CVSokin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά ξέρω ότι ίσως δεν είναι το σωστό Forum για να ρωτήσω κάτι τέτοιο αλλά θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο Forum που υπάρχει στην Ελλάδα και δεν ξέρω κάποιο άλλο σχετικό για αυτό το θέμα.... Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο Site που φτιάχνει μπλούζες για ομάδες, έψαξα σε διάφορα Site για να βρω ποιο είναι το κατάλληλο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εγώ και η ομάδα μου για να τυπώσουμε της μπλούζες μας αλλά δεν βρήκα κάποιο που να με ικανοποιεί. Αν μπορείτε και ξέρετε κάποιο παρακαλώ προτείνετε το και θα το δω ευχαριστώ εκ τον προτέρων
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ψάξε για μαγαζάκια ή βιοτεχνίες που ασχολούνται με εμφανίσεις - εξοπλισμό ερασιτεχνικών ομάδων, συλλόγων κλπ
ilias8513 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εμεις φτιαξαμε περυσι zackret και ειναι κομπλε για την τιμη τους.
CVSokin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξέχασα να το αναφέρω και βλακεία μου θέλω να κάνω Μπλούζες αμάνικες και φούτερ ίσως και ζακέτες είναι για E-Sport Team δεν είναι για ποδοσφαίρου η κάτι τέτοιο συγνώμη βλακεία μου
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 http://www.eclipseclothing.gr/about.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα