Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου κ απο μενα! Εχεις ενα ωραιο επαγγελμα κατα τη γνωμη μου και η δυσκολια να βρεις δουλεια σ αυτο το αντικειμενο ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλα αντικειμενα.

Επειδη εχω τελειωσει Τει Αισθητικης, κι εχω κανει διαφορες δουλειες που προβλεπονται απο το δικο μου αντικειμενο, καλο ειναι να ξερεις πως σαν δουλεια ειναι πολυ δυσκολη και βασιζεται πολυ στις γνωριμιες, την εμφανιση, την κοινωνικοτητα σου. Αν σαν δουλεια δεν σε τρελαινει , ισως να μην αξιζει τν κοπο. Α σ αρεσει και δεν βρεις το δρομο σου γρηγορΑ μπορει να τα παρατησεις. Πολλες παλιες συμφοιτητριες εβαλαν πλωρη για να ξαναμπουν στα εδρανα για 2ο πτυχιο ή εκαναν μια ασχετη δουλεια μολις αρχισαν να ασκουν το επαγγελμα και αυτο δειχνει πολλα για τα κρυφα σημεια της αισθητικης.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους μερακληδες συγκολλητες μεταλλων τους αποκαλουν καλλιτεχνες...

Μέσα κι αυτοί! :P :D

Αν και γενικά τους μερακλήδες όλων των ειδικοτήτων καλλιτέχνες τους αποκαλούν! :)

• Like 2
Δημοσ.

Με τέτοιο nick, εάν έχεις ένα Α παρουσιαστικό τότε πέτα μεγάλες κοτσάνες και ξεκίνα καριέρα στο τραγούδι.

Φωνητικές ικανότητες, αδιάφορες.

Δημοσ.

Η original Άντζελα έχει φωνάρα πάντως, μακάρι μόνο να τραγουδόυσε! :)

Με τέτοιο nick, εάν έχεις ένα Α παρουσιαστικό τότε πέτα μεγάλες κοτσάνες και ξεκίνα καριέρα στο τραγούδι.
Φωνητικές ικανότητες, αδιάφορες.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα αν και δεν είμαι τόσο υπέρ νομίζω στο αντικείμενό της μπορεί να βρει δουλειά σχετικά εύκολα. Έτσι θυμάμαι από μια φίλη που το είχε ψάξει

Ισχύει.Γνωστή έκανε ταχύρρυθμα στη γλώσσα για 6-9 μήνες και πήγε για δουλειά σε αυτό που σπούδασε και όχι σε δουλειές ανάπτυξης( καφέ, σουβλάκι και νύχια).

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.σε όλη την παρέα! Τελικά πέρασα από συνέντευξη για πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. Βέβαια μου ζήτησαν δοκιμαστικό για δύο μέρες και μου είπαν θα με πάρουν να μου πουν πότε θα πάω να το κάνω. Τι πρέπει να προσέξω τώρα??Για να έχω ελπίδα πρόσληψης? Δεν έχω εμπειρία, το είδαν από το βιογραφικό ωστόσο με κάλεσαν. Την επικοινωνία με τον κόσμο την έχω, πέρα από κει όμως?

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικά θα σου πουν τι πρεπει να κάνεις αλλα γενικα να εισαι χαμογελαστη, να δώσεις βαση στο εμπορευμα, να εισαι παρατηρητικη γενικα, δες πως συμπεριφερεται το υπόλοιπο προσωπικο (ή καλυτερα ο εργοδότης αν ειναι μικρο κατάστημα) στους πελατες και κανε copy της γλωσσας τους σώματος τους.

Δες τους κωδικες επικοινωνίας και χρησιμοποιησε τους κι εσυ.

Δώσε βαση στις λεπτομέρειες. Αν ξεδιπλωθει πχ καποιο ρουχο, μην περιμενεις να σου πουν πως πρεπει να το διπλωσεις πάλι, απλα κανε το.

Ολα καλα θα πανε, για να σου ειπαν για δοκιμαστικο τους εκανε η παρουσια σου, αρα εχεις πιθανότητες για προσληψη :)

Ωραία...ευχαριστώ...όμως σε δύο μέρες μπορεί ο άλλος να κρίνει αν είσαι κατάλληλος?

Ανετα σε αυτον τον τύπο εργασιας.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες..διότι ένα μικρό άγχος υπάρχει απ τη στιγμή που δεν έχω βρεθεί ξαναά σε τέτοιο χώρο..

• Moderators
Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες..διότι ένα μικρό άγχος υπάρχει απ τη στιγμή που δεν έχω βρεθεί ξαναά σε τέτοιο χώρο..

Γενικως προσπαθησε να εισαι και να δειχνεις πελατοκεντρικη.

Σε αλυσιδα εισαι? Σε τι είδους πελατες απευθύνεται το κατάστημα?

Δημοσ.

Πελατοκεντρικη...δηλαδή; ;να κινουμαι στο χώρο για να εξυπηρετησω το πελατη;; το καταστημα περιέχει αντρικο-γυναικειο-παιδικό και είναι μια μικρή αλυσιδα.οχι καποιο γνωστό. .

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.σε όλη την παρέα! Τελικά πέρασα από συνέντευξη για πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. Βέβαια μου ζήτησαν δοκιμαστικό για δύο μέρες και μου είπαν θα με πάρουν να μου πουν πότε θα πάω να το κάνω. Τι πρέπει να προσέξω τώρα??Για να έχω ελπίδα πρόσληψης? Δεν έχω εμπειρία, το είδαν από το βιογραφικό ωστόσο με κάλεσαν. Την επικοινωνία με τον κόσμο την έχω, πέρα από κει όμως?

Προσπάθησε να μάθεις κι αν πληρώνουν! Κατά τα άλλα μην αγχώνεσαι, ευγένεια (όχι πρήξιμο κι όχι γλύψιμο!) και προθυμία (και στο να εξυπηρετήσεις αλλά και στο να μαζέψεις - διπλώσεις κλπ). Να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς και θα το κάνεις, δεν θα σε βάλουν να κάνεις και καμιά εγχείρηση! Κόσμο θα εξυπηρετείς!

Καλή επιτυχία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...