anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα επαναλαμβανω οσες φορες θελω..Οι Συριοι στο προσφυγικο κυμα ειναι ενα μικρο ποσοστο..οι υπολοιποι εχουν δασκαλευτει να λενε "ειμαι Συριος" . Ποιος εχει αντιαμερικανικα αισθηματα??οι αμερικανοφυτευτοι Ιsis??Aφου οι αμερικλανοι τους χρηματοδοτουν! 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 έχεις κάποιο πρόβλημα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια;
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 έχεις κάποιο πρόβλημα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια; Δεν ειναι κακο να εμπεδωθει οτι δεν προκειται για Συριους.Εχεις καποια συμφεροντα εσυ και σου δημιουργουν προβληματα οι επαναληψεις μου?Για πες μας το δικο σου το προβλημα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ωραια λοιπον, τεκμηριώσε μας που βρήκες το "μικρο ποσοστό", έχεις κάποιες επισημες στατιστικές;
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, για πείτε ρε κορίτσα και αγόρια. Αν ξαναγίνει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας τί θα κάμετε; Όσοι κάτσετε εδώ και πάρετε όπλα στα χέρια θα έχετε κάνει το σωστό και ήθικό απέναντι στην χώρα μας; [hint hint, παίζονται άλλα συμφέροντα στους εμφυλίους, δεν μιλάμε για πόλεμο όπου δεχόμαστε εισβολή από άλλη χώρα! Άλλος πόλεμος ο ένας άλλος ο άλλος.] Και όσοι θα φεύγατε από δω μαζί με τις φαμίλιες σας ως πρόσφυγες, πώς θα θέλατε να σας αντιμετωπίσουν οι άλλες χώρες του πλανήτη; Εγω θα πηγαινa με την πλευρα της Ευρωπης οποια και αν ηταν αυτη , αν δεν ειχα φυγει προηγουμενως για Καμποτζη να δουλεψω σε καταδυτικο κεντρο εκει απο hobby .
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ρωτα τον Τσιπρα να σου πει τις επισημες στατιστικες του και να σου πει απο που θα ερθουν τα 6 μυρια μεταναστων που υπεγραψε να δεχτει η χωρα. Στα σοβαρα τωρα αν αλλαξαν τα φυλετικα χαρακτηριστικα των Συριων παω πασο..Οταν αυτοι που εισερχονται δεν πετανε τα χαρτια τους στην θαλασσα θα σου μιλησω πιο επισημα..Χασαν.
D4rkshadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος εχει αντιαμερικανικα αισθηματα??οι αμερικανοφυτευτοι Ιsis??Aφου οι αμερικλανοι τους χρηματοδοτουν! Πολυ σωστος σε αυτο ομως δεν ηταν μονοι σε αυτο,το εκαναν μαζι με την Σαουδικη Αραβια.Ομως οπως παντα τους γυρισε μπουμερανγκ και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.
D4rkshadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως να ξεκαθαρισω την θεση μου και να πω οτι αμα ειμουν σε τετοια κατασταση,θα εστελνα την οικογενεια μου αλλου,αλλα εγω θα εμενα να πολεμησω( και οχι για την πατριδα μου,αλλα για τα πιστευω μου)
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ σωστος σε αυτο ομως δεν ηταν μονοι σε αυτο,το εκαναν μαζι με την Σαουδικη Αραβια.Ομως οπως παντα τους γυρισε μπουμερανγκ και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν. Κοιταξε να δεις ολες αυτες οι Τζιχαντιστικες οργανωσεις ειναι αμερικανοκινητες και αμερικανοεμπνευσμενες.Εδω και χρονια εχουν φουσκωσει τα μυαλα καποιων ανθρωπων εκει περι αραβικης ανοιξης,ισλαμοκρατιας κτλ..βλεπεις και στην υπολοιπη Ευρωπη τι γινεται.
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 έχεις κάποιο πρόβλημα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια; Αφού τη βλέπεις τη μπανανόφλουδα, τι την πατάς? 4
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Την μπανανα την εφαγες εσυ paoki?καλη χωνεψη ειναι και λιγο βαρυ φρουτο. Δεν καταλαβαινω γιατι οταν καποιος μιλαει με επιχειρηματα απαντατε με ειρωνεια..Ναι η κυβερνηση εχει δεχτει να υποδεχτει 6 εκατομμυρια "προσφυγες". Ψαχτε το! Ναι αυτοι που εισερχονται πετανε τα χαρτια τους στην θαλασσα και οι λαθροδιακινητες κανουν την δουλεια τους ελευθερα στα νησια του Ανατολικου Αιγαιου και δεν κουνιεται φυλλο. Ψεμα και αυτο ε? Γι'αυτο λοιπον αφηστε καποιοι τις μπανανες και τις διαδικτυακες ειρωνειες και ασχοληθειτε με την μπανανια Ελλας. 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ως χώρα με όλα αυτά που γίνονται...μακάρι να μην είναι έτσι. Αλλά είμαστε τόσο "κοιμισμένοι" και "βυθισμένοι" στα θέματά του ο καθένας που ούτε θα το καταλάβουμε από που μας ήρθε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, για πείτε ρε κορίτσα και αγόρια. Αν ξαναγίνει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας τί θα κάμετε; Όσοι κάτσετε εδώ και πάρετε όπλα στα χέρια θα έχετε κάνει το σωστό και ήθικό απέναντι στην χώρα μας; [hint hint, παίζονται άλλα συμφέροντα στους εμφυλίους, δεν μιλάμε για πόλεμο όπου δεχόμαστε εισβολή από άλλη χώρα! Άλλος πόλεμος ο ένας άλλος ο άλλος.] Και όσοι θα φεύγατε από δω μαζί με τις φαμίλιες σας ως πρόσφυγες, πώς θα θέλατε να σας αντιμετωπίσουν οι άλλες χώρες του πλανήτη; Μία ερώτηση έχω και θέλω ξεκάθαρη απάντηση. Υποννοείς ότι οι άλλες χώρες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τιμωρητικά/απαξιωτικά τους πρόσφυγες/μετανάστες/φαμίλιες που πάνε εκεί;
Porg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όλες οι χώρες έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορα τους για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και μόνο εμείς τους φερόμαστε λες και θα μας πάρουν τις δουλειές και το ψωμί η δεν ξέρω εγώ τι Ο πληθυσμός της ευρώπης γερνάει, είναι χρυσή ευκαιρία να έρθουν νέοι και γεμάτοι ζωντάνια άνθρωποι για να ζωντανέψει πάλι αυτή η ήπειρος
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σεξ παιδιά, κάντε λίγο ορισμένοι το χρειάζεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις