NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ¨Ενας φίλος που έχει όλο το φωτισμό του μικρού σαλονιού του με γυψοσανίδα, έχει κάνει τη Δεη πλούσια. Λάβε και αυτή την παράμετρο υπόψη γιατί ωραία φαίνονται αλλά πρέπει μάλλον να κάνεις μια μελέτη για να δεις τι χρειάζεσαι, πόσο θα ανάβουν και πόση ένταση θα έχεις γιατί αν πεις ότι απλά θα έχεις κρυφό φωτισμό για κύριο , πας λίγο στα τυφλά. Στα σπίτια πλέον δεν υπάρχει ο συμβατικός παλιός φωτισμός όλα γίνονται με λεντ 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο;; Με προσοχή τα σχόλια, είναι φωτογραφίες απο το σπίτι μου...Ο κρυφός φωτισμός και τα φωτιστικά είναι led (τα σποτακια στο τζάκι και η μια λάμπα απο το φωτιστικό είναι κανονικές παλιές λάμπες μέχρι να καούν ).. 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν λεω κακια εδω, οχι επειδη ειναι σπιτι σου αλλα επειδη οντως ειναι ωραιο. Τα μπλιμπλικια δεν μου αρεσουν, τα γυψοφωτα εγκρινονται (κι ας ειναι σαν κωλοφτιαγμενο).
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα το σπιτι εχει γυρω γυρω "κορνίζωμα" ξυλινο που μου αρεσει και δεν εθλω να το χαλασω . Και μενα η φωτο απο το δικο μου σπιτι .
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τα σποτ, όπως λέει και το όνομα τους, φωτίζουν σημειακά. Αν θες ομοιόμορφο φωτισμό πρέπει ή να τα διαμοιράσεις ομοιόμορφα στο ταβάνι ή να σου κάνει κάποιος που ξέρει μελέτη τι επιπλέον επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά χρειάζεσαι. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν λεω κακια εδω, οχι επειδη ειναι σπιτι σου αλλα επειδη οντως ειναι ωραιο. Τα μπλιμπλικια δεν μου αρεσουν, τα γυψοφωτα εγκρινονται (κι ας ειναι σαν κωλοφτιαγμενο). Ούτε εμένα Μάλλον οι δικοί μου έβλεπαν πολύ fast and furius...Πάντως δεν είναι μπλέ όπως φαίνεται..Είναι το ψυχρό άσπρο των led στην ουσία... 2
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο;; Με προσοχή τα σχόλια, είναι φωτογραφίες απο το σπίτι μου...Ο κρυφός φωτισμός και τα φωτιστικά είναι led (τα σποτακια στο τζάκι και η μια λάμπα απο το φωτιστικό είναι κανονικές παλιές λάμπες μέχρι να καούν ).. Ωραίο φίλε, πάει και με τη ζάντα! (πλάκα κάνω ε, όμορφο είναι! ) 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πάντως δεν είναι μπλέ όπως φαίνεται..Είναι το ψυχρό άσπρο των led στην ουσία... Αυτο που φαινεται μπλε ειναι σποτακια ή καποιου ειδους φωτιστικη ταινια ??
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που φαινεται μπλε ειναι σποτακια ή καποιου ειδους φωτιστικη ταινια ?? Φωτοσωλήνας led 1
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω προτεινω να δει μερικες φωτο να παρει μια ιδεα.Αυτο που σαν σκεψη φαινεται καγκουρια στην εφαρμογη μπορει να δειχνει καλαισθητο με καταλληλες επιλογες. Κοιτα εδω ο τυπος ας πουμε.Εχει βαλει ολα τα σκηνικα Επισης πρεπει να ταιριαζει με τα υπολοιπα αλλιως δεν εχει νοημα .Αν βαλεις μοντερνα spot και τα επιπλα ειναι 60's με σεμεδακια.. 1
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 http://actualconfusion.com/wp-content/uploads/2015/07/creative-living-room-lighting-ideas.jpg
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Φωτοσωλήνας led Ευχαριστω.Κοστος ?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω.Κοστος ? http://www.hotwater-shop.gr/p.AEG-T5-LED-Solinas-10W-vasi-G5-2x-foteinotita-700lm.1014485.html 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 http://www.hotwater-shop.gr/p.AEG-T5-LED-Solinas-10W-vasi-G5-2x-foteinotita-700lm.1014485.html Ευχαριστω.Ποσα μετρα καλυπτει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα