lanista Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετώ, Αναζητώ προτάσεις για βιβλίο γύρω από την Ελληνική Οικονομική κρίση. Με ενδιαφέρει η επιστημονική τεκμηρίωση σε οικονομικό επίπεδο. Δεν επιθυμώ ο συγγραφέας να είναι υφιστάμενο / πρώην μέλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος (αλλά δεν με ενδιαφέρει αν είναι πολιτικά συντεταγμένος με εξαίρεση τον κομμουνισμό). Αν ο συγγραφέας / συγγραφική ομάδα δεν απαρτίζεται από Έλληνες ακομά καλύτερα. Έχω ήδη διαβάσει βιβλία γύρω από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή οικονομική κρίση και θέλω το βιβλίο να εστιάζει στην Ελλάδα. Αν κάποιος έχει διαβάσει το "The Euro Crisis and its Aftermath" ψάχνω ακριβώς κάτι σε αυτό αλλά γύρω από την Ελλάδα Ευχαριστώ. 1
funbreaker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.politeianet.gr/sygrafeas/baroufakis-gianis-3211 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετώ, Αναζητώ προτάσεις για βιβλίο γύρω από την Ελληνική Οικονομική κρίση. Με ενδιαφέρει η επιστημονική τεκμηρίωση σε οικονομικό επίπεδο. Δεν επιθυμώ ο συγγραφέας να είναι υφιστάμενο / πρώην μέλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος (αλλά δεν με ενδιαφέρει αν είναι πολιτικά συντεταγμένος με εξαίρεση τον κομμουνισμό). Αν ο συγγραφέας / συγγραφική ομάδα δεν απαρτίζεται από Έλληνες ακομά καλύτερα. Έχω ήδη διαβάσει βιβλία γύρω από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή οικονομική κρίση και θέλω το βιβλίο να εστιάζει στην Ελλάδα. Αν κάποιος έχει διαβάσει το "The Euro Crisis and its Aftermath" ψάχνω ακριβώς κάτι σε αυτό αλλά γύρω από την Ελλάδα Ευχαριστώ. Αν δεν βρεις βιβλίο πάρε ένα ταξί 2
InfernoN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δεν ξερω βιβλιο αλλα σου γραφω βιβλιο αν θες, και το 80% θα αποτελειται απο μπινελικια
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλή ερώτηση έχουν κυκλοφορήσει άπειρα βιβλία για την ελληνική οικονομική κρίση από πολιτικούς και δημοσιογράφους με προσωπικές θέσεις γνώμες απόψεις και προπαγάνδα.
Porg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχεις διαβάσει το πόρισμα της επιτροπής της βουλής; 1
censOred Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Με 40000 ευρώ χρέος γεννιέται το καθε παιδάκι στις πλάτες του!
Porg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω προχτές η Κωνσταντοπούλου είπε πως το νμ έχει ανέβει στα 42 ή 44 χιλιάρικα 1
gamanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το αναφέρω επειδή είναι σχετικά πρόσφατο, δεν έχω άποψη επί του βιβλίου "Τρόικα: Ο δρόμος προς την καταστροφή" | Ιγνατίου Μιχάλης http://www.livanis.gr/%CE%99%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%9F-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE_p-2484362.aspx Και απ' ότι βλέπω, έχει κι άλλα εδώ http://www.livanis.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1_c-44629.aspx
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο άνθρωπος γράφει όχι βιβλία από πολιτικούς και όχι κομουνιστικά και του προτείνετε links με Βαρουφάκη-Βαλαβάνη-Ιγκλέσιας-Φαλτσιάνι-Λαπαβίτσα-Κότζια
ADHD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εδω εισαι αν θες κατι αντικειμενικο: http://www.livanis.gr/ViewPreRelease.aspx?Id=896347
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχουν γραψει διαφοροι σχετικα με το θεμα οπως ο Ιγνατιου,ο Καζακης κ.α. Εσενα ποιος ακριβως ειναι ο στοχος σου?
lanista Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις / συμβουλέςΕργάζομαι εκτός Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και είμαι σε ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα οπότε ψάχνω για βιβλιογραφία σχετικά τις τεχνικές πτυχές της κρίσης (π.χ. αξιολόγηση του PSI / λοιπών διαπραγματεύσεων με πιστωτές). Αν υπήρχε ένα βιβλίο που να συνοψίζει κανείς τα policy briefs ελληνικών ινστιτούτων / τραπεζών / think tanks αυτό θα ήταν ιδανικό για εμέναΑν και η μελέτη της βουλής έχει τεχνικό περιεχόμενο θεωρώ ότι είναι πολιτικά χρωματισμένη και κατευθυνούμενη (όπως όλα τα συγγράματα πολιτικών προσώπων / οργανισμών χωρίς να κρίνω την εν λόγω κυβέρνηση)Μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω τα βιβλία του τέως πρωθυπουργού - οικονομολόγου αλλά θεωρώ ότι και αυτά θα είναι χρωματισμένα και αποσκοπούν στην προστασία του δικού του έργου και αφορισμό των άλλων.Έχω διαβάσει βιβλία σχετικά με την ανάλυση της ευρωπαϊκής κρίσης στο σύνολο της αλλά θέλω να διαβάσω περισσότερα στοιχεία για την Ελλάδα.Ευχαριστώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δεν νομίζω να βρεις κάτι αντικειμενικό, ειναι τόσοι πολλοί οι παραγοντες που δεν μπορουν να αναλύθουν με ακρίβεια. Ο καθένας δίνει βαρύτητα σε ό,τι τον συμφαίρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα