Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια νέα παροχή μέσω Internet (την είδα στο facebook) και θεωρώ πως είναι πολύ αξιόλογη και πρακτική λύση για όποιον θέλει να έχει ταχύτητα, γρήγορη και άμεση πρόσβαση και πάνω από όλα για όποιον θέλει εχεμύθεια είναι ότι ακριβώς χρειάζεται. Άνοιξε λοιπόν μια ιστοσελίδα που παρέχει online paysafe και moneysafe και όχι μόνο. Κάνεις την αγορά και σου αποστέλλετε άμεσα ο κωδικός pin στο κινητό σού με sms. Για εμένα που δεν θέλω να ξέρει όλη η γειτονιά και γενικά κανείς άλλος να μην σχολιάζει τι ακριβώς κάνω (πχ στοίχημα), θεώρησα πως είναι ωραία λύση και είπα να την διαδώσω. Η ιστοσελίδα είναι www.4easybuy.com. Παραθέτω και μια διαφήμιση τους.

post-79823-0-23920600-1443863290_thumb.png

Δημοσ.

ναι και μεσω paypal και με κατάθεση στην τράπεζα. εγώ αγοράζω με κατάθεση μέσω winbanking. καταθετω ενα ποσο με το ID του προφιλ μου και το χρησιμοποιώ όποτε το χρειάζομαι κάτι σαν πορτοφόλι. (εχει μια μικρη καθυστέρηση μεχρι να δουν τη καταθεση εως 1 μερα μεχρι να μπουν τα χρηματα στο προφιλ μου αλλα το γνωριζω απο πριν αυτο και καταθετω νωριτερα ετσι δεν γινετε και με το paypal ? Απο την στιγμη που μπαίνουν τα χρηματα στο προφιλ μου οι αγορές ειναι άμεσες. με την πιστωτικη μεσω paypal δεν εχει καθυστερηση ειναι άμεσες αγορές. το δοκιμασα την πρώτη φορα με μια 10€ paysafe.

Δημοσ.

α καταλαβα δηλαδη κανω εγγραφη βαζω τη χρεωστικη μου που ειναι visa και μου ερχεται κατευθειαν ο κωδικος στο κινητο!!

Δημοσ.

για εμένα το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν χρειαζεται να ξερει κανεις τιποτα και οτι οπου και αν βρίσκομαι (πχ στο εξοχικο μου ή  διακοπες) εχω αμεση προσβαση χωρις κοπο.

να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω.... αλλα εχει και την moneysafe που ειναι σαν mastercard και περναει παντου 

Δημοσ.

Μου απάντησαν οτι είναι ελληνικά pin.Ωστόσο θα την κρατήσω την σελίδα για αργότερα όταν και αν ξεμπλοκάρει η paysafecard.

Δημοσ.

έψαξα το θέμα λιγο και εμαθα πως οι κωδικοι paysafe από Ελλάδα περνούν μονο σε site που εχουν συνεργασία με ελληνικές τράπεζες. Η paysafe εχει δωσει προτεραιότητα στα μεγάλα site  στοιχήματος γιατι ο μεγαλύτερος τζιρος της προερχεται απο εκει. Οπότε τα site παιχνιδιών θα καθυστερησουν να ανοιξουν, το ποσο δεν το γνωριζω. Υπαρχει ομως η  moneysafe που λειτουργει σαν mastercard και μαλλον περνάει παντου. Αν ξερει κάποιος για αυτο ας μας πει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η MoneySafe περνάει όντως παντού. Την έχω και την χρησιμοποιώ σε κάθε συναλλαγή πλέον. 

Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει και υποστήριξη και στο facebook μέσω της επίσημης σελίδας τους.

Απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις. 

https://www.facebook.com/moneysafecardofficial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...