zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δες μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει κανένας φίλος με κάρτα, να την πάρεις με άτοκες δόσεις και να πληρώνεις τη δόση στον φίλο σου
philos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετική ερώτηση: παρέχει ακόμα τη δυνατότητα ο Κωτσόβολος και η συνεργαζόμενη με αυτόν τράπεζα τη δυνατότητα αγοράς με δόσεις (καταναλωτικό δάνειο) ; Ρωτάω λόγω των capital controls... Αν κάποιος έκανε πρόσφατη αγορά με δόσεις και του εγκρίθηκαν, ας μας πει. 1
Haldol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δες μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει κανένας φίλος με κάρτα, να την πάρεις με άτοκες δόσεις και να πληρώνεις τη δόση στον φίλο σου Χμ, γιατί να το κάνει ο φίλος του αυτό; Θα δεσμεύσει ένα τέτοιο ποσό από την κάρτα του (και μάλιστα να τα χρωστάει αυτός επισήμως -- οπότε σε περίπτωση που ο φίλος "εξαφανιστεί" απλά θα του μείνει ένα φέσι 800 ευρώ) για να εξυπηρετήσει τον άλλον και να μην μπορεί να κάνει ο ίδιος αγορές; Δεν ακούγεται πιθανό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σχετική ερώτηση: παρέχει ακόμα τη δυνατότητα ο Κωτσόβολος και η συνεργαζόμενη με αυτόν τράπεζα τη δυνατότητα αγοράς με δόσεις (καταναλωτικό δάνειο) ; Ρωτάω λόγω των capital controls... Αν κάποιος έκανε πρόσφατη αγορά με δόσεις και του εγκρίθηκαν, ας μας πει. Ειναι θεμα Τραπεζαν αν εγκρινει το δανειο γιατι για δανειο προκειται .Ρωτησα προ ημερων για ενα κινητο πουυ θελει η κορη μου και δεν εχει ακομα ουτε εκκαθαριστικο αφου 4 μηνες επιασε δουλεια. Χμ, γιατί να το κάνει ο φίλος του αυτό; Θα δεσμεύσει ένα τέτοιο ποσό από την κάρτα του (και μάλιστα να τα χρωστάει αυτός επισήμως -- οπότε σε περίπτωση που ο φίλος "εξαφανιστεί" απλά θα του μείνει ένα φέσι 800 ευρώ) για να εξυπηρετήσει τον άλλον και να μην μπορεί να κάνει ο ίδιος αγορές; Δεν ακούγεται πιθανό. Εξαρταται απο την σχεση φιλιας και κατα ποσο χρειαζεται καποιος την καρτα του . Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από Γιάννης Platano 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χμ, γιατί να το κάνει ο φίλος του αυτό; Θα δεσμεύσει ένα τέτοιο ποσό από την κάρτα του (και μάλιστα να τα χρωστάει αυτός επισήμως -- οπότε σε περίπτωση που ο φίλος "εξαφανιστεί" απλά θα του μείνει ένα φέσι 800 ευρώ) για να εξυπηρετήσει τον άλλον και να μην μπορεί να κάνει ο ίδιος αγορές; Δεν ακούγεται πιθανό. Αυτό που λέει ο Γιάννης πιο κάτω. Εγώ πχ που δεν έχω πιστωτική θα μπορούσα να το κάνω. Για την ακρίβεια μόνος του μου το είχε προτείνει φίλος, αυτό θυμήθηκα και το έγραψα 1
makisperama Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετική ερώτηση: παρέχει ακόμα τη δυνατότητα ο Κωτσόβολος και η συνεργαζόμενη με αυτόν τράπεζα τη δυνατότητα αγοράς με δόσεις (καταναλωτικό δάνειο) ; Ρωτάω λόγω των capital controls... Αν κάποιος έκανε πρόσφατη αγορά με δόσεις και του εγκρίθηκαν, ας μας πει. Ναι φίλε μου πριν κανένα μήνα έκανα έτσι αγορά όλα κομπλέ 1
skipperas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης βοηθάει αν δώσεις κάποια προκαταβολή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Στον Κωτσοβιλο οταν εχει ατοκες δοσεις με πιστωτικη αν η αγρα γινει μεδοσεις καταστηματος ειναι εντοκες. Γατι στην αγορα με δοσεις τα παιρνει αμεσα ολα τα χρηματα απο την Τραπεζα ενω στην αλλη περιπτωση ειναι δανειο .
sistah Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετική ερώτηση: παρέχει ακόμα τη δυνατότητα ο Κωτσόβολος και η συνεργαζόμενη με αυτόν τράπεζα τη δυνατότητα αγοράς με δόσεις (καταναλωτικό δάνειο) ; Ρωτάω λόγω των capital controls... Αν κάποιος έκανε πρόσφατη αγορά με δόσεις και του εγκρίθηκαν, ας μας πει. Σε γνωστο μου, με βασικο μισθο του εγκρινανε πριν κανα μηνα το "δανειο" στον Κωτσοβολο. Περισσοτερες λεπτομεριες δεν γνωριζω δυστυχως. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι και το ποσό που θέλεις να κάνεις με δόσεις. Αν εσύ πας να σ εγκρίνουν 4000€ για μία 4Κ ενώ έχεις μικρό εισόδημα ή χρωστάς παλιές δόσεις ούτε για πλάκα δεν εγκρίνουν. Αν όμως είσαι νορμαλ σε τιμή και είσαι οκ θα πάρεις την επόμενη μέρα έγκριση. Επίσεις καλό είναι πάντα να δίνεται μία μικρή προκαταβολή,ετδι εγκρίνεται πιο εύκολα Εγώ πχ εδωσα πριν 1 χρόνο για αγορές 2000€ προκαταβολή 250€ και αυθημερόν μ είπαν οκ. (Βέβαια δεν χρωστάω το παραμικρό)
nomikarios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Για τι επιτόκιο μιλάμε αν γίνει αγορά με δόσεις από τον Κωτσόβολο (δηλ. με καταναλωτικό δάνειο);
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Για τι επιτόκιο μιλάμε αν γίνει αγορά με δόσεις από τον Κωτσόβολο (δηλ. με καταναλωτικό δάνειο); Κάτι για 15% λέει στο site. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Περίπου τόσο είναι όσο λέει ο zio10 15% Χτυπά και ένα τηλ στο κατάστημα ερώτηση ενός λεπτου είναι θα σ απαντήσουν άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα