McNerd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Νιώθω πολύ άβολα στο πανεπιστήμιο που πρέπει να περιμένουμε τον καθηγητή, και όλοι συζητούν μεταξύ τους και εγώ νιώθω μόνος και δεν μιλάω με κανέναν .Το ίδιοα και στο διάλειμμα. Ολοι κάνουν πηγαδάκια και εγώ δεν μπορώ να κολλήσω με κανέννα. Ακόμα κι αν βρεθώ γύρω σε μια παρέα δεν μου περνάει τίποτα από το μυαλό εκείνη την ώρα να πω, και απλά ακούω τους άλλους να μιλούν και κανείς δε μου δίνει σημασία. Αυτό μου συμβαίνει από το σχοελίο αλλά εκεί είχα μια δυο γνωριμίες και ένιωθα καπως άνετα. Τώρα άλλαξα πόλη και στη σχοή δεν ξέρω κανένα. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαμε να πούμε, με τον άγνωστο κόσμο. Αυτοί όμως κάτι έχουν πάντα να λένε μεταξύ τους. Καμία ιδέα τι να κανω;
xpapias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να μπαίνεις όσο μπορείς στις παρέες και ας μην έχεις κάτι να πεις. Όσο πιο πολυ τους γνωρίζεις τόσο πιο πολύ θα συμμετέχεις. Δεν είναι ανάγκη ολοι στην παρέα να συμβάλουν το ίδιο.
xpapias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μου περασε και εμένα αλλά πιστεύω μιλάει σοβαρά και δεν τρολλαρει.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Νιώθω πολύ άβολα στο πανεπιστήμιο που πρέπει να περιμένουμε τον καθηγητή, και όλοι συζητούν μεταξύ τους και εγώ νιώθω μόνος και δεν μιλάω με κανέναν .Το ίδιοα και στο διάλειμμα. Ολοι κάνουν πηγαδάκια και εγώ δεν μπορώ να κολλήσω με κανέννα. Ακόμα κι αν βρεθώ γύρω σε μια παρέα δεν μου περνάει τίποτα από το μυαλό εκείνη την ώρα να πω, και απλά ακούω τους άλλους να μιλούν και κανείς δε μου δίνει σημασία. Αυτό μου συμβαίνει από το σχοελίο αλλά εκεί είχα μια δυο γνωριμίες και ένιωθα καπως άνετα. Τώρα άλλαξα πόλη και στη σχοή δεν ξέρω κανένα. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσαμε να πούμε, με τον άγνωστο κόσμο. Αυτοί όμως κάτι έχουν πάντα να λένε μεταξύ τους. Καμία ιδέα τι να κανω; Δηλαδη απο τα θεματα που γινεται κουβεντα δεν μπορεις να συμμετεχεις σε καποιο???Τι πανω κατω θεματα βλεπεις να κουβεντιαζουν πιο πολυ?
McNerd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω αν είναι συγκεκριμένα θέματα, αλλά είναι αστεία που κάνουνε, ή σχόλια για το πανεπιστήμιο, όλα κυλούν γρήγορα, δεν προλαβείνω να πω κάτι και να ήθελα και νιώθω σαν χαμένος. Μόνο ακούω, και κανείς δε με προσέχει ότι είμαι εκεί. Μετά όλοι χωρίζονται σε μικρότερα γρουπς ή φεύγουν οπότε φεύγω και εγώ. Αν είμαι δίπλα-δίπλα με καποιον, δεν ξερω τι να ξεκινήσω να λέω έτσι στο άσχετο. Καμιά φορά λεώ κατι, δε με προσέχει και φεύγει μετά από λίγο. Δεν έχω άνεση, επίσης παγώνει το μυαλό μου μπροστά σε ξένους. Αισθάνομαι σα να μην είμαι εκεί. Λέω αν το νιώθε και κανένας άλλος, και πώς να το αλλάξω αυτό.
soteras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω αν είναι συγκεκριμένα θέματα, αλλά είναι αστεία που κάνουνε, ή σχόλια για το πανεπιστήμιο, όλα κυλούν γρήγορα, δεν προλαβείνω να πω κάτι και να ήθελα και νιώθω σαν χαμένος. Μόνο ακούω, και κανείς δε με προσέχει ότι είμαι εκεί. Μετά όλοι χωρίζονται σε μικρότερα γρουπς ή φεύγουν οπότε φεύγω και εγώ. Αν είμαι δίπλα-δίπλα με καποιον, δεν ξερω τι να ξεκινήσω να λέω έτσι στο άσχετο. Καμιά φορά λεώ κατι, δε με προσέχει και φεύγει μετά από λίγο. Δεν έχω άνεση, επίσης παγώνει το μυαλό μου μπροστά σε ξένους. Αισθάνομαι σα να μην είμαι εκεί. Λέω αν το νιώθε και κανένας άλλος, και πώς να το αλλάξω αυτό. Καλά μην φανταστείς οτι αυτοι ολοι μαζι που ειναι χαχα χαχαχου λενε κατι συγκεκριμενο βλακιουλες λενε οι πιο πολυ ειτε για το μαθημα ειτε για τιποτα που καναν χωσου και λεγε και εσυ τιποτα που λενε και μετα σιγα σιγα θα αρχησεις να εισαι πιο ανετος και να σε γνωριζουνε και ολα τα συναφη
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν θες να γνωρισεις ευκολα κοσμο,το καλυτερο που μπορεις να κανεις οσο αστειο και ηλιθιο και αν ακουστει ειναι να μπεις σε καποια παραταξη(ακομα και αν δεν σε ενδιαφερει). Οσο για τις παρεες που λες,αυτα ειναι κυριως τον πρωτο καιρο στην σχολη που ο καθενας ψαχνει νεα ατομα(κανει μια νεα αρχη δηλαδη)κοβει/ξεχωριζει κοσμο και παει λεγοντας. Απο το 3ο εξαμηνο περιπου και μετα θα δεις οτι σιγα σιγα οι παρεες που λες θα γινουν πιο μικρες απο οτι ειναι τωρα. 1
Gtr34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πρωτοετής είσαι; Μπορείς να προσεγγίσεις μια από αυτές τις παρέες και να ζητήσεις σημειώσεις ή συμβουλές για το πώς θα πας στο τάδε μέρος. Ε, μετά πετάς ένα ευχαριστώ πολύ το ονομα μου είναι αυτό...κλπ.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ενα επισης κλασσικο παραδειγμα του πως μπορεις να μιλησεις με κοσμο ειναι αν ψιλο ασχολεισαι με ποδοσφαιρο και ειδικα αν παιζεις και κανενα Fifa ή Pro κλπ
Gtr34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ενα επισης κλασσικο παραδειγμα του πως μπορεις να μιλησεις με κοσμο ειναι αν ψιλο ασχολεισαι με ποδοσφαιρο και ειδικα αν παιζεις και κανενα Fifa ή Pro κλπ Η να κρατάς/διαβάζεις αθλητική εφημερίδα. 1
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ή απλά, «Είδα πως είμαστε στο ίδιο τμήμα, το όνομά μου είναι Λάουρα και είναι από τον Τύρναβο». Αλλά και εντελώς μόνος σου να μείνεις, δεν τρέχει τίποτε. Δεν χάνεις τίποτε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να κάνεις και όπως ένας που είχαμε εμείς που ό,τι θέμα άκουγε "Καλά ρε, τι μου λες;" και έλεγε τα (πολλές φορές βγαλμένα από το κεφάλι του) δικά του. Έμπαινε παντού πάντως.
Iris_89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Fap furiously while maintaining eye contact 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα