Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω μία ιστοσελίδα για το ιατρείο αλλά έχω τις εξής απορίες:
α) Να φτιάξω κανονικό site ή κάποιο blog που είναι και δωρεάν; Γενικά θα μου άρεσε να έχω κάτι σαν στήλη που να απαντάω σε ερωτήσεις
β) Αν είναι να φτιάξω site.. πως το κάνω; Είμαι τύπος του φτιάξτο μόνος του αλλά μήπως να απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία; Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει αυτό; Και τα έξοδα του site πόσα είναι; Απόσο ξέρω κάθε μήνα πληρώνεις ένα μικρό ποσό;

Δημοσ.

Αρχικα καποιο blog που ειναι δωρεαν προσωπικα δεν θα μ'αρεσε για κατι επαγγελματικο

σκεψου να βλεπει ο "πελατης" ενα σαιτ της μορφης flaoutistas.blogspot.com ..ε χτυπαει ασχημα.

Για να φτιαξεις σαιτ θες

1. κατοχυρωση ονοματος , χοντρικα υπολογιζε 10-20ευρω / 2ετη

2. φιλοξενια ιστοσελιδας (hosting) (κοστος με το μηνα )

3. κατασκευη ιστοσελιδας. (εφαπαξ χρεωση + ο,τι συμφωνηθει για παραπερα προσθηκες/αλλαγες..κατι σαν συντηρηση δηλ)

Ενας επαγγελματιας , αναλαμβανει και τα 3..και οσο ευκολο και να φαινεται η κατασκευη ιστοσελιδας εχει μικρα μυστικα..

πως να δομησεις τις υποσελιδες με λεξεις κλειδια για να βγαινει η σελιδα σου στις αναζητησεις σε google κλπ για παραδειγμα

πως να την σχεδιασεις σωστα και οχι λες σαν να την ζωγραφισε 5χρονο :)

Και επειδη οι περισσοτερες συγχρονες σελιδες φτιαχνονται σε καποια απο τις γνωστες πλατφορμες π.χ. wordpress , joomla που προσφερουν πολλες δυνατοτητες και εργαλεια για διαφορες χρησεις...οσο ναναι θελει καποια εξοικειωση με αυτα τα εργαλεια για να βγαλεις ενα σοβαρο αποτελεσμα

Γνωμη βρες εναν επαγγελματια να σου κανει σοβαρη δουλεια...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις και με μια σελίδα στο facebook. Εύκολη να γίνει, δωρεάν και θα έχεις και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σου

Δημοσ.

Μωρέ το fb δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρό.. φοβάμαι μη γίνω σαν έναν φίλο μου που έχει σελίδα και βγάζει selfies με ασθενείς και απονευρωμένα δόντια.. το site μου φαίνεται πιο επαγγελματικό.. θα δω αν γίνεται κάπως να υπάρχει μια στήλη να μου στέλνουν ερωτήσεις και να τις δημοσίευω εγώ στο site μαζί με τις απαντήσεις..

Δημοσ.

Μωρέ το fb δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρό.. φοβάμαι μη γίνω σαν έναν φίλο μου που έχει σελίδα και βγάζει selfies με ασθενείς και απονευρωμένα δόντια.. το site μου φαίνεται πιο επαγγελματικό.. θα δω αν γίνεται κάπως να υπάρχει μια στήλη να μου στέλνουν ερωτήσεις και να τις δημοσίευω εγώ στο site μαζί με τις απαντήσεις..

Μην το βλέπεις έτσι. Όλες οι εταιρείες, μέχρι και οι πιο μεγάλες έχουν σελίδα στο fb! Αργότερα κάνεις κι ένα site αν θες

Δημοσ.

Το φβ το βλέπω πιο πολυ υποστηρικτικά.. άσε που και εγώ δε το χρησιμοποιώ.. και δεν ξέρω και αν πρέπει ή όχι να βάλω φωτογραφία μου στο site ή μόνο του ιατρείου να έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Με το συμπάθειο, αλλά το site μιας επιχείρησης/επαγγελματία είναι το διαδικτυακό μαγαζί/γραφείο.

Το να σκέφτεσαι να το κάνεις μόνος σου δείχνει όχι τόσο επαγγελματισμό.

Επίσης, με τις τεχνολογίες που παίζουν, κάποιος συνάδελφος πληροφορικάριος (και όχι σχεδιαστής που στήνει έτοιμα cms) μπορεί άνετα να σου φτοάξει σύστημα που να αντικαθιστάς γραμματέα για το κλείσιμο των ραμταβού σου (π.χ.).

Ακόμα, και με κάποιες γνώσεις, μπορεί αυτό το σύστημα να σου κρατάει ιστορικό ασθενών και να το ανανεώνεις και από το κινητό σου (π.χ.). Και πολλά άλλα, αρκεί να βρεις κάποιον που να ξέρει και να μπορείς να τον πληρώσεις για όλα αυτά.

Δημοσ.

Κοίτα για το δεύτερο που λες.. έχω ηλεκτρονικούς φακέλους για όλους δεν με απασχολεί αυτό.. απλά το site θέλω για να με βρίσκουν και από το ίντερνετ και τα σχετικά

Δημοσ.

Και για να σε προϊδεάσω, τα παραπάνω είναι πλέον stamdard τεχνολογίες και όχι τίποτα διαστημικό.

Υπάρχουν τόσο έτοιμες και ώριμες τεχνολογίες που τα υποστηρίζουν όσο και frameworks με τα οποία υπάρχει εγγύηση ασφάλειας.

Το θέμα είναι ότι εκεί έξω παίζουν αρκετοί που το μόνο που ξέρουν είναι βα σου πουλάνε παραμετροποίηση έτοιμου και free (=τσάμπα) συστήματος (cms) και αυτά τα αποφεύγουν λέγοντας σου 1000+2 δικαιολογίες για να μην τα κάνεις.

Έτσι, παίρνουν την δουλειά (πουλώντας έτοιμα πράματα) και εσύ δεν απολαμβάνεις τα ωφέλη της συγχρονης τεχνολογίας.

Το να σε βρει κανένας από το internet και όντας γιατρός, δύσκολο να σε εμπιστευτεί.

Εκτός και εάν έχεις καμιά κουλή ειδικότητα ή πολύ χαμηλές τιμές και τις διαφημίζεις κιόλας.

Πιο πολύ σαν "επαγγελματική κάρτα" θα το έχεις plus διάφορες ευκολίες που μπορεί να σου προσφέρει.

Τέλος, όπου και να έχεις τους φακέλους, δεν εμποδίζει για να γίνει το όποιο σύστημα.

Δημοσ.

Πιο πολύ το site το θέλω για να κάνω το ιατρείο πιο σύγχρονο από την εποχή του πατέρα μου. Ειδικότητα θα πάρω στο μέλλον οπότε ένας συνηθισμένος χειρούργος οδοντίατρος είμαι.. :P

Δημοσ.

Πιο πολύ το site το θέλω για να κάνω το ιατρείο πιο σύγχρονο από την εποχή του πατέρα μου. Ειδικότητα θα πάρω στο μέλλον οπότε ένας συνηθισμένος χειρούργος οδοντίατρος είμαι.. :P

Ήμουν σίγουρος πως ήσουν χειρούργος και όχι χειρουργός.  :D  :D  :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...