SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ειμαι πρωτοετης στο τμημα Ηλεκτρολογων Μηχανικων στο ΤΕΙ Πειραια.Απο Δευτερα ξεκινανε τα μαθηματα αν δεν κανω λαθος. Η απορια μου ειναι : πρεπει να κανω εγγραφη σε ολα τα εργαστηρια που ειναι στην λιστα αυτη? Site: Εργαστηρια Σε περιπτωση που δεν κανω εγγραφη σε καποιο εργαστηριο τι γινεται? Παρακαλω βοηθηστε με μιας και ειναι η πρωτη μου χρονια και δεν γνωριζω πολλα πραγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δες το πρόγραμμα σπουδών του τμηματός σου για το 1 εξάμηνο. Αν είναι όλα αυτά που έχει το αρχείο word τότε πρέπει να γραφτείς σε όλα. Αν δεν πάρεις κάποιο εργαστήριο το δηλωνεις στο 3 εξάμηνο όπου θα μπορείς να δηλωσεις και μαθηματα από το 1.
SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κατ' αρχας σε ευχαριστω για την απαντηση . Στο προγραμμα βλεπω οτι ειναι μονο 3 εργαστηρια αρα κανω εγγραφη μονο σε εκεινα τα 3 εργαστηρια και οτι ωρα θελω εγω ετσι? Site: Προγραμμα Επισης οπως βλεπω το εργαστηριο Φυσικης δεν υπαρχει στν λιστα για τν ηλεκτρονικη εγγραφη αρα πρεπει να παω στο σχολειο.
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ναι θα κανεις εγγραφη και στα 3 εργαστηρια 1
xifiassamsung Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλη αρχη μαν.οπλισου με υπομονη κ προνοητικοτητα για να ανταπεξελθεις κ να τελειωσεις οσο το δυνατον συντομοτερα. τα μαθηματα καθε εξαμηνου τα δηλωνεις στη γραμματεια κ για τα εργαστηρια πρεπει να ξαναγραφτεις στο τμημα που σε εξυπηρετει.αυτο ειναι το κονσεπτ. 1
SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω φιλε xifiassamsung .Μηπως ξερεις κανα καλο και φθηνο ξενοδοχειο εκει γυρω στην περιοχη του Αιγαλεω ? που να ειναι και η σχολη μου κοντα? διοτι η εστια λογικα θα αργησει και δεν εχω που να μεινω..τα μαθηματα ξεκινανε απο Δευτερα.
xifiassamsung Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω ιδεα..γκουγκλαρε τριγυρω τι παιζει κ κανε καμια τηλεφωνικη ερευνα. 1
SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω ιδεα..γκουγκλαρε τριγυρω τι παιζει κ κανε καμια τηλεφωνικη ερευνα. Εγινε φιλε σε ευχαριστω...και μια τελευταια ερωτηση...αν δεν γραφτω στο 1ο εξαμηνο σε κανενα εργαστηριο τι γινεται? απλα τα ξαναδηλωνω στο 3ο εξ. και τα παρακολουθω μαζι με τα εργαστηρια του 3ου εξαμηνου? ή το 1ο εξαμηνο παει χαμενο?
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 χαμενο δεν παει κατι. οπου δε γραφτεις ή οσα δε περασεις, θα τα "χρωστας"!!! συμβουλη: περνα καλα αλλα παραλληλα περνα και κανα μαθημα! οσο τα αφηνεις σε αφηνουν... 1
SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 χαμενο δεν παει κατι. οπου δε γραφτεις ή οσα δε περασεις, θα τα "χρωστας"!!! συμβουλη: περνα καλα αλλα παραλληλα περνα και κανα μαθημα! οσο τα αφηνεις σε αφηνουν. Καταλαβα φιλε μου.Το προβλημα μου απλα ειναι οτι δεν εχω που να μεινω...οπως ειπα η εστια θα αργησει ..
xifiassamsung Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεις να βρεις φοιτητικα σπιτια τριγυρω με χαμηλο νοικι,200-250ε το οποιο μπορεις να το μοιραστεις με συγκατοικηση. σε ενα ξενοδοχειο για μια βδομαδα τα ιδια λεφτα θαδινες. γκουγκλαρε. 1
d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 απο που εισαι? ξενοδοχειο θα φυγουν πολλα ευρω. δε σε συμφερει 1
SayMyNameBaby Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Απο Ξανθη ειμαι ...δυστηχως δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για σπιτι αλλα και για ακριβο ξενοδοχειο ...εδω θα δωσω 200ε μονο για πηγαινε-ελα με κτελ (2 ατομα)...τωρα τελευταια διαβασα κατι σχετικα με αμοιβαιες μετεγγραφες ..καλυτερα να ψαξω καποιο ατομο απο ιδιο τμημα στν Καβαλα και να δουμε τι πρεπει να γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα