Προς το περιεχόμενο

Paypal: you cannot add a bank at this time. Τι γινεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το θέμα, γιατί μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σχετικό και δεν ξέρω τι να κάνω.

Σε νέο paypal account το οποίο προορίζεται να γίνει business account και να ενωθεί με eshop για να δέχεται πληρωμές από εξωτερικό χωρίς να υπάρχει withdraw limit ανά μήνα/έτος, προσπαθώ να προσθέσω ένα bank account, αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: cannot add bank account at this time.

Δεν θέλω να μεταφέρω χρήματα εκτός χώρας, θέλω να μεταφέρω εντός χώρας, από το paypal προς την ελληνική τράπεζα, κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν απαγορεύεται λόγο capital controls... ίσα ίσα, νόμιζα πως θέλουν τα χρήματα να έρχονται εντός χώρας και όχι να είναι εκτός.

Επίσης, στη σελίδα για να add bank account λέει πως επιτρέπονται όλες οι τράπεζες εντός SEPA και έχει φυσικά και την Ελλάδα.

Γνωρίζει κανείς αν είναι απλά προσωρινό πρόβλημα του paypal ή αν είναι γενικά απαγορευμένη η Ελλάδα από το paypal;;;

Δημοσ.

Πρέπει να στείλεις μήνυμα στο support τους για να σου συνδεσουν τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Παρτε Τηλ στο support του paypal και το βαζουνε αμεσα.(θελει και το one time passcode)

Με μυνημα περιμενα μερες και δουλεια δεν εγινε .

5 λεπτα υποθεση ειναι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τι χρεωνεσε καλωντας απο σταθερο η κινητο (cosmote) στην Paypal απο οτι βλεπω ειναι στην Ιρλανδια ο αριθμος . Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...