Jotsartsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθω εδω και παρα πολυ καιρο να βρω καποιον τροπο να παρω ενα κινητο απο το minideal.net το οποιο δεχεται αποκλειστικα paypal. Πανω που εχω συμφωνησει με τον πατερα μου να μου δωσει εναν αδειο λογαριασμο να τον συνδεσω για να μπορεσει η ερμη η paypal να λειτουργησει (καθως εγω ειμαι ανηλικος), εισαγω τον αριθμο του IBAN και μου βγαζει error: You cannot add a bank at this time. Αυτο ειναι λογω capital controls ή καποιος αλλος λογος? Αμα καταφερω να βαλω επιτελους λεφτα στην paypal θα μπορεσω να αγορασω το κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων...
dimosit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι λογω CC ειναι. Αν έχεις καποιον γνωστο στο εξωτερικο ειναι μια λυση.
Jotsartsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη δεν μπορω να συνδεσω εναν τραπεζικο λογαριασμο σε καποια paypal λογω capital control, αλλα αμα ηταν ηδη συνδεδεμενος θα μπορουσα να κανω συναλλαγες?
dimosit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι , υπαρχει Site: θεμα που θα σου λυσει ολες τις αποριες.
Jotsartsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι , υπαρχει Site: θεμα που θα σου λυσει ολες τις αποριες. ναι το ειχα δει, απλα το θεμα εχει 442 σελιδες μεαπαντησεις και κυριολεκτικα χανεσαι στην πληθωρα αποψεων και θεματων, καθως ειναι πολυ γενικο. Προσπαθησα με αυτο το ποστ να περιορισω λιγο την αναζητηση μου. Κοιταξα πρωτα στο σχετικο ποστ, αλλα οι απαντησεις που βρηκα για το θεμα που με ενδιαφερει ηταν ανεπαρκεις 1
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν δουλέυει με λογαριασμό το paypal, και να τον σύνδεες δεν θα μπορούσε να τραβήξει λεφτά. Μπορείς πάντως αν θες να πάρεις τηλέφωνο για να στο συνδέσουν.
Jotsartsi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν δουλέυει με λογαριασμό το paypal, και να τον σύνδεες δεν θα μπορούσε να τραβήξει λεφτά. Μπορείς πάντως αν θες να πάρεις τηλέφωνο για να στο συνδέσουν. Ναι μου απαντησαν σε mail που ειχα στειλει και μου το ειπαν και ιδιοι,και ναι επισης εμαθα οτι δεν μπορεις να χρησημοποιησεις τραπεζικο λογαριασμο για να τραβηξεις λεφτα,αλλα ηθελα να ρωτησω, αυτο ισχυει για παντα ή μονο επι ΚΚ? Δηλαδη οταν με το καλο (ή κακο εξαρταται πωςτο βλεπει ο καθενας) λήξουν τα ΚΚ θα μπορω να τραβιξω λεφτα απο τραπεζικο λογαριασμο, ή παλι μονο με καρτα θα γινεται?
falena11222 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 αυτο μου το βγαζει κ εμενα αλλα εγω θελω να καταθεσω λεφτα απο την paypal σε σιγκεκριμενο λογαριασμο....εσυ φιλε μου δεν χρειαζεσε να προσθεσεις λογαριασμο τραπεζης για να αγορασεις κατι, μπορεις ανετα να προσθεσης καρτα τραπεζης κ να κανεις την δουλεια σου...αυτο λειτουργει 100%...πριν ενα μηνα το εκανα εγω
spiridonas21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 γεια σας μου εστειλαν ενα χρηματικο ποσο απο αγγλια στο paypal.το ποσο εχει εμφανιστει στο balance.οταν βαζω ομως to iban του λογαριασμου μου διαρκως μου γραφει το μηνυμα You cannot add a bank at this time. ξερετε τη μπορω να κανω.διαβασα στο ιντερνετ οτι το να μιλησεις με το paypal ζωντανα αμερικη θες τουλαχιστον 20 λεπτα,μπορω να το λυσω με ενα mail.μπορει κανεις να βοηθησει..επισης καποιος που εχει δωσει στο ebay πραγματα μου ειπε οτι θα περιμενω 20 ημερες περιπου για να παρω τα χρηματα .ευχαριστω προκαταβολικα
Puladogaver Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παρε τους τηλεφωνο και πες τους να σου ρυθμισουν τον λογαριασμο σου
megaklhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω συνδέση την προπληρωμένη μου κάρτα με την paypal μου πήγα σήμερα έβαλα μέσα 70 ευρώ να κάνω κάτι αγορές και ενώ βλέπω μέσω winbank ότι τα χρήματα έχουν περαστεί κανονικά στην κάρτα και μου το επιβεβαίωσε και ο υπάλληλος της τράπεζας πειραιώς όταν πάω στο ebay και φτάνω στο σημείο της πληρωμής μου λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα μέσα τι γίνετε ; Τα λεφτά τα έχω περάσει πρίν περίπου 3 ώρες.
nem52 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εμενα μου το βγαζει ακομη. εχετε κανενα update?
Pervade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν πας απλα στην τραπεζα να δωσεις το ιβαν του λογαριασμου paypal και να βαλεις μετρητα ή απο τον λογαριασμο της τραπεζης σου χρηματα και να το παρεις ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα