Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε μια γνωστη μου ενα levovo g50 με εγγυηση που ληγει τον δεκεμβριο. Της επεσε κατω και απο τοτε το πληκτρολογιο πρεπει να το πατησεις δυνατα για να λειτουργησει. Αν το παει στο καταστημα, δεν προκειται να της το φτιαξουν δωρεαν ε? Θα πουνε οτι της επεσε και δεν ειναι προβλημα της εταιρειας. Να το ανοιξω να δω τι γινεται η οχι?

Δημοσ.

Έχει σημάδια (γρατζουνίες, σπασίματα, χτυπήματα γενικά) από το πέσιμο; Αν όχι, ή έχει μικρά που θα μπορούσαν να προκληθούν από καθημερινή χρήση και όχι απαραίτητα από πτώση, ας το πάει και ας κάνει την πάπια και ότι γίνει.

Δημοσ.

Μου εφερε μια γνωστη μου ενα levovo g50 με εγγυηση που ληγει τον δεκεμβριο. Της επεσε κατω και απο τοτε το πληκτρολογιο πρεπει να το πατησεις δυνατα για να λειτουργησει. Αν το παει στο καταστημα, δεν προκειται να της το φτιαξουν δωρεαν ε? Θα πουνε οτι της επεσε και δεν ειναι προβλημα της εταιρειας. Να το ανοιξω να δω τι γινεται η οχι?

Δωρεαν δεν προκειται να στο φτιαξουν εκτως αν δεν καταλαβουν οτι επεσε κατω.

Δημοσ.

Τότε αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξε το μπας και η σύνδεση του πληκτρολογίου έχει "πιτσικάρει" απλά. Ταυτόχρονα αρχίστε να παίρνεται τιμές από καταστήματα για επισκευές.

Δημοσ.

Ας κάνει μια προσπάθεια πριν το σκαλίσεις! Απλά να διευκρινίσει ότι δεν θέλει επισκευή εκτός εγγύησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...