Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα merdeces a140 και δεν λειτουργουν τα φωτα πορειας και διασταυρωσεως. Η ιδια λαμπα δεν ειναι; Ποσο ευκολο ειναι να κανω την αλλαγη μονος μου; Και απο που αγοραζω τετοια λαμπα; Επειδη το φως ειναι απο τη μερια του οδηγου, ισως θα πρεπει να αφαιρεθει και το δοχειο με το υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες πρωτα..
Liverpool89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω αν το εχει κοψει αυτος ή οντως υπαρχει αυτη η τρυπα.
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το ειδα και εγω. Αλλα χλωμο να ισχυει. Θα το τσεκαρω αυριο.
Highlander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα merdeces a140 και δεν λειτουργουν τα φωτα πορειας και διασταυρωσεως. Η ιδια λαμπα δεν ειναι; Ποσο ευκολο ειναι να κανω την αλλαγη μονος μου; Και απο που αγοραζω τετοια λαμπα; Επειδη το φως ειναι απο τη μερια του οδηγου, ισως θα πρεπει να αφαιρεθει και το δοχειο με το υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες πρωτα.. Σε Opel Corsa D πρέπει να αφαιρεθεί το στόμιο των υγρών των υαλοκαθαριστήρων. Πόσο βλήμα είναι αυτός που το σκέφτηκε και το σχεδίασε έτσι ;
Liverpool89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλα στην μερσεντες ειναι για μπατσες, οταν ειχα το σμαρτ επρεπε να βαλεις καθρεφτακια μεσα να βλεπεις το χερι να μην χωραει απο τις γρίλιες...οτι να ναι. Κατεβαζες μουρη ανετα
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το πηγα τελικα στο μαστορα. Την αλλαξε σε 1 λεπτο. Ουτε βιδες εβγαλε, ουτε τιποτα.. Μονο το παραφλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα