Apoll Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι απεικονίζει το Ελληνικό διαβατήριο στην σελίδα 26; - στα αριστερά που είναι σαν σκήπτρο. Δεν εννοώ τον ναό. Ευχαριστώ Κρόκος είναι, το λουλούδι. Και η σφαίρα από πάνω συμβολίζει τον κρόκο που είναι το παράγωγο αυτού. Είναι το παρακάτο συμβόλο μέσα σε μια σφαίρα η οποία μπαίνει σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο Καμμία σχέση. Δες το καλύτερα πάνω στο διαβατήριο και όχι σε επεξεργασμένες "συνομοτικές" φωτογραφίες
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καμμία σχέση. Δες το καλύτερα πάνω στο διαβατήριο και όχι σε επεξεργασμένες "συνομοτικές" φωτογραφίες Στα χέρια μου το έχω, το είχα βγάλει μόλις είδα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές Σιγά μη βάλανε κρόκο κοζάνης και πατάτες νευροκοπίου στο διαβατήριο!
Adon1s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αν σκεφτείς οτι το αντίστοιχο "υδατογράφημα" είναι σχετικό με το πιο έντονα τυπωμένο σχέδιο (πχ πιο μπροστά έχει αντιστοιχα το χρυσό στεφάνι της Βεργίνας και την Χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου ) μάλλον κάτι σχετικό με το μοναστήρι αυτό θα είναι. Πχ κανένα κειμήλιο .
Apoll Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Στα χέρια μου το έχω, το είχα βγάλει μόλις είδα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές Σιγά μη βάλανε κρόκο κοζάνης και πατάτες νευροκοπίου στο διαβατήριο! Και εγώ μπροστά μου το έχω. Θα έλεγα το λουλούδι μοιάζει με τουλίπα, αλλά ο κρόκος έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα επίσης και είναι Ελληνικό φυτό. Ενώ σφαίρα από πάνω, δεν δείχνει τις μλκς που είχε δημοσιεύει ο άλλος.
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αν σκεφτείς οτι το αντίστοιχο "υδατογράφημα" είναι σχετικό με το πιο έντονα τυπωμένο σχέδιο (πχ πιο μπροστά έχει αντιστοιχα το χρυσό στεφάνι της Βεργίνας και την Χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου ) μάλλον κάτι σχετικό με το μοναστήρι αυτό θα είναι. Πχ κανένα κειμήλιο . το υδατογράφημα το βλέπεις στο φως, στη περίπτωση μας είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και η αρίθμηση της σελίδας επαναλαμβανόμενο σε όλες τις σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα