paul-fury Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα, εχω ενα λαπ τοπ QUEST QC-C0408L-AW5 και εχει το εξης προβλημα. μετα απο 20 λεπτα με μιση ωρα λειτουργειασ η οθονη βγαζει λευκεσ οριζοντιεσ γραμμες και μετα απο λιγο σβηνει .. αν προσπαθησω να το ανοιξω κατευθειαν δεν ανοιγει .. μετα απο ωρα ομως ανοιγει κανονικα. ξερει καποιος κατι?
Kostasspil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θερμοκρασίες τσέκαρε. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και πάστα
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον κάρτα γραφικών ειναι και ειναι και παλιό το laptop οποτε δύσκολα τα πράγματα .... δοκίμασε ομως και με εξωτερική οθόνη να δουμε αν το κάνει
paul-fury Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα μολισ τωρα φορματ στο λαπ τοπ και μου ζηταει κοδικο προσβασης και ονομα χρηστη ενω δεν εχς βαλει τπτ τετοιο,εχει κανεις καποια ιδεα ?
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αποκλείεται να σου ζητάει κωδικό στα windows εφόσον έκανες format μήπως τα πέρασες απο πάνω και δεν έκανες κανονικό format ?
paul-fury Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) κανονικο εκανα ,, και εγω αυτο ειπα οταν μου το ζητησε, δεν ειχε κοδικο πριν το κανω, τελικα ξαναεκανα και ολα οκ τωρα,με το φορματ σταματισε και αυτι η ανοησια με την οθονη μου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από SPANK
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν επιτρέπονται συζητησεις για παράνομο λογισμικό ή τρόπους ενεργοποίησης του. Δες τους κανόνες του insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα