Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα επαναλαμβανω οσες φορες θελω..Οι Συριοι στο προσφυγικο κυμα ειναι ενα μικρο ποσοστο..οι υπολοιποι εχουν δασκαλευτει να λενε "ειμαι Συριος" .

Ποιος εχει αντιαμερικανικα αισθηματα??οι αμερικανοφυτευτοι Ιsis??Aφου οι αμερικλανοι τους χρηματοδοτουν!

• Like 1
Δημοσ.

έχεις κάποιο πρόβλημα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια;

Δεν ειναι κακο να εμπεδωθει οτι δεν προκειται για Συριους.Εχεις καποια συμφεροντα εσυ και σου δημιουργουν προβληματα οι επαναληψεις μου?Για πες μας το δικο σου το προβλημα.

Δημοσ.

Επίσης, για πείτε ρε κορίτσα και αγόρια. Αν ξαναγίνει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας τί θα κάμετε;

Όσοι κάτσετε εδώ και πάρετε όπλα στα χέρια θα έχετε κάνει το σωστό και ήθικό απέναντι στην χώρα μας;

[hint hint, παίζονται άλλα συμφέροντα στους εμφυλίους, δεν μιλάμε για πόλεμο όπου δεχόμαστε εισβολή από άλλη χώρα! Άλλος πόλεμος ο ένας άλλος ο άλλος.]

Και όσοι θα φεύγατε από δω μαζί με τις φαμίλιες σας ως πρόσφυγες, πώς θα θέλατε να σας αντιμετωπίσουν οι άλλες χώρες του πλανήτη;

Εγω θα πηγαινa με την πλευρα της Ευρωπης οποια και αν ηταν αυτη , αν δεν ειχα φυγει προηγουμενως για Καμποτζη να δουλεψω σε καταδυτικο κεντρο  εκει  απο hobby  .

Δημοσ.

Ρωτα τον Τσιπρα να σου πει τις επισημες στατιστικες του και να σου πει απο που θα ερθουν τα 6 μυρια μεταναστων που υπεγραψε να δεχτει η χωρα.

Στα σοβαρα τωρα αν αλλαξαν τα φυλετικα χαρακτηριστικα των Συριων παω πασο..Οταν αυτοι που εισερχονται δεν πετανε τα χαρτια τους στην θαλασσα θα σου μιλησω πιο επισημα..Χασαν.

Δημοσ.

Ποιος εχει αντιαμερικανικα αισθηματα??οι αμερικανοφυτευτοι Ιsis??Aφου οι αμερικλανοι τους χρηματοδοτουν!

Πολυ σωστος σε αυτο ομως δεν ηταν μονοι σε αυτο,το εκαναν μαζι με την Σαουδικη Αραβια.Ομως οπως παντα τους γυρισε μπουμερανγκ και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.

Δημοσ.

Παντως  να ξεκαθαρισω την θεση μου και να πω οτι αμα ειμουν σε τετοια κατασταση,θα εστελνα την οικογενεια μου αλλου,αλλα εγω θα εμενα να πολεμησω( και οχι για την πατριδα μου,αλλα για τα πιστευω μου)

Δημοσ.

Πολυ σωστος σε αυτο ομως δεν ηταν μονοι σε αυτο,το εκαναν μαζι με την Σαουδικη Αραβια.Ομως οπως παντα τους γυρισε μπουμερανγκ και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.

Κοιταξε να δεις ολες αυτες οι Τζιχαντιστικες οργανωσεις ειναι αμερικανοκινητες και αμερικανοεμπνευσμενες.Εδω και χρονια εχουν φουσκωσει τα μυαλα καποιων ανθρωπων εκει περι αραβικης ανοιξης,ισλαμοκρατιας κτλ..βλεπεις και στην υπολοιπη Ευρωπη τι γινεται.

Δημοσ.

έχεις κάποιο πρόβλημα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια;

Αφού τη βλέπεις τη μπανανόφλουδα, τι την πατάς?

• Like 4
Δημοσ.

Την μπανανα την εφαγες εσυ paoki?καλη χωνεψη ειναι και λιγο βαρυ φρουτο.

Δεν καταλαβαινω γιατι οταν καποιος μιλαει με επιχειρηματα απαντατε με ειρωνεια..Ναι η κυβερνηση εχει δεχτει να υποδεχτει 6 εκατομμυρια "προσφυγες". Ψαχτε το!

Ναι αυτοι που εισερχονται πετανε τα χαρτια τους στην θαλασσα και οι λαθροδιακινητες κανουν την δουλεια τους ελευθερα στα νησια του Ανατολικου Αιγαιου και δεν κουνιεται φυλλο. Ψεμα και αυτο ε?

Γι'αυτο λοιπον αφηστε καποιοι τις μπανανες και τις διαδικτυακες ειρωνειες και ασχοληθειτε με την μπανανια Ελλας.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ως χώρα με όλα αυτά που γίνονται...μακάρι να μην είναι έτσι. Αλλά είμαστε τόσο "κοιμισμένοι" και "βυθισμένοι" στα θέματά του ο καθένας που ούτε θα το καταλάβουμε από που μας ήρθε...

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, για πείτε ρε κορίτσα και αγόρια. Αν ξαναγίνει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας τί θα κάμετε;

Όσοι κάτσετε εδώ και πάρετε όπλα στα χέρια θα έχετε κάνει το σωστό και ήθικό απέναντι στην χώρα μας;

[hint hint, παίζονται άλλα συμφέροντα στους εμφυλίους, δεν μιλάμε για πόλεμο όπου δεχόμαστε εισβολή από άλλη χώρα! Άλλος πόλεμος ο ένας άλλος ο άλλος.]

Και όσοι θα φεύγατε από δω μαζί με τις φαμίλιες σας ως πρόσφυγες, πώς θα θέλατε να σας αντιμετωπίσουν οι άλλες χώρες του πλανήτη;

Μία ερώτηση έχω και θέλω ξεκάθαρη απάντηση.

Υποννοείς ότι οι άλλες χώρες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τιμωρητικά/απαξιωτικά τους πρόσφυγες/μετανάστες/φαμίλιες που πάνε εκεί;

Δημοσ.

Όλες οι χώρες έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορα τους για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και μόνο εμείς τους φερόμαστε λες και θα μας πάρουν τις δουλειές και το ψωμί η δεν ξέρω εγώ τι

Ο πληθυσμός της ευρώπης γερνάει, είναι χρυσή ευκαιρία να έρθουν νέοι και γεμάτοι ζωντάνια άνθρωποι για να ζωντανέψει πάλι αυτή η ήπειρος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...