Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και 3 μερες υπαρχει ενας ενοχλητικος που με παιρνει απο το ιδιο νουμερο τηλεφωνο και μου σπαει τα νευρα. Λογικα πρεπει να ειναι καποιος συμμαθητης μου αλλα απο την στιγμη που δεν το ξερω δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο την φραγη του αριθμου του. Αυτο πως να το κανω σε android τηλεφωνο;

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποια Android (όπως πολλά μοντέλα της Samsung) που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο Dialer τους χωρίς να χρειαστείς extra εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποια Android (όπως πολλά μοντέλα της Samsung) που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο Dialer τους χωρίς να χρειαστείς extra εφαρμογή.

Κατι τετοιο ειχα κανει και με εναν αλλο αριθμο παλια με το ιδιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι πως. Γι αυτο ανοιξα αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Τι technology guy εισαι εσυ αν δεν ξερεις τα πιο απλα;;

Και οτι σκεφτομουν ακριβως το ιδιο να γραψω αλλα με προλαβες ειδα

Δημοσ.

Τι technology guy εισαι εσυ αν δεν ξερεις τα πιο απλα;;

Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα με εκανες να κλαψω απο το γελιο!!!! Η αληθεια ειναι οτι το ονομα προεκυψε αφθορμητα! Κατα τα αλλα τα υπολλοιπα τα ξερω!!! Το δικο μου κινητο ειναι λιγακι παραξενο. Πριν ρωτησω εδω το εψαξα να το βρω αλλα τζιφος. Οποτε ειπα να ρωτισω εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Το δικό μου android δεν είχε επιλογή για φραγή σε μεμονωμένο αριθμό οπότε κατέβασα μια εφαρμογή σαν το call blocker και ηρέμησα. Αν είσαι από wind δεν μπορούν ούτε από τον πάροχο να κάνουν φραγή σε μεμονωμένο νούμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...