Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά θεωρούσα οτι η γεύση της γλυκόριζας χαλάσει το υπέροχο άρωμα του Craven - χρησιμοποιούσα παντα τα λευκά Rizla και όχι φίλτρα κι αηδίες, καθαρή γεύση καπνού (και χημικών βεβαίως). Αυτό 100% Τώρα βλέπω κάτι μικρά που καπνίζουν με χαρτάκια γλυκόριζα και φιλτράκια μέντας... Δοκίμασα μια φορά, εμετικό... Αλλά όσο και αν είναι δύσκολο, κόψε το, μια ‘αλυσίδα‘ παραπάνω είναι... 1
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά θεωρούσα οτι η γεύση της γλυκόριζας χαλάσει το υπέροχο άρωμα του Craven - χρησιμοποιούσα παντα τα λευκά Rizla και όχι φίλτρα κι αηδίες, καθαρή γεύση καπνού (και χημικών βεβαίως). Μου αρεσει η γευση της γλυκοριζας και την εχω συνηθισει.Με λευκο χαρτακι μου φαινεται πολυ ελαφρυς ο καπνος. Συμφωνω οτι χωρις φιλτρα ειναι πιο απολαυστικο αλλα πιο ανθυγιεινο.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το φίλτρο αλλοιώνει τη γεύση? Είναι πιο βαρύ μόνο..Ψιλό κανένας λόγος για αφιλτρα άσε π είναι κ τρελό σπάσιμο να τρως καπνό κ χαρτί.. βαλε τζιβανα... απλα προσεχεις να εχεις στεγνα χειλη και η πισσα εχει την γλυκα της... ο βηχας ειναι 5 φορες καλυτερος
kanesaxo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πριν το κόψω κάπνιζα σχεδόν 3-4 χρόνια craven. Με ριζλα γαλάζια και τα κλασσικα σουαν φιλτράκια. Ο ωραιότερος καπνός, αν και λίγο βαρύς. Davidoff μαυρα και craven!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παιδια τελικα πήρα Craven 20ρι με χαρτάκια ροζ του παππού και φιλτρακια old holborn.. μου αρεσε ο συνδυασμός προσωπικά .
groot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Craven, χαρτάκι Rizal micron και φιλτράκι Filtraki.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα