*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Υποννοείς ότι οι άλλες χώρες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τιμωρητικά/απαξιωτικά τους πρόσφυγες/μετανάστες/φαμίλιες που πάνε εκεί; Όχι βρε. Το αντίθετο.
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σεξ παιδιά, κάντε λίγο ορισμένοι το χρειάζεστε εδω εισαι πιο μαζεμενο..
drake. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όλες οι χώρες έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορα τους για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και μόνο εμείς τους φερόμαστε λες και θα μας πάρουν τις δουλειές και το ψωμί η δεν ξέρω εγώ τι Ο πληθυσμός της ευρώπης γερνάει, είναι χρυσή ευκαιρία να έρθουν νέοι και γεμάτοι ζωντάνια άνθρωποι για να ζωντανέψει πάλι αυτή η ήπειρος Ναι και κάποια στιγμή θα γίνουν και πλειοψηφία στις χώρες τής Ευρώπης γιατί κάνουν πιο πολλά απο ότι οι Ευρωπαίοι
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σεξ παιδιά, κάντε λίγο ορισμένοι το χρειάζεστε Είναι και πρακτικό το θέμα ρε συ. Τι θα κάνει όλος αυτός ο κόσμος; Που θα μείνει, τι θα φάει; Έρχονται ανεξέλεγκτα και ούτε ξέρουμε τι είναι ο καθένας. Ακούγεται όλο και περισσότερο ότι μεταξύ τους είναι και επικίνδυνα, εκπαιδευμένα άτομα, δεν είναι όλοι ταλαίπωροι.... Εμένα με ανησυχούν αυτά, μακάρι να ανησυχώ τζάμπα! 10 εκπαιδευμένους και αποφασισμένους πάντως ούτε 100 δεν τους κάνουν καλά... 1
Porg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και κάποια στιγμή θα γίνουν και πλειοψηφία στις χώρες τής Ευρώπης γιατί κάνουν πιο πολλά απο ότι οι Ευρωπαίοι που το κακό;ευρωπαίοι θα είναι και αυτοί δεν υπάρχει χώρα που να μην έχουν αφομοιωθεί πλήρος, σε σημείο που να μη τους ξεχωρίζεις αν δεν σου που ότι πχ δεν είναι σουηδός αλλά αφγανός
drake. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 που το κακό;ευρωπαίοι θα είναι και αυτοί πουθενά σύντροφε 1
Jethro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πως κουράζεται κάποιος ηθικά;Όταν πλέον δέχεται ότι αλλαγή του επιβάλλουν, κυρίως εις βάρος του, και δεν κάνει τίποτα για να το αποτρεψει. Πολλές "μάχες" χάνονται όταν κάποιος πλέον δεν έχει ηθικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις