασκηση ο ιδιος. Να ακουσει κανενας συμβουλες απο καποιον που δεν ξερει να τα εμφαρμοσει ο ιδιος δεν εχει κανενα νοημα. Αν πηγαινω στο gym και ρωταω τον γυμναστη τι να κανω και εγω εχω καλυτερο σωμα απο αυτον, κατι παει στραβα...

Εκτος του οτι πουλας ασημι για χρυσο, ας το αφησουμε στην ακρη αυτο... (άφησε το στην άκρη γιατί είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου)

Αυτο που συμβουλευετε εσεις ειναι να πινεις τα ροφηματα και ετσι ο αλλος που εχει κοιλια να ξεφουσκωσει τελικα...  (όχι δεν συμβουλεύω αυτό, οπότε ξεκινάς με δική σου βάση και βγάζεις άχρηστα συμπεράσματα) Αυτο ομως συνεπαγεται οτι μαζι με το πρηξιμο,χασιμο υγρων και λιπους θα χασεις και μυικη μαζα, αυτο ειναι νομος μην πεις το αντιθετο. Και το χερι σου θα γινει καλαμακι 20εκ περιμετρο χερι. Οπως και στο υπολοιπο σωμα.

Ενω αν κανεις την γυμναστικουλα σου,κανεις μια σωστη διατροφη και το αεροβιο σου θα χασεις λιπος κτλ με την ελαχιστη απωλεια μυικης μαζας. Οποτε σταματηστε να δινετε στον κοσμο λαθος συμβουλες.

Με κόκκινο οι απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...