farcry2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 γεια σας παιδια εχω vodafone αλλα οταν ανοιγω τα δεδομενα δεν εχω ιντερνετ εκανα διαμορφοση οπως ελεγε στο μυνημα αλλα τιποτα μου εχει πανω στην κραια ενα Ε τη μπορει να ειναι?
overpower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απο τις ρυθμισεις αλλαξε την προτιμηση για ταχυτητα.
farcry2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 οχι πως γινεται? Και το wifi ποιο γρήγορα παει απο το mobile
chsam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απλά δεν έχεις καλό σήμα ωστε να πιασει 3G.(εκτός όπως προαναφέρθηκε κ αν δεν έχεις ενεργοποιησει το 3g, οποτε πες μας τι τηλεφωνο εχεις να σου πουμε πως)
chsam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το δίκτυο 3G: Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα. Επιλέξτε Δίκτυα κινητ. τηλεφ. > Δίκτυα GSM/3G.
farcry2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εχει wcdma gsm gsm/wcdma και ειναι επιλεγμενο σε αυτο να το αλλαξω?
chsam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εχει wcdma gsm gsm/wcdma και ειναι επιλεγμενο σε αυτο να το αλλαξω? 'Αστο όπως είναι στο gsm/wcdma.Το Ε που σου βγάζει είναι γιατί δεν έχεις καλό σήμα για 3G.Αν συνεχίζεις να μην έχεις internet κάτι θα φταίει στις ρυθμίσεις της vodafone
visualizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε ποια περιοχή είσαι ? Έχει το κινητό σήμα στον χώρο που βρίσκεσαι? μπορείς να κάνεις κλήση ?
visualizer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 E λογικά απλά δεν πιάνει .. δοκίμασε να βγεις έξω
farcry2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τιποτα η Vodafone εχει χειρότερο ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα