Προς το περιεχόμενο

Καπνός Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρούσα οτι η γεύση της γλυκόριζας χαλάσει το υπέροχο άρωμα του Craven - χρησιμοποιούσα παντα τα λευκά Rizla και όχι φίλτρα κι αηδίες, καθαρή γεύση καπνού (και χημικών βεβαίως).

Αυτό 100%

Τώρα βλέπω κάτι μικρά που καπνίζουν με χαρτάκια γλυκόριζα και φιλτράκια μέντας... Δοκίμασα μια φορά, εμετικό...

Αλλά όσο και αν είναι δύσκολο, κόψε το, μια ‘αλυσίδα‘ παραπάνω είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θεωρούσα οτι η γεύση της γλυκόριζας χαλάσει το υπέροχο άρωμα του Craven - χρησιμοποιούσα παντα τα λευκά Rizla και όχι φίλτρα κι αηδίες, καθαρή γεύση καπνού (και χημικών βεβαίως).

Μου αρεσει η γευση της γλυκοριζας και την εχω συνηθισει.Με λευκο χαρτακι μου φαινεται πολυ ελαφρυς ο καπνος.  :) Συμφωνω οτι χωρις φιλτρα ειναι πιο απολαυστικο αλλα πιο ανθυγιεινο.

Δημοσ.

Το φίλτρο αλλοιώνει τη γεύση? Είναι πιο βαρύ μόνο..Ψιλό κανένας λόγος για αφιλτρα άσε π είναι κ τρελό σπάσιμο να τρως καπνό κ χαρτί..

βαλε τζιβανα...

απλα προσεχεις να εχεις στεγνα χειλη

και η πισσα εχει την γλυκα της...

ο βηχας ειναι 5 φορες καλυτερος

Δημοσ.

Πριν το κόψω κάπνιζα σχεδόν 3-4 χρόνια craven. Με ριζλα γαλάζια και τα κλασσικα σουαν φιλτράκια.

Ο ωραιότερος καπνός, αν και λίγο βαρύς.

Davidoff μαυρα και craven!

Δημοσ.

Παιδια τελικα πήρα Craven 20ρι με χαρτάκια ροζ του παππού και φιλτρακια old holborn.. μου αρεσε ο συνδυασμός προσωπικά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...