Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η εργασια στις πωλησεις ειναι κυριως επικοινωνια. Ergo ειναι θεμα skills. Μη γραψεις ψεματα για την προυπηρεσια, ειναι κατι που αφενος μπορει να ελεγθει, αφετερου δε ειναι κατι που φαινεται. Αν πας σε συνεντευξη για πωλητρια και εισαι μαζεμενη κλπ (που λογικο αν δεν εχεις εργαστει ξανα στο χωρο, ή στον οποιοδηποτε χωρο for that matter) θα σου ριξουν ακυρο αν ζητουν προυπηρεσια. 

Ειδικα για τη δουλεια αυτη χτυπας αγγελιες που δεν αναφερουν προυπηρεσια και αν φτασεις σε συνεντευξη πλασαρεις το επικοινωνιακο σου ταλεντο. 

Δεν νομίζω οτι πωλήτρια είναι τόσο εξειδικευμενη εργασία πάντως. Γνωστή της μητέρας μου που δεν είχε δουλεψει ποτέ πωλήτρια έχει 6 μήνες σε ρουχάδικο.

Δεν ειναι εξειδικευμενη, αλλα μια γυναικα που φανταζομαι πως εχει μια ηλικια χονδρικα παρεμφερη εκεινης που θα μπορουσε να εχει η μητερα ενος χρηστη του insomnia, σαφως μπορει να εργαστει ως πωλητρια και μαλιστα επιτυχημενα διοτι ειναι θεμα αυτοπεποιθησης. :)

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εργασια στις πωλησεις ειναι κυριως επικοινωνια. Ergo ειναι θεμα skills. Μη γραψεις ψεματα για την προυπηρεσια, ειναι κατι που αφενος μπορει να ελεγθει, αφετερου δε ειναι κατι που φαινεται. Αν πας σε συνεντευξη για πωλητρια και εισαι μαζεμενη κλπ (που λογικο αν δεν εχεις εργαστει ξανα στο χωρο, ή στον οποιοδηποτε χωρο for that matter) θα σου ριξουν ακυρο αν ζητουν προυπηρεσια. 

Ειδικα για τη δουλεια αυτη χτυπας αγγελιες που δεν αναφερουν προυπηρεσια και αν φτασεις σε συνεντευξη πλασαρεις το επικοινωνιακο σου ταλεντο. 

Δεν ειναι εξειδικευμενη, αλλα μια γυναικα που φανταζομαι πως εχει μια ηλικια χονδρικα παρεμφερη εκεινης που θα μπορουσε να εχει η μητερα ενος χρηστη του insomnia, σαφως μπορει να εργαστει ως πωλητρια και μαλιστα επιτυχημενα διοτι ειναι θεμα αυτοπεποιθησης. :)

Πόσο είναι αυτό σε χρόνια, με μπέρδεψες! :P

• Moderators
Δημοσ.

Πόσο είναι αυτό σε χρόνια, με μπέρδεψες! :P

Φανταζομαι αρκετα μεγαλυτερη απο εκεινη της atzelaς :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε το για νυχια οπως ειπαν και πιο πανω

Μια φιλη ανοιξε μαγαζι και μεσα σε 3 μηνες πηρε 2 υπαλληλους γιατι δεν προλαβαινε

• Like 1
Δημοσ.

To babysitting (η πιο μεγαλης ηλικιας ) το εχεις σκεφτει καθολου ? 

Αυτό βασικά. Και το γεγονός ότι έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο, σε ανεβάζει στα μάτια των ενδιαφερόμενων.

Δημοσ.

Ψαξε το για νυχια οπως ειπαν και πιο πανω

Μια φιλη ανοιξε μαγαζι και μεσα σε 3 μηνες πηρε 2 υπαλληλους γιατι δεν προλαβαινε

Ναι όμως το θέμα είναι μήπως για να ανοίξεις μαγαζί αισθητικής απαιτείται να έχεις τελειώσει σχετικό ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ, υπάρχει ακόμα και τμήμα αισθητικής σε ΤΕΙ, δε νομίζω οτι θα βοηθήσουν σε κάτι τα σενιμάρια αισθητικής σε τέτοια περίπτωση.

Δημοσ.

Στις πωλήσεις είναι σιγουρα θεμα επικοινωνιας και να εχεις και μια καλη εμφάνιση. .επισης καποια πράγματα δε θα τα γνωριζεις ομως αν εχεις θεληση μπορείς να τα καταφερεις..στελνω μονο σε οσες ζητανε χωρίς προϋπηρεσία η που τους είναι αδιαφορη η προϋπηρεσία. Στα περισσότερα ζητανε..οσο για το "αισθητικος" οντως γοα να ανοίξεις κατι σεμινάρια και ταχύρρυθμα δεννομιζω οτι σου δινουν πολλες ευκαιριες για το μετά. .οσο για εξειδίκευση σε ειδική αγωγη κλπ οτι εχω δει θελει πολλά λεφτα τα οποία δεν εχω και μεσα απο σεμινάρια δεννομιζω οτι επαγγελματικα έχεις ευκαιρίες εργασίας. .

Φίλοι μου. ..πραγματικά νιώθω μπερδεμενη..εχω ενα πολυ καλο πτυχίο απο πανεπιστήμιο και δεν αξιοποιηται οπως θα πρεπε..και δεν ξερω πωςνα κινηθω..ασχολιαστο το σημείο με babysitting σε μεγαλυτερους...

Δημοσ.

Αν η δουλειά που κάνουμε έπρεπε να μας αρέσει θα είμασταν σχεδόν όλοι άνεργοι.

Υπάρχουν ελάχιστες δουλειές, πόσο μάλλον δουλειά που να σου αρέσει. Δεν είναι χόμπι.

Συμβιβάζεσαι ανάλογα το πόσο ανάγκη έχεις απο χρήματα.

Δημοσ.

Αν η δουλειά που κάνουμε έπρεπε να μας αρέσει θα είμασταν σχεδόν όλοι άνεργοι.

Υπάρχουν ελάχιστες δουλειές, πόσο μάλλον δουλειά που να σου αρέσει. Δεν είναι χόμπι.

Συμβιβάζεσαι ανάλογα το πόσο ανάγκη έχεις απο χρήματα.

Προσπαθείς να συνδυάσεις στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ενδιαφέρον σου για ένα αντικείμενο με τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από αυτό.

Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο, το δύσκολο είναι να έχεις αποφασίσει μέχρι τα 18 σου και να παραμείνει αυτό σταθερό ως προτίμηση.

• Like 2
Δημοσ.

To babysitting (η πιο μεγαλης ηλικιας ) το εχεις σκεφτει καθολου ? 

να ξεσκατίζει γερόντια εννοείς? δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να το θέλει και η ίδια

Δημοσ.

Η μεγαλυτερη ευτυχια ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα

Αν δε σ αρεσει το επαγγελμα σου εισαι μια ζωη στην πικρα

Επισης  ακομα και αν εχεις σπουδασει κατι για χρονια αν δε σου αρεσει παλι δεν πρεπει να διστασεις να κανεις κατι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγαλυτερη ευτυχια ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα

Αν δε σ αρεσει το επαγγελμα σου εισαι μια ζωη στην πικρα

Επισης  ακομα και αν εχεις σπουδασει κατι για χρονια αν δε σου αρεσει παλι δεν πρεπει να διστασεις να κανεις κατι αλλο

Αθλητές, τραγουδιστές - καλλιτέχνες και λίγοι ακόμα δηλαδή...:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...