Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή πολύ αναφέρεσαι https://www.dropbox.com/s/vg4gk3902qsfs77/20150621_091853.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/gb7i2xmu3v6bcso/GOPR0960_1406539503092_high.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/jkm0ccgghtjdqpv/CameraZOOM-20140102185156904.jpg?dl=0 Τουλάχιστον Εγώ φαίνεται αν έχω τη γνώση και την Εμπειρία. Αν θες απέδειξε μας με φωτογραφίες σου τα όσα λες 3
Haris San Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με κόκκινο οι απαντήσεις. lel Δεν εχει κανενα νοημα να κανει συζητηση μαζι σου... Αυτος που εκανε το thread προφανως εισαι εσυ απο αλλο acc 2
epp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο κατάρτισης των εξειδικευμένων αντιπροσώπων, αλλά και της σύστασης των προϊόντων herbalife καθώς και του αναλυτικού τρόπου που ενεργούν ευεργετικά στον οργανισμό μας. +1 επισης μηπως εντελως τυχαια υπαρχουν τα παραπανω σε μορφη powerpoint ? Υπαρχουν επισης εντελως αυθορμητα success stories απο καταναλωτες που ειδαν την ζωη τους να αλλαζει? (και ως καταναλωτες αλλα και ως εξειδικευμενοι αντιπροσωποι) Διψαμε για γνωση και ενημερωση πανω στο επιχειριν 1
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 lel Δεν εχει κανενα νοημα να κανει συζητηση μαζι σου... Αυτος που εκανε το thread προφανως εισαι εσυ απο αλλο acc Προφανώς και δεν έχει νόημα να κάνεις συζήτηση. Δεν είχες πρόθεση για κάτι τέτοιο από την αρχή. Έγραψες πράγματα ποτε δεν είπα κι έβγαλες συμπεράσματα. Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την νοημοσύνη σου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με μένα Δ Ν έχει νόημα με τον άλλον δεν Έχει νοημα μήπως Εσύ δεν έχεις να απαντήσεις σε αυτά που σου λέμε και δεν έχει νόημα; 2
Haris San Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς και δεν έχει νόημα να κάνεις συζήτηση. Δεν είχες πρόθεση για κάτι τέτοιο από την αρχή. Έγραψες πράγματα ποτε δεν είπα κι έβγαλες συμπεράσματα. Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την νοημοσύνη σου. Ξερω πολυ καλα τι λετε στα συνεδρια σας εχει παει κολλητος μου που εκανε γυμναστικη ποσα χρονια και ειχε παει επειδη του χαν πρηξει τα @@, και μου ειπε μετα τι τους ειπαν.Ηταν και ενας "ειδικος" εκει που ελεγε οτι εχει 8% λιπος, εμ πως να μην εχεις 8% οταν εισαι 1,70 55kg... Ασε για την νοημοσυνη μου, δεν ξερεις καν με τι ασχολουμαι και υποθετεις... Ο spect απο πανω σου απεδειξε νομιζω οτι ξερει τι κανει... Εσεις γινεστε "ειδικοι" στο μαρκετινγκ και τιποτα παραπανω...Ασε που αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ αλλα πρηξιμο @@ μεχρι ο αλλος να αγορασει.. 4
Skeptic-2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με μένα Δ Ν έχει νόημα με τον άλλον δεν Έχει νοημα μήπως Εσύ δεν έχεις να απαντήσεις σε αυτά που σου λέμε και δεν έχει νόημα; Μου έκανες 4 ερωτήσεις και σου απάντησα σε όλες. Υπάρχει κάτι που δεν σου απάντησα? Απάντησα και σε αυτά που έγραψε ο φιλαράκος σου, κι αμέσως έγραψε ότι δεν έχει νόημα να συζήτήσει μαζί μου. Αλλά ξέχασα η αντιληψή σου και τα Ελληνικά σου δεν βοηθούν και πολύ. Ή μήπως θες να σχολιάσω τις φωτογραφίες σου, για γκόμενα με πέρασες? Ξερω πολυ καλα τι λετε στα συνεδρια σας εχει παει κολλητος μου που εκανε γυμναστικη ποσα χρονια και ειχε παει επειδη του χαν πρηξει τα @@, και μου ειπε μετα τι τους ειπαν.Ηταν και ενας "ειδικος" εκει που ελεγε οτι εχει 8% λιπος, εμ πως να μην εχεις 8% οταν εισαι 1,70 55kg... Ασε για την νοημοσυνη μου, δεν ξερεις καν με τι ασχολουμαι και υποθετεις... Ο spect απο πανω σου απεδειξε νομιζω οτι ξερει τι κανει... Εσεις γινεστε "ειδικοι" στο μαρκετινγκ και τιποτα παραπανω...Ασε που αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ αλλα πρηξιμο @@ μεχρι ο αλλος να αγορασει.. Άλλος ένας με υψηλό υπόβαθρο. Πιστεύεις κι εσύ πως το περπάτημα δεν ειναι άσκηση?
Iris_89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γίνεσαι κουραστικός κυρ Νότη. Don't feed the stupid troll 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ρώτησα τι παραπάνω έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα απάντηση σου ήταν ότι δεν μπορείς νΑ απαντήσεις άραήόχι δεν απάντησες. Τις φωτογραφίες τις έβαλα για να δεις ότι έχω τις γνώσεις σε αντίθεση με εσένα που δεν μας το επιβεβαιώνεις. Οπότε όσο δεν έχεις επιχειρήματα δε θα ΣΕ πάρουμε σοβαρά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις