Prpi12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα,θέλω να ξεκινήσω φροντιστήριο για GCE A LEVELS για να σπουδάσω στην Αγγλία σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο. Έχετε να προτείνετε κάποιο φροντιστήριο; Πόσα μαθήματα προλαβαίνω να κάνω σε ένα χρόνο,1,2 ή 3; Σύμφωνα με τα Ελληνικά δεδομένα,τι επίπεδο δυσκολίας έχουν τα μαθηματικά σε σχέση με του Γενικού λυκείου; Ευχαριστώ παιδιά.
Bspus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχει περασει παρα πολυς χρονος απο τοτε που τα εκανα (1997) οποτε αυτα που θυμαμαι μπορει να μην ισχυουν πλεον. Αν εχεις τελειωσει το λυκειο και ασχολεισαι μονο μ αυτα πιστευω σε ενα χρονο βγαζεις 3 ανετα. παλι βεβαια εξαρταται απο το αν ξερεις την υλη η οχι. Αν ειναι μαθηματα που τα εχεις ξανακανει στο λυκειο πολλα θα τα ξερεις οποτε και παραπανω βγαζεις Εγω ειχα κανει A levels χωρις να βγαλω ελληνικο λυκειο (σταματησα στην 1η λυκειου και πηρα ισοτιμια μετα με τα GCE που εκανα). Τα μαθηματικα απ'οτι μου λεγανε οι φιλοι μου απο το ελληνικο σχολειο ηταν πιο ευκολα απο αυτα που κανανε τοτε στην πρωτη δεσμη (θετικη κατευθυνση) οσον αφορα τα pure maths Αλλα η υλη περιλαμβανε και applied maths (mechanics - statistics) με πραγματα που θα εβρισκε κανεις ειτε σε μαθηματα φυσικης στα ελληνικα ειτε στατιστικη που στα ελληνικα δεν πολυ-εμβαθυναν. Επισης το συστημα εξετασης γενικως ηταν αρκετα διαφορετικο. Εδινε πολλη εμφαση στην ταχυτητα αφου στις εξετασεις ειχε πιο πολλες ασκησεις απ'οτι προλαβαινες συνηθως να λυσεις και θελανε να δουνε πως θα διαχειριστεις το χρονο σου Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από Bspus
Prpi12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,μου είναι χρήσιμες. Δυστυχώς δεν έδωσα πολύ σημασία στο λύκειο,γι'αυτό και ρώτησα τι προλαβαίνω να κάνω μέσα σε ενα χρόνο. Σκοπεύω όμως,να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο εκεί διότι πραγματικά το έχω μετανιώσει. Όσοι γνωρίζετε,παρακαλώ βοηθήστε.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πάντως να ξέρεις τα φροντιστήρια είναι πανάκριβα, φίλη που το έψαχνε τη ζητούσαν 1000-3000 το μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα