haris013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα, μόλις νοίκιασα νέο διαμέρησμα και ενώ είναι ανακενησμένο έχει πανάρχαια ηλεκτρικά(πίνακα πρίζες κλπ) θέλω να ρωτήσω λοιπον πως μπορώ να προστατέψω τον ηλεκτρικό μου εξοπλισμό(pc, tv's , router κλπ) απο υπερτάσεις κλπ ώστε να λειτουργούν ομαλά χωρίς κίνδυνο. δεν με ενδιαφέρει να παίζουν πάνω σε ups, απλά να μην διατρέχουν κίνδυνο.
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχικά πρέπει να προστατέψει εσένα. Έχει ρελέ διαφυγής (ΔΔΕ) ο πίνακας;
haris013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχικά πρέπει να προστατέψει εσένα. Έχει ρελέ διαφυγής (ΔΔΕ) ο πίνακας; έχει ρελέ, το κατα πόσο δουλεύει δεν ξέρω. έκλεισα ραντεβού με ηλεκτρολόγο να το δεί αύριο ώστε να είμαι σίγουρος, μην πάρω καμια φωτιά και έχουμε άλλα.(πάντως πολυ γυφτια μερικοί ανθρωποι, κάνουν ολικη ανακαίνηση, αλλάζουν τα πάντα, φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο σπίτι με άχρηστα/αρχαία ηλεκτρολογικά)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 έχει ρελέ, το κατα πόσο δουλεύει δεν ξέρω. έκλεισα ραντεβού με ηλεκτρολόγο να το δεί έχει ένα μαύρο κουμπάκι. Πάτα το. Αν πέσει είναι ΟΚ.
andreapaog328 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εχει να προτείνει κανεις κανα πολυμπριζο ασφαλειας 4-5 θεσεις μεχρι 50 γιουρο? και πολλα λεω βασικα
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εφόσον έχει περάσει η εγκατάσταση από έλεγχο για πιστοποιητικό ηλεκτροδότησης από σοβαρό ηλεκτρολόγο και οχι κάποιους που κοιτάνε να βγάλουν ΥΔΕ του 50ρικου είσαι εντάξει στο θέμα της ασφάλειας. Τώρα και αλλαγή σε όλη την εγκατάσταση να έχει γίνει αν από τεχνικό πρόβλημα στείλει η ΔΕΗ μεγαλύτερη τάση δεν αποφεύγεις τα προβλήματα με τις συσκευές, εκτός αν έχεις αγοράσει σταθεροποιητές τάσης για μερικές από τις συσκευές σου.
haris013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε μερικα πολυμπριζα - σταθεροποιητές ?
haris013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/141360-crystal%20audio-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-2-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-av αυτή εδώ η συσκευή είναι κατάληλη για να προστατέψει τις ηλεκτρικές μου συσκευές? π.χ κονσόλα και tv? αντίστηχα αν πάρω μια ίδια ακόμα για pc και router θα είναι οκ ή είναι μόνο για τηλεωράσεις η συγκεκριμένη συσκευή? 1
Dare-Devil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα, μόλις νοίκιασα νέο διαμέρησμα και ενώ είναι ανακενησμένο έχει πανάρχαια ηλεκτρικά(πίνακα πρίζες κλπ) θέλω να ρωτήσω λοιπον πως μπορώ να προστατέψω τον ηλεκτρικό μου εξοπλισμό(pc, tv's , router κλπ) απο υπερτάσεις κλπ ώστε να λειτουργούν ομαλά χωρίς κίνδυνο. δεν με ενδιαφέρει να παίζουν πάνω σε ups, απλά να μην διατρέχουν κίνδυνο. Σταθεροποιητές τάσης κατα προτίμηση τύπου relay ! APC ΤΟΠ !!!!
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σταθεροποιητές τάσης κατα προτίμηση τύπου relay ! APC ΤΟΠ !!!! που βρίσκω να αγοράσω? δεν βλέπω κάτι στο σκρουτζ
Dare-Devil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 που βρίσκω να αγοράσω? δεν βλέπω κάτι στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/c/1938/Voltage-Regulator/m/431/APC.html?cat_search=true&keyphrase= Πρέπει να κοιτάξεις τις συσκευές σου να τις σηκώνει ο σταθεροποιητής τάσης !!!
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή? Πχ μια TV και ενα Xbox έχουν μηδαμινή κατανάλωση υπάρχει περιπτώσει να μην τις σηκώσει ακόμα και το 600αρι APC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα