Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τρελό θέμα με τον ήλιο, και ειμαι σε σπιτι που δεν εχει πατζουρι, κουρτίνες δεν θέλω να βάλω (ακόμα) αν και δεν νομιζω να κάνουμε πολύ δουλεια όσο παχιές και αν ειναι.

τι λύσεις παίζουνε απο εκτός το κλασσικό πατζούρι ρολο που το κατεβάζεις;

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!

Δημοσ.

Τοποθέτησε ένα κάδρο στο παράθυρο η κάλυψε τα τζάμιαμε χαρτόνι.Μπορείς να πάρεις κουρτίνα με χοντρό ύφασμα, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Στο διαμέρισμα που είμαι αυτή τη στιγμή δεν έχει παντζούρια στο υπνοδωμάτιο. Έχει όμως παχιές, σκούρες μπλε κουρτίνες και είναι το ίδιο αποτελεσματικές.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτο με το καδρο ωραια ιδεα ειναι.Παιρνεις δυο φθηνους καμβαδες τελαρωμενους η δυο κομματια ξυλα , τους τραβας μια ψηφιακη εκτυπωση με ενα θεμα που δες η αυτοκολλητο βινυλιο (στα ξυλα. που ειναι και φθηνο) , δυο μεντεσεδακια και εχεις δυο εσωτερικα πατζουρια-πινακες

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είχα βολευτεί μια χαρά με σκουρόχρωμες κουρτίνες για κάποιο διάστημα, και είχα και μεγάλη επιφάνεια τζαμιού στο δωμάτιο.

Λονδίνο τώρα που χειμωνιάζει πάντως θα λυθεί το πρόβλημα από μόνο του... :Ρ

Δημοσ.

Επειδή έχω κι εγώ θέμα με τον ήλιο, όταν είμαι σε σπίτι που δεν έχει πατζούρι, "κρεμάω" ένα χοντρό πάπλωμα στο κουρτινόξυλο και δεν μπαίνει καθόλου φως. Βέβαια αυτό είναι προσωρινή λύση, δεν μπορείς να ζήσεις έτσι. :P

Δημοσ.

Με σκουρόχρωμη χοντρή κουρτίνα (απο αυτές που δεν είναι και τόσο άνετες να τις μετακινείς,τόσο χοντρές) αλλίως βάζεις κουρτινόξυλο με δύο ράγες και βάζεις διπλή κουρτίνα

• Like 1
Δημοσ.

Αρκεί να μιλάμε για περσίδες, κι όχι για στόρια. Γιατί αυτές οι μαλακίες ανακλούν απλά το φως του ήλιου γύρω γύρω κι επειδή έχουν απόσταση από το τζάμι αναγκαστικά φωτίζουν τα πάντα με το που χτυπήσει ο ήλιος.

Δημοσ.

ψαξε για κουρτίνες συσκότισης ή black out στα αγγλικα. βρισκεις και στα jumbo τετοιες μερικες φορες.

εχω βαλει και εγω τετοιες σε δωματιο χωρις παντζουρι λογο προτζεκτορα  και ειναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...