Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα που έβαλες είναι άθλια δεν μου αρέσουν, αλλά έχω δει πολύ ωραίες δουλειές με γυψοσανίδες και κρυφούς φωτισμούς. Αμα το σηκώνει η τσέπη σου, κάντο.

edit: βασικά μήπως είναι το σπίτι σου και σε προσέβαλλα? :whistle: Το διορθωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι κατι και να κατοικειται το σπιτι, η γυψοσανιδα ειναι πολυ πιο ευκολη απ οσο φαινεται. Πρακτικα, αν υπαρχουν οι γραμμες για το ρευμα μπορεις να κανεις ο,τιδηποτε με τον σωστα μαστορα. 

btw, τι χαλι μαυρο η δευτερη φωτο!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα που έβαλες είναι άθλια δεν μου αρέσουν, αλλά έχω δει πολύ ωραίες δουλειές με γυψοσανίδες και κρυφούς φωτισμούς. Αμα το σηκώνει η τσέπη σου, κάντο.

edit: βασικά μήπως είναι το σπίτι σου και σε προσέβαλλα? :whistle: Το διορθωσα.

Οχι δεν κατοικειται .Το ανακαινιζει πληρως η κορη μου για να μεινει μεσα.

Χρειαζεται καπιο πιο ψηλο  απο το συμβατικο υψος ταβανιου μια τετοια κατασκευη ?

Δημοσ.

Ανάλογα τι θα κανείς, αν κανείς περιφερειακό φωτισμό δεν έχεις πρόβλημα, αν κανείς ψευδοροφη τότε μην την κατεβάσεις και πολύ 15-20πόντοι είναι καλά, θέλεις και ηλεκτρολόγο

• Like 1
Δημοσ.

Όχι περιφερειακο δε θα κανω . Τοπικα αναλογα τα τετραγωνικα θα βαλω 3 σαλονι και από ένα Υ/Δ και κουζινα με διαφορετικο μέγεθος το καθενα βεβαια .

16 σποτακια (2 κατασκευες 1μχ1μ με 8 η κάθε μια )  μπορουνα φωτισουν ένα χωρο 30τμ ?

Δημοσ.

Γιατι να μην μπορουν να φωτισουν ? Εξαλλου ενα καρο διαφορετικα spot υπαρχουν

πχ

http://www.bright.gr/EL/Downlight_Recessed_Spots

Μονο σε φωτο εχω δει τετοιο φωτιστικο ( :-D ) αλλα η λογικη λεει ενα απλο πραγμα.Να ξερεις τι θελεις .Ποσα watt και πως θα ειναι η διαχυση του φωτος .Που θα τα τοποθετησεις και τι θελεις στο σαλονι .Απλετο φως η ψιλορομαντικη ατμοσφαιρα και ετσι .Αν θελεις φωτιζει και σαν ,,σταδιο , αρκει να ξερεις τι θελεις για να μην ξηλωνεις .

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να μην μπορουν να φωτισουν ? Εξαλλου ενα καρο διαφορετικα spot υπαρχουν

πχ

http://www.bright.gr/EL/Downlight_Recessed_Spots

Μονο σε φωτο εχω δει τετοιο φωτιστικο ( :-D ) αλλα η λογικη λεει ενα απλο πραγμα.Να ξερεις τι θελεις .Ποσα watt και πως θα ειναι η διαχυση του φωτος .Που θα τα τοποθετησεις και τι θελεις στο σαλονι .Απλετο φως η ψιλορομαντικη ατμοσφαιρα και ετσι .Αν θελεις φωτιζει και σαν ,,σταδιο , αρκει να ξερεις τι θελεις για να μην ξηλωνεις .

Ευχαριστω.

Επισης κυριε Γιαννη, αν τα βαλετε, να τα βαλετε με dimmer. 

Ναι υπαρχει μια θεση για ένα από τα φωτιστικα για dimmer

Δημοσ.

8 σποτάκια σε 1X1 είναι πολλά. Τα θες πιο απλωτά αλλιώς είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο κεντρικό φωτιστικό.

Όταν λεω 8 εννοω 4 στις γωνιες και αλλα 4 σε σχημα τετραγωνου στην μεση του φωτιστικου .Είναι πολλα ?Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι περιφερειακο δε θα κανω . Τοπικα αναλογα τα τετραγωνικα θα βαλω 3 σαλονι και από ένα Υ/Δ και κουζινα με διαφορετικο μέγεθος το καθενα βεβαια .

16 σποτακια (2 κατασκευες 1μχ1μ με 8 η κάθε μια ) μπορουνα φωτισουν ένα χωρο 30τμ ?

Είμαι αντίθετος με την κατασκευή μια μικρής γυψοσανιδας γεμάτη σε στοτ, δε θα δειχνει ωραία στον χώρο, εκτός αυτού θέλεις και γύρο γύρο γύψινα

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτα

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

¨Ενας φίλος που έχει όλο το φωτισμό του μικρού σαλονιού του με γυψοσανίδα, έχει κάνει τη Δεη πλούσια.

Λάβε και αυτή την παράμετρο υπόψη γιατί ωραία φαίνονται αλλά πρέπει μάλλον να κάνεις μια μελέτη για να δεις τι χρειάζεσαι, πόσο θα ανάβουν και πόση ένταση θα έχεις γιατί αν πεις ότι απλά θα έχεις κρυφό φωτισμό για κύριο , πας λίγο στα τυφλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...