*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Εσύ θα έπαιρνες και φωτάκι μαζί Χ-) 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω δεν είναι θέμα αγαμίας. Αλλά πως αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται ο καθένας την ηδονή. Ακριβώς αυτό ! Για τι αγαμία μιλάμε όταν αυτός-η που το κάνει , έχει την δυνατότητα να το κάνει , το κάνει συστηματικά , και πάντα με διαφορετικό-η ! τα άτομα που την βρίσκουν με αυτή του είδους την φάση δεν είναι αγαμητα ..
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Tην υπογραφή και το πιτσίο σου πρέπει να βλέπεις πού τα βάζεις 2
tomato9 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που αναφερεις συμβαινει ναι..εδω ομως ο ts μας λεει ουτε βλεπονται,ουτε γνωριζονται..σκοτος...!!Τουτεστιν μπορει να πηδηχτεις και με τον κατμαν! ασχημα θα σου πεσει βρε κατγουμαν? θα σου τραγουδαει και: δωσ'μου, δωσ'μου, δωσ'μου, το κορμι τσου.. θελω, θελω, θελω να 'μαι, ο εραστη τσου.. 1
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=D850QDFs8hY και αυτος καλα τραγουδαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα