Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και εγω αυτο τρωω περιπου βαζω 200γραμαρια περιπου βρωμη δυο τρεις κουταλιες της σουπας ηλιοσπορο και μπολικο γαλα. Και ομως μερικοι τρωμε με βαση τι προσφερει το καθε φαι.Το φαι για μερικους απο εμας ειναι εργαλειο ιδανικα το φαι εκτος απο εργαλειο θα πρεπει να ικανοποιει και ολες τις αισθησεις μας
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Βγαλε το γαλα βαλε σογιας, καρυδας, αμυγδαλελαιο ή σπιτικη μαρμελαδα χωρις ζαχαρη.
manzah80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Η σογια περιεχει φυτοοιστρογονα μακρια απο αντρες.Και μονο η ιδεα οτι τρως κατι που παραγει οιστρογονα φτανει.
funbreaker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πάντως τόσο θρεπτικό υποτίθεται πρωινό αλλά και τα %DV στους πίνακες είναι χάλι μαύρο.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η σογια περιεχει φυτοοιστρογονα μακρια απο αντρες.Και μονο η ιδεα οτι τρως κατι που παραγει οιστρογονα φτανει. Για μια,δυο φορες την εβδομαδα δε κανει κακο πιστευω..
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Για μια,δυο φορες την εβδομαδα δε κανει κακο πιστευω.. Βρε ναι αλλα ψυχολογικα η ιδεα οτι τρωω κατι με οιστρογονα δεν μου καθετε καλα
JimxxZe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μπορω να κανω τον λιναροσπορο σαν ταχινι; Δε το έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, εγώ τον αλέθω σε ισχυρό multi μέχρι να γίνει σαν σκόνη και τον βάζω μαζί με το αλεύρι για ψωμί, σαντουιτς κλπ. Πάντως δε νόμιζω να γίνεται κρέμα, μόνο οι ξηροί καρποί γίνονται σαν βούτυρο, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, σουσάμι(ταχίνι), αράπικο φυστικι(φυστικοβούτυρο) κ.α., ο λιναρόσπορος είναι σπόρος αλλά πιθανός να γίνεται. Πάντως εγώ για πρωινό, επειδή αποφεύγω το γάλα, φτιάχνω δικές μου σπιτικές μπάρες δημητριακών. Πολύ γευστικές, θρεπτικές στο φουλ και ενέργεια για όλη την ημέρα. Ως βάση βάζω φυστικοβούτυρο δικό μου, ταχίνι δικό μου και μέλι. Επειτα προσθέτω βρώμη, αμύγδαλα, καρύδια, σταφίδες, ηλιούσπορους, φυστίκια αιγίνης, καρύδα τριμμένη η οποία δίνει φοβερή γεύση, νιφάδες σιταριού ολικής ή ντινκελ ή ζέας ανάλογα τι εχω διαθέσιμο, και κάποιες φορές σπόρους chia (φοβερό super food ψάξτε το!) και ο,τι άλλο δημητριακό έχω. Τα ανακατεύω για να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα, τα βάζεις σε ένα μικρό τάψι όλο μάζι το αφήνω στο ψυγείο μερικές ώρες και τέλος τις κόβω σε επιμήκη κομμάτια και έχω για όλη την εβδομάδα. Μακράν ο,τι καλύτερο να ξεκινήσεις τη μέρα σου και είναι και σουπερ γευστικές 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα