defacer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ απλά να πω ότι ο mike έχει πάρει την πρωτοβουλία να πει κάποια πράγματα σαν αφορμή για να συζητήσουμε και όχι απαραίτητα επειδή θα εμπιστευόταν τη ζωή του σ' αυτά. Επομένως η συμβολή του σε μια παραγωγική κουβέντα είναι θεμελιώδης και ανάλογα θα ήταν καλό να αντιμετωπιστεί, τουλάχιστον από όποιον θεωρεί τον εαυτό του καλό συζητητή. Εμένα πχ μου έδειξε ήδη ότι η παραπάνω τοποθέτησή μου "...που δε γνωρίζει το θύτη..." δεν ήταν σωστή γιατί υπάρχει το σενάριο ότι μια χαρά τον γνωρίζει αλλά δεν τολμάει να κάνει κάτι γι' αυτό για διάφορους λόγους. Ευχαριστώ. 2
Mikeasdf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν ηταν ταμπου και ο κοσμος (θυτες θυματα κ παρατρεχαμενοι) δεν ντρεποταν (αλλο αν ειχαν ενοχες ή οχι) γι' αυτο Αν ακουσεις καποιον να λεει "ασε χθες βρηκα κ ενα 8χρονο μουρλια..." τι θα κανεις; Θα περιμενεις να τον συλλαβουν; Ή θα πας να βρεις πρωτα τους γονεις του μικρου; Ή θα το αφησεις στην Προνοια; Μα σε αυτο το πραγμα δεν τιθεται θεμα ταμπου.Τιθεται θεμα αρρωστιας.Και μη πεις αυτο που εχω ακουσει χιλιαδες φορες "ο καθενας το βλεπει οπως θελει". Αλλο το ταμπου στο σεξ μεταξυ δυο ατομων που εχουν πληρης επιγνωση των πραγματων και κανουν τα παντα με την θεληση τους (π.χ) και αλλο το να ασελγεις σε 12χρονα.Και μονο η αθωοτητα και η ελλειψη κρισης και δυναμης να υπερασπιστουν τους εαυτους τους τα καθιστα αδικηματα και μαλιστα αρρωστα.Οπως και τον βιασμο φυσικα. Αν ακουσω καποιον να λεει το παραπανω, δε ξερω πως θα αντιδρασω, θα ειναι πολυ στιγμιαιο, ισως τον χτυπησω και φωναξω την αστυνομια η ισως φωναξω την αστυνομια κατευθειαν.Δε ξερω.
V for Vagelis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καταρχάς η αστυνομία έχει τη δικαιοδοσία να κάνει συγκεκριμένες δημοσιοποιήσεις;
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με αφορμή το τρολαρισματάκι εδώ, έτσι for the record να πω και το άλλο: όποιος νομίζει ότι εγώ και κάποιοι άλλοι εδωμέσα είμαστε με οποιοδήποτε τρόπο "υπέρ των ασελγών", είναι απλά ηλίθιος. Αυτό που είμαστε είναι υπέρ των αθώων που τελικά δεν ήταν ασελγοί ή οτιδήποτε. Κι όποιος δε μπορεί να φανταστεί τέτοιο σενάριο, απλά δεν έχει ούτε αρκετή φαντασία ούτε αρκετή πληροφόρηση. Μα ρε συ φιλε , δεν μπορεις να κατανοησεις οτι η συγκεκριμένη διάταξη έγινε για πολυ σοβαρές υποθέσεις -οπως του δολοφόνου στον πειραια κτλ κτλ- για να μπορεί δηλαδή ο εισαγγελέας -και κατ επέκταση η κοινωνία μας- να επέμβει και να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χεριά επειδή δεν του το επιτρέπει η νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων , και όχι για να κλείσουν στην φυλακή άδικα ολους τους αθώους και τους άμοιρους αυτού του τόπου ? το αν γίνεται σωστή χρήση η κατάχρηση της διάταξης ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο , την ουσία δεν γίνεται να μην την καταλαβαίνεις όμως .. 1
defacer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μα ρε συ φιλε , δεν μπορεις να κατανοησεις οτι η συγκεκριμένη διάταξη έγινε για πολυ σοβαρές υποθέσεις οπως του δολοφόνου στον πειραια , να μπορεί ο εισαγγελέας να επέμβει και να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χεριά επειδή δεν του το επιτρέπει η νομοθεσία περι προσωπικών δεδομένων , και οχι για να κλείσουν στην φυλακή άδικα ολους τους αθώους και τους άμοιρους αυτού του τόπου ? το αν γίνεται σωστή χρήση η κατάχρηση της διάταξης ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο , την ουσία δεν γίνεται να μην την καταλαβαίνεις όμως .. Όχι, δεν το έχω κατανοήσει αυτό τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ με ποιό τρόπο ο εισαγγελέας πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας αναγκάζεται να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μετά τη δημοσίευση είναι ελεύθερος να επέμβει. ΥΓ εννοείται ότι δε συζητάμε για περιπτώσεις "καταζητείται", εκεί είναι προφανές το πώς βοηθάει η δημοσίευση (άσχετο βέβαια με τον εισαγγελέα).
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εξήγησέ μου σε παρακαλώ με ποιό τρόπο ο εισαγγελέας πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας αναγκάζεται να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μετά τη δημοσίευση είναι ελεύθερος να επέμβει. Λέει πως ήταν δεμένα τα χέρια του πριν τη συγκεκριμένη διάταξη , εσύ λες άλλο πράγμα 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μα σε αυτο το πραγμα δεν τιθεται θεμα ταμπου.Τιθεται θεμα αρρωστιας.Και μη πεις αυτο που εχω ακουσει χιλιαδες φορες "ο καθενας το βλεπει οπως θελει". Αλλο το ταμπου στο σεξ μεταξυ δυο ατομων που εχουν πληρης επιγνωση των πραγματων και κανουν τα παντα με την θεληση τους (π.χ) και αλλο το να ασελγεις σε 12χρονα.Και μονο η αθωοτητα και η ελλειψη κρισης και δυναμης να υπερασπιστουν τους εαυτους τους τα καθιστα αδικηματα και μαλιστα αρρωστα.Οπως και τον βιασμο φυσικα. Αν ακουσω καποιον να λεει το παραπανω, δε ξερω πως θα αντιδρασω, θα ειναι πολυ στιγμιαιο, ισως τον χτυπησω και φωναξω την αστυνομια η ισως φωναξω την αστυνομια κατευθειαν.Δε ξερω. ταμπου ~=> "αρρωστια" ~=> αποψη ενος ανθρωπου (VS της κοινωνιας) Καταρχάς η αστυνομία έχει τη δικαιοδοσία να κάνει συγκεκριμένες δημοσιοποιήσεις; απλα οι "δημοσιογραφοι" κανουν πολυ παρεα με μεγαλοδικηγορους Μα ρε συ φιλε , δεν μπορεις να κατανοησεις οτι η συγκεκριμένη διάταξη έγινε για πολυ σοβαρές υποθέσεις -οπως του δολοφόνου στον πειραια κτλ κτλ- για να μπορεί δηλαδή ο εισαγγελέας -και κατ επέκταση η κοινωνία μας- να επέμβει και να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χεριά επειδή δεν του το επιτρέπει η νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων , και όχι για να κλείσουν στην φυλακή άδικα ολους τους αθώους και τους άμοιρους αυτού του τόπου ? το αν γίνεται σωστή χρήση η κατάχρηση της διάταξης ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο , την ουσία δεν γίνεται να μην την καταλαβαίνεις όμως .. η κοινωνια ΣΟΥ ειναι αυτη που "εβγαλε" αυτους τους δολοφονους Όχι, δεν το έχω κατανοήσει αυτό τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ με ποιό τρόπο ο εισαγγελέας πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας αναγκάζεται να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μετά τη δημοσίευση είναι ελεύθερος να επέμβει. ΥΓ εννοείται ότι δε συζητάμε για περιπτώσεις "καταζητείται", εκεί είναι προφανές το πώς βοηθάει η δημοσίευση (άσχετο βέβαια με τον εισαγγελέα). αν "παρει διαστασεις", μετα θυμαται οτι το "χειροκροτημα του ηρωα" δεν θα του κακοπεσει... και ο Παλαιοκωστας; Ποσοι και γιατι τον καλυπτανε; Επειδη τους τ' ακουμπησε μια φορα μονο;
defacer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Λέει πως ήταν δεμένα τα χέρια του πριν τη συγκεκριμένη διάταξη , εσύ λες άλλο πράγμα Τότε όμως δε λέει απολύτως τίποτα: δεν μπορεις να κατανοησεις οτι η συγκεκριμένη διάταξη έγινε για πολυ σοβαρές υποθέσεις οπως του δολοφόνου στον πειραια , να μπορεί ο εισαγγελέας να επέμβει και να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χεριά επειδή δεν του το επιτρέπει η νομοθεσία περι προσωπικών δεδομένων Έγινε η διάταξη λοιπόν "για να μπορεί να επέμβει ο εισαγγελέας"... Πρώτον, ο εισαγγελέας μπορεί (και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό ακριβώς κάνει) να επέμβει και χωρίς τέτοια διάταξη. Δεύτερον, με ποιό τρόπο ακριβώς είναι ευεργετική (και άρα επιθυμητή) η επέμβαση του εισαγγελέα με τον τρόπο που λέει ο maus? Στη διατύπωση θέσεων όλοι γιούργια, εγώ θα ήθελα να δω και λίγη παραπάνω στήριξη.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Λέει πως ήταν δεμένα τα χέρια του πριν τη συγκεκριμένη διάταξη , εσύ λες άλλο πράγμα ολοκληρος εισαγγελεας, πρεπει να του δωσουν μαχαιρι για να κοψει το σκοινι;
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Όχι, δεν το έχω κατανοήσει αυτό τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ με ποιό τρόπο ο εισαγγελέας πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας αναγκάζεται να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μετά τη δημοσίευση είναι ελεύθερος να επέμβει. ΥΓ εννοείται ότι δε συζητάμε για περιπτώσεις "καταζητείται", εκεί είναι προφανές το πώς βοηθάει η δημοσίευση (άσχετο βέβαια με τον εισαγγελέα). οκ παμε βήμα βήμα πριν την διάταξη δεν μπορούσε να επέμβει , -δεν μπορούσε να διατάξει δλδ την δημοσιοποίηση των φώτο- .. ειχε δεμένα χερια, του το απαγόρευε ο νομος περι ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων! μετα την διάταξη μπορεί να επέμβει, μπορεί να διατάξει την δημοσιοποίηση των φώτο ! με αυτήν την δημοσιοποίηση πιάστηκε ο εγκληματίας στον πειραια που γάζωσε ετσι για πλακα επειδη μανουριασε με την χορευτρια , ενα μαγαζι γαματο κοσμο και ηταν δημοσιος κίνδυνος καθε λεπτο που ηταν ελεύθερος .. Πρώτον, ο εισαγγελέας μπορεί (και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό ακριβώς κάνει) να επέμβει και χωρίς τέτοια διάταξη. οχι ρε φιλε μέγα λάθος αυτο που λες , κανένας δεν ειναι υπερανω του νόμου , δεν μπορούσε να δημοσιοποιήσει τις φώτο χωρίς την διάταξη , εκει ειναι ολο το θέμα μας , αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό γιατί συζητάμε ??
defacer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 με αυτήν την δημοσιοποίηση πιάστηκε ο εγκληματίας στον πειραια που γάζωσε ετσι για πλακα επειδη μανουριασε με την χορευτρια , ενα μαγαζι γαματο κοσμο και ηταν δημοσιος κίνδυνος καθε λεπτο που ηταν ελεύθερος .. Ή δεν έχεις διαβάσει το post μου παραπάνω, ή το αγνόησες, ή δεν το κατάλαβες, ή δεν ξέρω τι. Αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά θα πρέπει να μη συμβαίνει τίποτα απ' αυτά. οχι ρε φιλε μεγα λαθος αυτο που λες , κανενας δεν ειναι υπερανω του νομου , δεν μπορουσε να δημοσιοποιήσει τις φωτο χωρις την διαταξη , εκει ειναι ολο το θεμα μας , αν δεν μπορεις να το καταλάβεις αυτο γιατι συζηταμε ?? Εεεε, ναι. Όταν λέω "να επέμβει χωρίς διάταξη" εννοώ ότι κανείς δεν εμποδίζει τον εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη και να εκτελέσει όλα τα άλλα εισαγγελικά του καθήκοντα πέραν της δημοσιοποίησης φωτογραφίας (που και πάλι, πάω με τα λεγόμενά σου, εμένα χωρίς να ξέρω δε μου ακούγεται λογικό να το κάνει ο εισαγγελέας αυτό αλλά η αστυνομία).
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εεεε, ναι. Όταν λέω "να επέμβει χωρίς διάταξη" εννοώ ότι κανείς δεν εμποδίζει τον εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη και να εκτελέσει όλα τα άλλα εισαγγελικά του καθήκοντα πέραν της δημοσιοποίησης φωτογραφίας (που και πάλι, πάω με τα λεγόμενά σου, εμένα χωρίς να ξέρω δε μου ακούγεται λογικό να το κάνει ο εισαγγελέας αυτό αλλά η αστυνομία). βρε διώξεις ασκεί τα πάντα ολα κάνει να δημοσιεύσει φωτο δεν μπορούσε πριν την διάταξη - αυτο δεν συζητάμε εδω?- και με βάση τις φώτο πιάστηκε ο εγκληματίας Καταρχάς η αστυνομία έχει τη δικαιοδοσία να κάνει συγκεκριμένες δημοσιοποιήσεις; οχι , φωτογραφίες στην δημοσιότητα μονο κατ εντολή του εισαγγελέα
Mikeasdf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ταμπου ~=> "αρρωστια" ~=> αποψη ενος ανθρωπου (VS της κοινωνιας) Ταμπου νο.1: Οι γυναικες φορανε παντελονια. (τυχαια μου ηρθε στο μυαλο, μιας και πιασαμε τα παλιοτερα χρονια) Ταμπου (??) νο.2: Ανθρωπος 30 χρονων, ασελγει εις βαρος 12χρονων. Τα παραπανω κατατασσονται στην ιδια κατηγορια "αρρωστιας" ? Στη δικη μου λογικη τουλαχιστον οχι.Το γιατι το εξηγησα παραπανω. Τωρα αν καποιος θεωρει το 2ο ενα απλο "ταμπου" της κοινωνιας το οποιο στα αρχαια χρονια (!) θεωρουνταν φυσιολογικο και με την παροδο των χρονων διαστρεβλωθηκε και συνεχιζει να πιστευει οτι δεν ειναι κατι, δεν εχω κατι αλλο να πω, δικη του η αποψη, δικα του και τα βραχιολια. Ισχυει οτι το ταμπου ειναι αντιδραση ενος κοινωνικου συνολου σε κατι το οποιο δε μπορει να δεχτει για διαφορους λογους, αλλα ας σκεφτουμε λιγο λογικα για το συγκεκριμενο περιστατικο και το "ταμπου". (οχι εσυ συγκεκριμενα, γενικα οποιος πιστευει κατι αλλο) 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 υπαρχουν πολλα ταμπου. Το αν/πως τα δεχεται καποιος εξαρταται απο την δικη του (και ολες της επιρροες της) ερμηνεια (και προυπαρχουσας συναισθηματικης προφορτισης) της τρεχουσας καταστασης
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Τωρα αν καποιος θεωρει το 2ο ενα απλο "ταμπου" της κοινωνιας το οποιο στα αρχαια χρονια (!) θεωρουνταν φυσιολογικο... Οι αρχαιοι ημων προγονοι ναι μεν ηταν μεγαλοι φιλοσοφοι,αλλα δυστυχως μεγα ανωμαλαρες παιδεραστες και φουστηδες... Και φυσιολογικο δεν ειναι σιγουρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα