technology_guy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, εδω και 3 μερες υπαρχει ενας ενοχλητικος που με παιρνει απο το ιδιο νουμερο τηλεφωνο και μου σπαει τα νευρα. Λογικα πρεπει να ειναι καποιος συμμαθητης μου αλλα απο την στιγμη που δεν το ξερω δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο την φραγη του αριθμου του. Αυτο πως να το κανω σε android τηλεφωνο;
bilakos10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αν το έψαχνες στο Google ήταν 2 λεπτά υπόθεση. Κατέβασε από το play store το "Calls Blacklist - Call Blocker".
katergaris79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν και κάποια Android (όπως πολλά μοντέλα της Samsung) που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο Dialer τους χωρίς να χρειαστείς extra εφαρμογή. 1
technology_guy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν και κάποια Android (όπως πολλά μοντέλα της Samsung) που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο Dialer τους χωρίς να χρειαστείς extra εφαρμογή. Κατι τετοιο ειχα κανει και με εναν αλλο αριθμο παλια με το ιδιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι πως. Γι αυτο ανοιξα αυτο το θεμα.
censOred Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι technology guy εισαι εσυ αν δεν ξερεις τα πιο απλα;; 3
D4rkshadow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι technology guy εισαι εσυ αν δεν ξερεις τα πιο απλα;; Και οτι σκεφτομουν ακριβως το ιδιο να γραψω αλλα με προλαβες ειδα
technology_guy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι technology guy εισαι εσυ αν δεν ξερεις τα πιο απλα;; Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα με εκανες να κλαψω απο το γελιο!!!! Η αληθεια ειναι οτι το ονομα προεκυψε αφθορμητα! Κατα τα αλλα τα υπολλοιπα τα ξερω!!! Το δικο μου κινητο ειναι λιγακι παραξενο. Πριν ρωτησω εδω το εψαξα να το βρω αλλα τζιφος. Οποτε ειπα να ρωτισω εδω. 1
technology_guy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 τωρα που σου ειπα που ειναι το βρηκες? Τζιφος τιποτα δεν βρηκα. Κατεβασα την εφαρμογη και ειμαι κομπλε!
maik42 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 LG L90 ποιο samsung εχεις? LG L90 χαχα... συνεννοηση μπουζουκι. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το δικό μου android δεν είχε επιλογή για φραγή σε μεμονωμένο αριθμό οπότε κατέβασα μια εφαρμογή σαν το call blocker και ηρέμησα. Αν είσαι από wind δεν μπορούν ούτε από τον πάροχο να κάνουν φραγή σε μεμονωμένο νούμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα