Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεψου οτι και αλλοι αισθανονται σαν εσενα ειναι στο πρωτο ετος χωρις γνωριμιες αλλα αυτο ειναι και το κοινο που εχετε(μαζι με αλλα θεματα οπως σπουδων/διαμονης/μετακινησης μερικοι πρωτοι φορα φευγουν απο το σπιτι τους κ.τ.λ) και το θεωρω δυσκολο να μην δεσεις εστω με 2-3 ατομα.

Εγω πριν αρκετα χρονια περασα σε σχολη με οικοτροφειο και αργησα να παω ενα μηνα η σειρα μου ειχε 55 πρωτακια και ειχαν τακτοποιηθει στα δωματια και αποτομα εμφανιζομαι εγω με κοιταζαν ολοι με εβαλαν σε μεγαλο δωματιο με αλλους δυο(το μοναδικο δωματιο με 3 ατομα) ενω σπιτι μου ειχα το δωματιο μου απο 12 ετων και το χειροτερο ο ενας που ηταν με υποτροφια απο ξενη χωρα εκανε φασαρια γιατι εφεραν και αλλο ατομο ο αλλος στο δωματιο με υποστηριξε(και κυριως η υπευθυνη δωματιων) αλλα τελικα εγινα κολλητος με τον ξενο.

Δημοσ.

Επίσης σημαντικό. Αν καταφέρεις να γνωρίσεις ένα ή δύο άτομα, από αυτους θα γνωρισεις άνετα πολλά αλλα ατομα κ.ο.κ. Οποτε μην αγχωνεσαι.

Α και αμα έχει και καμια βιβλιοθήκη η σχολή σου μπορείς να πας να ρίξεις μια ματιά. Από τη μια μπαίνεις από νωρίς σε λογική διαβάσματος, παρακολουθεις καλύτερα τα μαθηματα και είσαι έτοιμος στο τελος τουυ εξαμηνου. Απο την αλλη μπορεις να πιασεις και κουβεντα με αλλα ατομα που διαβαζουν τα ιδια με εσενα. Ολα αυτα τα ξεκινησα αργα αλλα δεν τα μετανιωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...