sadako-san Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ο ts ηταν τρολ, μην του μιλάτε. Αλλα γελάσαμε κ σήμερα όπως και ναχει με τους "ειδικούς " εδω μέσα να αφηγούνται για τη χούφτα τους σαν να ήταν πραγματικό πρόσωπο 1
palawiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ξεχασε την, προχωρα παρακατω... Αυτη ειναι η φυσιολογικη πορεια της σχεσης, εφοσον τα λεει αυτα τελος πολυ απλα. Και εσυ φοβασαι μην μεινεις με τον πουτσο στο χερι γι αυτο την θες πισω. Προχωρα την ζωη σου βρες αλλη καλυτερη... Επισης αν βρεις αλλη τωρα, στο συντομο μελλον θα σε παιρνει τηλεφωνα και θα σε πρηζει να τα ξαναβρειτε (αλλα αυτο ειναι μεγα λαθος, δεν παρατας μια φρεσκια σχεση με μελλον για κατι που έχει ημερομηνια ληξης και εχει ηδη τελειωσει). Όχι σειρά μην το κάνεις αυτό. Θα πας κλαίγοντας σε αυτήν και θα την παρακαλέσεις πέφτοντας στα πόδια της.Στην ανάγκη φίλησε και τα πόδια της Θα της πεις ότι δεν αντέχεις άλλο χωρίς αυτήν.Θα κλαις όμως πάρα πολύ. Ντύσου ρεμάλι για πιο ρεαλιστικό σενάριο Πρόσεξε καλά το τι θα πεις. 100% επιτυχία.
insomnia789 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 wtf ποσο χρονων ειστε; μου ακουγεσαι τελειως ψυχαναγκαστικος. να την αφησεις στην ησυχια της την κοπελα. ψυχαναγκαστικος? η πιθανότητα άπλα να ειμαι μετανιωμένος και να νιωθω ασχημα για οσα εχω κανει παιζει? για πιο λογο αυτη η ευκολια να βγαζεις συμπεράσματα? Ο ts ηταν τρολ, μην του μιλάτε. Αλλα γελάσαμε κ σήμερα όπως και ναχει με τους "ειδικούς " εδω μέσα να αφηγούνται για τη χούφτα τους σαν να ήταν πραγματικό πρόσωπο Μαλιστα... οτι δεν μπορεις να καταλαβεις εσυ ειναι τρολ. απλα μην ασχολείσαι . Ο λογος που ανοιξα το νημα ειναι να ακουσω γνωμες απο πιο εμπειρους απο μενα για να μπορω να σταθω ξανα στα ποδια μου. Και μακαρι με εκεινη διπλα μου. Αυτο!!
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ψυχαναγκαστικος? η πιθανότητα άπλα να ειμαι μετανιωμένος και να νιωθω ασχημα για οσα εχω κανει παιζει? για πιο λογο αυτη η ευκολια να βγαζεις συμπεράσματα? γιατι οι φρασεις σου πανε ως εξης «εκανα το ταδε, μετα δεν τις μιλαγα,μετα τις εστειλα δωρο αλλα ξερω οτι εκανα μαλακια» τι συμπερασμα δλδ να βγαλω ακριβως; οταν δυο ανθρωποι θελουν να τα ξαναβρουν καθονται και κανουν μια σοβαρη κουβεντα ηρεμα κι ωραια σαν ενηλικες. Στην δικη σου περιπτωση πεφτεις σε ισχυρη αρνηση κι αντι να το σεβαστεις αυτο και να της δωσεις χωρο την πιέζεις χειρότερα. Ε ναι ρε φιλε εισαι ψυχαναγκαστικος πως να το κανουμε. Μπορει κι αυτη απο μερια της να εφταιξε αλλα δεν καθεται να σου πριζει τα @@ αυτή την στιγμή που μιλαμε.
insomnia789 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γιατι οι φρασεις σου πανε ως εξης «εκανα το ταδε, μετα δεν τις μιλαγα,μετα τις εστειλα δωρο αλλα ξερω οτι εκανα μαλακια» τι συμπερασμα δλδ να βγαλω ακριβως; οταν δυο ανθρωποι θελουν να τα ξαναβρουν καθονται και κανουν μια σοβαρη κουβεντα ηρεμα κι ωραια σαν ενηλικες. Στην δικη σου περιπτωση πεφτεις σε ισχυρη αρνηση κι αντι να το σεβαστεις αυτο και να της δωσεις χωρο την πιέζεις χειρότερα. Ε ναι ρε φιλε εισαι ψυχαναγκαστικος πως να το κανουμε. Μπορει κι αυτη απο μερια της να εφταιξε αλλα δεν καθεται να σου πριζει τα @@ αυτή την στιγμή που μιλαμε. Τα δωρα κτλπ ηταν για τα γενεθλια της και οχι σε μια ασχετη στιγμη... ποσο ευκολο ηταν για εμενα πιστευεις να μην κανω τιποτα μετα απο 6 χρονια? Και ναι το παραδεχομαι οτι ειμαι σε αρνηση. τσπ σεβομαι την αποψη σου....σε ευχαριστω
totem_lost Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ντάξει και εσύ ρε άνθρωπε μου, μπήκες να insomnia να ψάξεις για ευαισθησία; Σαν να μπήκες σε μπουρδέλο να ψάξεις για παρθένες. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μα εικασίες κάνετε εσείς γιατί δε την ξέρετε. .. τόση ώρα λέω και ξανά λέω ότι δεν υπάρχει άλλος γιατί την ξέρω σαν άνθρωπο. Μετά από 6 χρόνια δεν θα μπορούσε να κάνει άλλη σχέση Και εγώ ξαναλέω γιατί δεν θες να καταλάβεις το λάθος σου, κάνεις την υπόθεση οτι δεν έχει μπει άλλος στην ζωή της ή αυτή δεν γουστάρει άλλον επειδή εσύ γνωρίζεις μια Α συμπεριφορά από την σχέση σου και την επικοινωνία σου με την κοπέλα για 6 χρόνια. Με την κοπέλα συγκατοικούσατε ή απλά βγαίνατε μαζί, αν ισχύει το 2ο άλλος ένας επιπλέον λόγος οτι δεν την ξέρεις καλά. Γνωρίζω κοπέλα του κατηχητικού και της εκκλησίας που κάποτε γνώρισε έναν έκανε σχέση αλλά μετά από μήνες σιγά σιγά τον άφησε για άλλον. Αυτά τα "την ξέρω τόσα χρόνια - αυτό αποκλείεται - η κοπέλα αυτή δεν κάνει τέτοια" στις γυναίκες απλά δεν υπάρχουνε και τα ακούω βερεσέ. Η μόνη περίπτωση που μπορείς να αντιληφθείς αν υπάρχει άλλος είναι αν μένετε στο ίδιο σπίτι και διαπιστώσεις περίεργα τηλεφωνήματα στο κινητό της ή όταν βαράει το κινητό της να σε αποφεύγει σε άλλο δωμάτιο ή να απορρίπτει την κλήση, ακόμα μπορείς να δεις όταν είναι στο fb online και έρχεσαι κοντά της αυτή να κάνει minimize την σελίδα ή να το κλείσει. Τεσπα για να μην το κουράζω, η σχέση αυτή είναι τελειωμένη οπότε αναζήτησε άλλη. Ο λογος που ανοιξα το νημα ειναι να ακουσω γνωμες απο πιο εμπειρους απο μενα για να μπορω να σταθω ξανα στα ποδια μου. Και μακαρι με εκεινη διπλα μου. Αυτο!! Γιατί δεν στέκεσαι στα πόδια σου; Βγες έξω και περπάτα, κάνε γυμναστική στο σπίτι ή σε γυμναστήριο, επικεντρώσου στην δουλειά σου βρες κανένα σεμινάριο πάνω σε αυτό που σπούδασες, τα υπόλοιπα θα περάσουνε θα την ξεχάσεις και θα νιώσεις καλύτερα. Άκου εκεί να σταθείς ξανά στα πόδια λες και στα έκοψαν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η απάντηση είναι απλή 2
Haris San Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Όχι σειρά μην το κάνεις αυτό. Θα πας κλαίγοντας σε αυτήν και θα την παρακαλέσεις πέφτοντας στα πόδια της.Στην ανάγκη φίλησε και τα πόδια της Θα της πεις ότι δεν αντέχεις άλλο χωρίς αυτήν.Θα κλαις όμως πάρα πολύ. Ντύσου ρεμάλι για πιο ρεαλιστικό σενάριο Πρόσεξε καλά το τι θα πεις. 100% επιτυχία. Τι φαση?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα