Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μέτα απο 6 χρονιά σχέσης χώρισα με την κοπέλα μου...και ξέρω οτι καλά έκανε και με χώρισε γιατί αυτά τα 4 χρονιά την πίεζα . όσο ήμουν στην σχέση μάλλον δεν το έβλεπα άλλα τώρα έχω δει και έχω καταλάβει όλα μου τα λάθη και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι μπορώ να τα αλλάξω.

εχουμε χωρισει ενα 2 μηνες τωρα...και εχει παγώσει τα συναισθήματα της και προσπαθεί να μην τα σκέφτεται και να κανει οτι χρειαζετει να ξεχαστη.

το ζουμί είναι ότι εκείνη λέει ότι δεν θέλει σχέση πλέον και οτι θέλει να μείνει μονή της. Αλλα εγω για τα γενεθλια της που ηταν προσφατα της ειχα ετοιμαση ενα γραμμα οπου της εξηγούσα ποσο σκοπεύω να αλλάξω και οτι μπορούμε να ήμαστε καλά. 

Προσπαθω πολυ να μην της στελνω μνμ κτλπ και να της δωσω χρονο μηπως αλλαξει κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Υπαρχει ενας τροπος να την κερδισω πισω? 

• Like 2
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να κάνεις, είναι μονόπετρα και προτάσεις. Θα φρικάρει και δεν θα την ξαναδεις ποτέ.

Υγρό πυρ σκέφτηκες;

• Like 2
Δημοσ.

Άντε και καλό ΠΣΚ παιδιά.

Δηλαδή το να είναι κάποιος ερωτευμένος και να παραδέχεται τα λάθη του είναι λόγος για τρολ? 

Δημοσ.

Υγρό πυρ σκέφτηκες;

Δεν θελω τιποτα αλλο αυτην την περιοδο και δεν λειτουργο ετσι.....

Αστην να σε πεθυμησει.Εξαφανισου πραγματικα,ασχολησου με κατι αλλο,γινε καλυτερος ,αστην να σε δει οτι εισαι πολυ καλα χωρις αυτην.Αν δεν επικοινωνησει τοτε μονη της δεν θα επικοινωνησει ποτε.Το να προσπαθεις να της μιλησεις κτλ θα τα κανουν χειροτερα τα πραγματα.Οσο δυσκολο και να ειναι,απλα εξαφανισου,και αν επικοινωνησει ποτε μαζι σου βλεπουμε.Μην ξεχνας οτι αυτη το αποφασισε να τα σπασετε οχι εσυ.

Αν και χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,οταν η γυναικα φευγει ,εχει ετοιμο αλλον γαμπρο. :fear:

οχι δεν εχει αλλο γραμπρο.. ειμαι σιγουρος γιαυτο . οι λογοι που εφυγε ειναι η πιεση που της άσκησα ολο αυτο το καιρο.

Δημοσ.

Δηλαδή το να είναι κάποιος ερωτευμένος και να παραδέχεται τα λάθη του είναι λόγος για τρολ?

Όχι, αλλά το να λέει κάποιος γενικότητες (φάση το ίδιο έχει περάσει το 80% του αντρικού πληθυσμού κάποια στιγμή) και να ζητάει συμβουλές για να κερδίσει πίσω το κορίτσι άγνωστος μεταξύ αγνώστων παίζει και να είναι.

Δημοσ.

Όχι, αλλά το να λέει κάποιος γενικότητες (φάση το ίδιο έχει περάσει το 80% του αντρικού πληθυσμού κάποια στιγμή) και να ζητάει συμβουλές για να κερδίσει πίσω το κορίτσι άγνωστος μεταξύ αγνώστων παίζει και να είναι.

Κοιτα ειναι το γνωστο....εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγοντε...τι θελω να πω? και γω οταν δεινω συμβουλες για σχεσης ειμαι ο καλυτερος.και πεφτω μεσα σε οτι λεω σε φιλες κτλπ για το τι να κανουν...στην φαση που ειμαι εγω ομως και επειδη αφορα εμενα το ολο θεμα δεν σκεφτομαι καθαρα και τα κανω καθε φορα πιο σκατα...Γιαυτο το να ακουσω κατι απο εναν αγνωστο πιο εμπειρο απο μενα πολυ πιθανο να με βοηθήσει 

Δημοσ.

Οπως καταλαβες ηρθε η ωρα σου να γινεις άντρας(φιλικα),αν αναγνωριζεις τα οποια λαθη σου..τοτε ανέλαβε και τις ευθύνες τους και εγκατέλειψε με το κεφαλι ψηλα και οχι με την ουρα στα σκελια..μην πιεζεις απλα δωσε χρόνο-οξυγονο στην φάση και ο χρονος θα σου δείξει.σε μια σχέση δεν φταιει μονο ενας μην το παιρνεις ολο πανω σου..καλα κουραγια

• Like 1
Δημοσ.

Απλα μην κανεις τιποτα,το ξερω οτι δεν αντεχες αλλα κρατησου.Θα κανει καλο και σε εσενα .Απλα μην στειλεις και μην παρεις τηλ,και αν την δεις απο κοντα ποτε ,απλα ενα γεια χωρις πολλα πολλα.Αν κανει καποιος κινηση ειναι αυτη ,αλλιως ΤΙΠΟΤΑ.

μια περιληψει το τι μαλακιες εχω κανει μεχρι τωρα ειναι

χωριζουμε

βρισκόμαστε και μου λεει οτι εχει βαλει την λογικη πανω απο το συνεσθημα και οτι δεν ξερει πως θα ειναι σε ενα μηνα αλλα τωρα ετσι νιωθει

εγω μαθαινω οτι λεει οτι της λειπω και κανω την πρωτη μου μεγαλη μαλακια και σκαω κατω απο το σπιτι της και της στελνω μνμ τα :(

μετα παίρνανε μερικες μερες και δεν κανω τιποτα....

ερχοντε τα γενευλια της και γω δεν εστειλα μνμ κτλπ για να δω αν θα της λείψω . την αλλη μερα ομως εσκασα μυτη εξω απο το σπιτι της και της εδωσα τα δωρα της και ενα γραμμα με οσα νιωθω και με οσα θελω να κανω για εκεινη. εκεινη ηταν σε φαση δεν θελω σχεση κτλπ... ( αυτο δεν ξερω ρε γαμω εαν το λεει πανω στα νευρα της κτλπ )

και απο τοτε παλι σημερα εκανα ξανα την μαλακια και της εκανα αιτημα φιλιας στο φβ και της εστειλα μνμ οτι ξερω οτι κανω μαλακια αλλα δεν το αντεχω ολο αυτο.... και μετα απο λιγο ακυρωσα το αιτημα και της εστειλα συγνωμη ηταν μια αδυναμη στιγμη

Γενικα τα εκανα ΠΟΛΥ σκατα το ξερω :( 

Οταν λες την πιεζες??Ζηλιες και ετσι?

ναι...αλλα οχι οπως το φανταζεσαιο πιος ειναι αυτος κτλπ.... σε μερικες καταστασεις μονο :( 

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο 6 χρονιά που είστε μαζί την παίρνεις τηλ ανετος κ τις λες 'άσε τις μαλακίες και κανόνισε να βρεθούμε να μιλήσουμε '

πιάνει ..

εκτός και αν την έχει κερδίσει άλλος ήδη  από  πίσω ..

εντωμεταξύ γραφτέ τα με τα κανονικά σας προφίλ ρε παίχτες μην φτιάχνετε καινούργια μόνο για να ανοίξετε θέματα

• Like 9
Δημοσ.

Μετά απο 6 χρονιά που είστε μαζί  την παίρνεις τηλ ανετος και τις λες άσε τις μαλακίες και κανόνισε να βρεθούμε να μιλήσουμε

πιάνει ..

εκτός και αν την έχει κερδίσει άλλος ... -από-   πίσω ..

εντωμεταξύ γραφτέ τα νε τα κανονικά σας προφιλ ρε παίχτες μην φτιάχνετε καινούργια μόνο για να ανοίξετε θέματα

ααα ευτυχος απαντας με τέτοιο τροπο που βοηθας χαχαχα 

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μέτα απο 6 χρονιά σχέσης χώρισα με την κοπέλα μου...και ξέρω οτι καλά έκανε και με χώρισε γιατί αυτά τα 4 χρονιά την πίεζα . όσο ήμουν στην σχέση μάλλον δεν το έβλεπα άλλα τώρα έχω δει και έχω καταλάβει όλα μου τα λάθη και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι μπορώ να τα αλλάξω.

εχουμε χωρισει ενα 2 μηνες τωρα...και εχει παγώσει τα συναισθήματα της και προσπαθεί να μην τα σκέφτεται και να κανει οτι χρειαζετει να ξεχαστη.

το ζουμί είναι ότι εκείνη λέει ότι δεν θέλει σχέση πλέον και οτι θέλει να μείνει μονή της. Αλλα εγω για τα γενεθλια της που ηταν προσφατα της ειχα ετοιμαση ενα γραμμα οπου της εξηγούσα ποσο σκοπεύω να αλλάξω και οτι μπορούμε να ήμαστε καλά. 

Προσπαθω πολυ να μην της στελνω μνμ κτλπ και να της δωσω χρονο μηπως αλλαξει κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Υπαρχει ενας τροπος να την κερδισω πισω? 

Φιλε μηπως βαρεθηκε και γνωρισε κανεναν αλλο?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...